Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Když už jsme u toho tak jsem teď hledal něco na meranomu a kdyby byly ty Neptuny v nějakém ?normálním? pouzdře, tak bych je snad hned vzal, škoda no, tak si říkám, jestli to má třeba někdo taky podobně jako já, pak jsem si vzpomněl na místní kolokvium a normálně sem se přistihl, jak se u toho usmívám, nemyslím samozřejmě nikoho konkrétního. Jo a jinak super kombo travexi.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odesláno

Tak jsem podlehl a koupil 420 - líbilo se mi jednoduché pouzdro a 916 - no date a bez čísel.

Nepředpokládám, že jsou poslední, nákaza se šíří rychle a ještě než dorazily, tak jsem už koukal po dalších.  

Plecháč šel hned dolů, to jsou tedy zvuky  :headphone: , čekal jsem, že to bude děs, ale je to ještě horší!

Práce s korunkou je skvělý zážitek, jak jsem bez toho mohl tak dlouho žít?

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odesláno

NATO kupuju na cheapestnatostraps.com, naprostá spokojenost (mám jich tak asi 16...), krátké dodací lhůty (v průměru 3 dny od objednávky) a výborná komunikace.

Odesláno

Romane, mam oba, a nedal bych tam ani jeden. :) C. 1 je asi lepsi, protoze neni tak tlustej u stezejek. Dvojka je fajn, ale je fakt dost silnej. Zrovna ho mam na ruce (teda 20mm verzi a na vetsich hodinkach), a k 420 pouzdu podle mne vubec nebude sedet. I kdyz to bude znit usedle, kdyz uz gumu, dl bych tam jednoduchej hladkej cernej remen :) No ale kazdej to mame jinak.

Odesláno

NATO kupuju na cheapestnatostraps.com, naprostá spokojenost (mám jich tak asi 16...), krátké dodací lhůty (v průměru 3 dny od objednávky) a výborná komunikace.

jak je to u nich s kvalitou? koukam na jejich stranky a maji moc pekny veci

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...