Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Diky!
Druhej kousek se mi libi kapku vic. Ac teda k tomuto vysledku jsem dosel omylem. Standardni matne 090916. Jenze zbylo mi tu nekolik rucek z jinych projektu. Tak jsem nechal prehodit rucky. No a pak jsem koukal, ze na Meranomu je ted spousta zajimavych lunet. Vysledkem je toto:
ce9b6199de8bae747ecaa9139103a0d4.jpg

22d067d2b5b0123915e3d092d26e0afb.jpg

2182af835c5e0d9776d654464602639b.jpg

3aabdeddd1e206c14e9cf77a1e6aad9a.jpg

Odesláno
Tohle je prvni ze tri modu, kteryma jsem se chtel uz dlouho pochlubit. Ale nejak nebyl cas ani moc chut. Kazdopadne zaklad je stovkove pouzdro, ktere je prebrousene, aby se nelesklo. Cifernik mel byt 512, ale chtel jsem tam udelat lumi i na celych indexech. Standardne jsou na tom cifru jen svitici lumibobky. Jenomze pri aplikaci lumi ten material na indexech zareagoval blbe a indexy byly fuc. Takze jsem shanel novej cifr a na ebayi jsem nasel tento modry s lumi jiz aplikovanou. Luneta mela byt taky jina, ale tahle se mi zalibila, tak jsem ji zkusil a vypada to zajimave. Nejvetsi slabinou jsou asi rucky. Ty mozna jeste budu resit. Diky cernemu oramovani pusobi tence a nejsou tak kontrastni ani za svetla. Ac to jsou aftermarket, tak lumi na nich je zalostna, takze v noci pak sviti hlavne cifr, ale rucky skoro vubec. Takze stejne cas nejde odecist. No, tuhle cast budu muset jeste poresit…
d4b8ed07bdc6c55277435e2e89bc38b2.jpg

c50931aec8b0d3b8e8789150e531e20c.jpg
Ešte tie OSC ručičky a je to úplná bomba...

V oranže napr - https://one-second-closer.com/shop/the-buran-one-red-vostok-minute-hand-wh-m-01-r/

Sent from my XQ-AS52 using Tapatalk

Odesláno
před 4 hodinami, AndyAaron napsal:

Tohle je prvni ze tri modu, kteryma jsem se chtel uz dlouho pochlubit. Ale nejak nebyl cas ani moc chut. Kazdopadne zaklad je stovkove pouzdro, ktere je prebrousene, aby se nelesklo. Cifernik mel byt 512, ale chtel jsem tam udelat lumi i na celych indexech. Standardne jsou na tom cifru jen svitici lumibobky. Jenomze pri aplikaci lumi ten material na indexech zareagoval blbe a indexy byly fuc. Takze jsem shanel novej cifr a na ebayi jsem nasel tento modry s lumi jiz aplikovanou. Luneta mela byt taky jina, ale tahle se mi zalibila, tak jsem ji zkusil a vypada to zajimave. Nejvetsi slabinou jsou asi rucky. Ty mozna jeste budu resit. Diky cernemu oramovani pusobi tence a nejsou tak kontrastni ani za svetla. Ac to jsou aftermarket, tak lumi na nich je zalostna, takze v noci pak sviti hlavne cifr, ale rucky skoro vubec. Takze stejne cas nejde odecist. No, tuhle cast budu muset jeste poresit…

Ta Bajkal luneta jim sedne , je vidět cit pro věc👌

Odesláno

Hosi, diky za ohlasy.
Mrsknu sem tedy i posledni kousek, ktery neni zmodovany tak moc, ale na druhou stranu to trvalo vic jak rok a dalo to nejvetsi praci.
Predstavuju vam projekt TritiAmfi:
- Model 670927 ve standardnim provedeni. Pouzdro bylo zmatnene.
- Doslo k vymene rucek a sklicka. Kvuli pozadovane modifikaci se nevesla sekundovka. Tvar a delka rucek take podlehaji funkcnosti v ramci modifikace nez estetice.
- Bylo aplikovano 13 tritiovych trubic na ciselnik a dve na rucky.
- Lumi bobky byly preluminovany.

Toto je vysledek:
03e1989b4e1e2d97878618e7962932d2.jpg

4f4e3ff4dc34a64c9bcfcbd238a931aa.jpg

e0b0198bf3fc369a02f6f922a20d6cc7.jpg

Takhle kdyz pohasnou lumibobky:
1bd74790c1995f5e7efeeed21ed5d1d9.jpg

Jeste resim lunetu:

9ed2b68d5bb86dbcac0437508df6beff.jpg

4ec33982d6e3d9e40bef283cfc81f211.jpg

bc8c3c2c14f5626390f1b49f112dbe8c.jpg

a8835ae51c1e156c07d98de5fc8b7720.jpg

c8af0a51a0c38f7eb90a0cb13c820223.jpg

3cea34a943c776465a0394fa1bfc4cee.jpg

No a to je vse. Za vsechny upravy vdecim Rudovi z Onyxu, ale poradne podekovani soupnu do prislusneho vlakna.

Odesláno
před 15 minutami, AndyAaron napsal:

Hosi, diky za ohlasy.
Mrsknu sem tedy i posledni kousek, ktery neni zmodovany tak moc, ale na druhou stranu to trvalo vic jak rok a dalo to nejvetsi praci.
- Doslo k vymene rucek a sklicka. Kvuli pozadovane modifikaci se nevesla sekundovka. Tvar a delka rucek take podlehaji funkcnosti v ramci modifikace nez estetice.

Toto je vysledek:

Jeste resim lunetu:

No a to je vse. Za vsechny upravy vdecim Rudovi z Onyxu, ale poradne podekovani soupnu do prislusneho vlakna.

No to je reactor mod 😎💪, Onyx jsou kabrňáci , mám nad čím přemýšlet ... ona tam ta vteřinovka nakonec ani tak nechybí....

Odesláno
před 12 minutami, Roman-ZA napsal:

zaujima ma ten remen, co je to zac? 

@Barbossa, aj od teba chcem vediet, co je to za remen na 420tkach?  

OK , strapshop.cz  a je to v sekci NATO a ZULU premium straps

Odesláno
před 42 minutami, AndyAaron napsal:

Hosi, diky za ohlasy.

Toto je vysledek:

Jeste resim lunetu:

V jaké cenovce se pohybuje takový tritiový tuning ?

Díky.

Odesláno

Posledni luneta ma ohlasy. Bohuzel vic se mi libi na tech 090, tak tam zatim zustane.

Co se tyka remenu, tak na modrych je gumka z alika:
https://a.aliexpress.com/_mMEXWDs

Na 090kach guma od Bartona.

Asi vas nejvic zajima to co je na tritiovkach. Puvodni odkaz uz nefunguje, ale je to neco takoveho: Nylon Loop Strap for apple watch band
https://a.aliexpress.com/_mOuTPxs

Pokud jde o cenu uprav, tak hodinky byly nejlevnejsi. Nejdrazsi jsou ty trubice a dost blbe se shani. To je i duvod, proc to trvalo tak dlouho. Cena za komplet je uz nekde kolem 7 tisic Kc.

Odesláno
před 2 minutami, AndyAaron napsal:

Posledni luneta ma ohlasy. Bohuzel vic se mi libi na tech 090, tak tam zatim zustane.

Co se tyka remenu, tak na modrych je gumka z alika:
https://a.aliexpress.com/_mMEXWDs

Na 090kach guma od Bartona.

Asi vas nejvic zajima to co je na tritiovkach. Puvodni odkaz uz nefunguje, ale je to neco takoveho: Nylon Loop Strap for apple watch band
https://a.aliexpress.com/_mOuTPxs

Pokud jde o cenu uprav, tak hodinky byly nejlevnejsi. Nejdrazsi jsou ty trubice a dost blbe se shani. To je i duvod, proc to trvalo tak dlouho. Cena za komplet je uz nekde kolem 7 tisic Kc.

Díky za info .

Odesláno
před 3 minutami, AndyAaron napsal:

Luxusní 

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...