Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
před 9 hodinami, unived napsal:

Ten dial som nakoniec prehodil do civilného púzdra a daroval kamošovi... dc728d880611ffc953f8454ca184654a.jpg

Sent from my XQ-AS52 using Tapatalk

pekne fieldy ;)

Odesláno (upraveno)
Před hodinou, Roman-ZA napsal:

to je univerzalna velkost? 

Myslis tu lunetu? Ano mala by sadnut na vsetko, je to povodna zo 160koveho tela.

Ale je vizualne vecsia ako ta, co ches ty. Viem to lebo ja som menil tuto, za tu co si chcel ty :) 

(ty ju chces na tie neptuny?)

Upraveno uživatelem DrSlamastika
Odesláno

nie, ja chcem hladku lunetu na 647 mod ;) 

uz som pisal chasnikom do vostok-watches24.com, tak som zvedavy, co mi odpisu.  

Odesláno

ja som to mal skor uviest na pravu mieru ;) mea culpa ...

myslel som to tak, ze ja by som si objednal model a z toho modelu by som Vam zaslal ten origo cifernik a origo rucicky, ktore by mi ostali po vymene.... 

Odesláno

😀 Zdravím, aha. Tak i tak bych měl  o ciferník zájem.  Jestli je to ta 512 verze. Ale poštovné bude stejně cizina, že? Nějak mi na začátku uniklo, že tu nabídku čtu slovensky. 

Odesláno
Právě teď, gargamel napsal:

Díky 🙂

Nějak se mi poslední dobou líbí čím dál víc jednoduššíIMG_20211016_202519.thumb.jpg.a672faf7ffa65eb02146cea604e9f82e.jpg a prostší hodinky, žádný datum, žádnej daydate, nevím, co se to se mnou děje 🙂

To je naprosto vpořádku v jednoduchosti je potenciál 👍

Odesláno

Díky 🙂

Přiznám se, že jsem si na měsíc odskočil k Seiku (sice jen pětkám), ale nějak mi prostě začaly chybět a stýskalo se mi, a tak sem je vytáh ze šuplíku a už v tom jedu... vlastně to nechápu 🙂 

Odesláno

😆 🤝

Sem totiž tak nějak zjistil, že mě nějak ta japonská preciznost hraničící až s bezchybností začíná nějak vadit a že vlastně požaduju od hodinek nějaký to "ale" , že asi až pak teprv budu vlastně spokojenej . To asi nikdo nepochopí, normální lidi utíkají od ruskejch hodinek k Japoncům, Němcům, Švýcarům, ale né - já to musím mít prostě naopak ( jo, a Švýcaři mi pijou krev ještě víc) 🤣

Obstarožní strojek, co byl snad už v 50 letech zastaralej, design soudek přiklopenej safírem, vodotěsnost řešená jak zavařovačkou vod vokurek, a já sem šťastnej jak blecha- to už musí bejt nějaká diagnóza todleto 😁

Odesláno

No ony ty quartzy jdou hezky , ale indexy nesedí se vteřinovkou...

Ale obě Amfibky co vlastním , jdou bezchybně a dělají radost, a to se cení , že jsou z Tatarstánu mi nevadí , pozlobit mohou i hodinky se swiss strojkem ...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...