Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
před 5 hodinami, Sphinxx napsal:

Vidím, že tady mají Amfibie dost velkou základnu, proto se jdu zeptat sem.

Mám limitky "Jen počkej" a nemám s touto značkou žádnou zkušenost, dnes jsem je dal poprvé na ruku, dosud nikdy nenošené a teda to nastavení času je trochu spartánské. Korunka je taková varchlatá a hlavně i šroubování korunky je úplně jiné než u Seiko, je to normální jev téhle značky? Čekal bych spíš odolnost, ale musel je nařídit velmi opatrně, protože jsem měl obavu, aby mi nezůstala korunka v ruce. :D  Je to standardní vlastnost této značky nebo je něco špatně u mého kusu? Ale nikdo je nikdy neměl na ruce, takže tohle by asi nebyla moc dobrá vizitka v případě limitky.

Davide, teď jsi mě pobavil, vzpomněl jsem si přesně na stejnou svoji reakci, když dorazily první kusy hodinek z Ruska a já Amfibiemi nezasažený volal úplně vyřízenej Honzovi (little_w) do Anglie, že je to v prdeli, protože všechny kusy přišly vadný a co s tím teď budeme dělat...proto jsem potom do každýho balení přidal ten leták s popisem konstrukce, aby i ti, kteří tyhle hodinky dostanou prvně do ruky, věděli, proč se věci mají, jak se mají.🙂

Odesláno
před 19 hodinami, gargamel napsal:

Nevěř tomu, fakt to plexi k nim jde mnooohem líp, na pohled je to mnohem lepší podívaná. Tyhle mý bronzovky sou takovej paskvil, jednak si hrajou na děsně autentický Amfibie ( což se jim do jistý míry i daří ), a na druhou stranu se snaží atakovat takovej ten pocit luxusu, kterej je u těhle hodinek prostě... divnej...  Sou moc, jak bych to řekl, "přepudrovaný"

Myslím, že je to svým způsobem podobný dilema, jako u moonů hesalit\safír...

Já to tak nemyslel , jak to mohlo nebo jak to vyznělo;)

Mám jedny pilotko potápky se safírem s antireflexem , a mohu říci , že na Amfibkách by to neebylo vono!

Duch Amfibií je umně ve 420tkovém pouzdře a plastové čočce jak tomu říkám ....

Odesláno

No přesně, pouzdro 420, a kopule jak z chrámu Vasila Blaženého na Rudým náměstí k tomu, to sou ty pravý Amfibie. Je to, pravda, trochu až moc ruský, ale na koho by to bylo už moc, má přece i jiné tikomožnosti 😆

Odesláno
před 17 hodinami, JR_2010 napsal:

Davide, teď jsi mě pobavil, vzpomněl jsem si přesně na stejnou svoji reakci, když dorazily první kusy hodinek z Ruska a já Amfibiemi nezasažený volal úplně vyřízenej Honzovi (little_w) do Anglie, že je to v prdeli, protože všechny kusy přišly vadný a co s tím teď budeme dělat...proto jsem potom do každýho balení přidal ten leták s popisem konstrukce, aby i ti, kteří tyhle hodinky dostanou prvně do ruky, věděli, proč se věci mají, jak se mají.🙂

Jo, přesně takhle jsem si včera říkal, kurac, tak já mám hodinky, po roce a něco je vytáhnu ze škatule a ono mi to skoro zůstane v ruce, málem mě vomylo, že mám vadný kus. Teď už se tomu směju, chytil jsem se také :D ... na druhou stranu, jestli se u hodinek bavíme o jemné mechanice, tak zde to platí dvojnásob. :D

Odesláno (upraveno)

Přesně...a jestli se chceš pobavit víc, tak si kup nějakej model s datumem, to si teprve užiješ nastavování. Jinak mně to evokuje ruský auta, člověk tam kvrdlal pákou a hledal kvalt, ale ono to nebylo rozbitý, byl to takovej druh a jelo to pořád bez jedinýho zádrhelu.😉

P.s.: jinak moc pěkná fotka (ostatně jako všechny tvoje fotky), tak jich klidně napráskej víc a něco dej i do vlákny limitky (odkaz mám v podpisu)

Upraveno uživatelem JR_2010
Odesláno

S klukama vedle ve vlákně řešíme Buchanku, Jirko. A představ si, že mě zprvu napadlo úplně stejné přirovnání. :D :D :D

Děkuji za pochvalu, pokusím se až bude trocha času něco nafotit a nasypat to tam. Myslím na to delší čas, ale protože to necvakám mobilem, chce to čas, klid a náladu.

Odesláno

vsetci sme si tym presli :D  ja som na ich svetozname uchytenie korunky tiez cumel ako puk, ale chasnici v tomto vlakne ma ukludnili ;) 

Odesláno

Máme tu podzim s dlouhými rukávy a břízka k břízce, teda pardon - ručička k ručičce se na ciferníku sklání 🙂

Bod č.3 jsem četl snad 100x , ale prostě nedokážu furt pochopit, jak funguje ta korunka, že se při zašroubování odpojí, a pak zase napojí. Tohle mi prostě hlava fakt nebere 🤓

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odesláno

Hergot to je sunbuřt, že by si jeden myslel že je třičtvrtě na tři místo za dvě jedna 🙂

Moc pěkný, mimochodem nechápu, proč někdo nadává na potápky na meshi, když to k nim přímo lípne. A i datum ( a orámečkovanej ! ) mají, moc pěkný 👍 !

Odesláno

A nepouzival sa shark mesh pôvodne na potapkach? Ja osobne nevidím problém v nastavovani dátumu na vostokoch. Je na to známi hack cez polnoc spat na deviatu a naspäť cez dvanastu, náhodou je to celkom svanda 😆😆

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...