AndyAaron Odesláno 28. října 2021 Nahlásit Odesláno 28. října 2021 Diky!Druhej kousek se mi libi kapku vic. Ac teda k tomuto vysledku jsem dosel omylem. Standardni matne 090916. Jenze zbylo mi tu nekolik rucek z jinych projektu. Tak jsem nechal prehodit rucky. No a pak jsem koukal, ze na Meranomu je ted spousta zajimavych lunet. Vysledkem je toto:
Barbossa Odesláno 28. října 2021 Nahlásit Odesláno 28. října 2021 Modráky vedou , tento projekt je taky dost dobrý
unived Odesláno 28. října 2021 Nahlásit Odesláno 28. října 2021 Tohle je prvni ze tri modu, kteryma jsem se chtel uz dlouho pochlubit. Ale nejak nebyl cas ani moc chut. Kazdopadne zaklad je stovkove pouzdro, ktere je prebrousene, aby se nelesklo. Cifernik mel byt 512, ale chtel jsem tam udelat lumi i na celych indexech. Standardne jsou na tom cifru jen svitici lumibobky. Jenomze pri aplikaci lumi ten material na indexech zareagoval blbe a indexy byly fuc. Takze jsem shanel novej cifr a na ebayi jsem nasel tento modry s lumi jiz aplikovanou. Luneta mela byt taky jina, ale tahle se mi zalibila, tak jsem ji zkusil a vypada to zajimave. Nejvetsi slabinou jsou asi rucky. Ty mozna jeste budu resit. Diky cernemu oramovani pusobi tence a nejsou tak kontrastni ani za svetla. Ac to jsou aftermarket, tak lumi na nich je zalostna, takze v noci pak sviti hlavne cifr, ale rucky skoro vubec. Takze stejne cas nejde odecist. No, tuhle cast budu muset jeste poresit…Ešte tie OSC ručičky a je to úplná bomba...V oranže napr - https://one-second-closer.com/shop/the-buran-one-red-vostok-minute-hand-wh-m-01-r/Sent from my XQ-AS52 using Tapatalk
Barbossa Odesláno 28. října 2021 Nahlásit Odesláno 28. října 2021 před 4 hodinami, AndyAaron napsal: Tohle je prvni ze tri modu, kteryma jsem se chtel uz dlouho pochlubit. Ale nejak nebyl cas ani moc chut. Kazdopadne zaklad je stovkove pouzdro, ktere je prebrousene, aby se nelesklo. Cifernik mel byt 512, ale chtel jsem tam udelat lumi i na celych indexech. Standardne jsou na tom cifru jen svitici lumibobky. Jenomze pri aplikaci lumi ten material na indexech zareagoval blbe a indexy byly fuc. Takze jsem shanel novej cifr a na ebayi jsem nasel tento modry s lumi jiz aplikovanou. Luneta mela byt taky jina, ale tahle se mi zalibila, tak jsem ji zkusil a vypada to zajimave. Nejvetsi slabinou jsou asi rucky. Ty mozna jeste budu resit. Diky cernemu oramovani pusobi tence a nejsou tak kontrastni ani za svetla. Ac to jsou aftermarket, tak lumi na nich je zalostna, takze v noci pak sviti hlavne cifr, ale rucky skoro vubec. Takze stejne cas nejde odecist. No, tuhle cast budu muset jeste poresit… Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Ta Bajkal luneta jim sedne , je vidět cit pro věc
AndyAaron Odesláno 28. října 2021 Nahlásit Odesláno 28. října 2021 Hosi, diky za ohlasy.Mrsknu sem tedy i posledni kousek, ktery neni zmodovany tak moc, ale na druhou stranu to trvalo vic jak rok a dalo to nejvetsi praci.Predstavuju vam projekt TritiAmfi:- Model 670927 ve standardnim provedeni. Pouzdro bylo zmatnene.- Doslo k vymene rucek a sklicka. Kvuli pozadovane modifikaci se nevesla sekundovka. Tvar a delka rucek take podlehaji funkcnosti v ramci modifikace nez estetice.- Bylo aplikovano 13 tritiovych trubic na ciselnik a dve na rucky.- Lumi bobky byly preluminovany.Toto je vysledek:Takhle kdyz pohasnou lumibobky:Jeste resim lunetu:No a to je vse. Za vsechny upravy vdecim Rudovi z Onyxu, ale poradne podekovani soupnu do prislusneho vlakna.
unived Odesláno 28. října 2021 Nahlásit Odesláno 28. října 2021 Chrumkavý mod! Sent from my XQ-AS52 using Tapatalk
Roman-ZA Odesláno 28. října 2021 Nahlásit Odesláno 28. října 2021 zeby som si toto dal spravit na 420tkach?
Barbossa Odesláno 28. října 2021 Nahlásit Odesláno 28. října 2021 před 15 minutami, AndyAaron napsal: Hosi, diky za ohlasy. Mrsknu sem tedy i posledni kousek, ktery neni zmodovany tak moc, ale na druhou stranu to trvalo vic jak rok a dalo to nejvetsi praci. Predstavuju vam projekt TritiAmfi: - Model 670927 ve standardnim provedeni. Pouzdro bylo zmatnene. - Doslo k vymene rucek a sklicka. Kvuli pozadovane modifikaci se nevesla sekundovka. Tvar a delka rucek take podlehaji funkcnosti v ramci modifikace nez estetice. - Bylo aplikovano 13 tritiovych trubic na ciselnik a dve na rucky. - Lumi bobky byly preluminovany. Toto je vysledek: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Takhle kdyz pohasnou lumibobky: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Jeste resim lunetu: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. No a to je vse. Za vsechny upravy vdecim Rudovi z Onyxu, ale poradne podekovani soupnu do prislusneho vlakna. No to je reactor mod , Onyx jsou kabrňáci , mám nad čím přemýšlet ... ona tam ta vteřinovka nakonec ani tak nechybí....
Roman-ZA Odesláno 28. října 2021 Nahlásit Odesláno 28. října 2021 zaujima ma ten remen, co je to zac? @Barbossa, aj od teba chcem vediet, co je to za remen na 420tkach?
Barbossa Odesláno 28. října 2021 Nahlásit Odesláno 28. října 2021 před 12 minutami, Roman-ZA napsal: zaujima ma ten remen, co je to zac? @Barbossa, aj od teba chcem vediet, co je to za remen na 420tkach? OK , strapshop.cz a je to v sekci NATO a ZULU premium straps
Barbossa Odesláno 28. října 2021 Nahlásit Odesláno 28. října 2021 před 42 minutami, AndyAaron napsal: Hosi, diky za ohlasy. Mrsknu sem tedy i posledni kousek, ktery neni zmodovany tak moc, ale na druhou stranu to trvalo vic jak rok a dalo to nejvetsi praci. Predstavuju vam projekt TritiAmfi: - Model 670927 ve standardnim provedeni. Pouzdro bylo zmatnene. - Doslo k vymene rucek a sklicka. Kvuli pozadovane modifikaci se nevesla sekundovka. Tvar a delka rucek take podlehaji funkcnosti v ramci modifikace nez estetice. - Bylo aplikovano 13 tritiovych trubic na ciselnik a dve na rucky. - Lumi bobky byly preluminovany. Toto je vysledek: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Takhle kdyz pohasnou lumibobky: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Jeste resim lunetu: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. No a to je vse. Za vsechny upravy vdecim Rudovi z Onyxu, ale poradne podekovani soupnu do prislusneho vlakna. V jaké cenovce se pohybuje takový tritiový tuning ? Díky.
Barbossa Odesláno 28. října 2021 Nahlásit Odesláno 28. října 2021 před 55 minutami, Roman-ZA napsal: za mna ta posledna luneta Taky tak
AndyAaron Odesláno 28. října 2021 Nahlásit Odesláno 28. října 2021 Posledni luneta ma ohlasy. Bohuzel vic se mi libi na tech 090, tak tam zatim zustane.Co se tyka remenu, tak na modrych je gumka z alika:https://a.aliexpress.com/_mMEXWDsNa 090kach guma od Bartona.Asi vas nejvic zajima to co je na tritiovkach. Puvodni odkaz uz nefunguje, ale je to neco takoveho: Nylon Loop Strap for apple watch bandhttps://a.aliexpress.com/_mOuTPxsPokud jde o cenu uprav, tak hodinky byly nejlevnejsi. Nejdrazsi jsou ty trubice a dost blbe se shani. To je i duvod, proc to trvalo tak dlouho. Cena za komplet je uz nekde kolem 7 tisic Kc.
Barbossa Odesláno 28. října 2021 Nahlásit Odesláno 28. října 2021 před 2 minutami, AndyAaron napsal: Posledni luneta ma ohlasy. Bohuzel vic se mi libi na tech 090, tak tam zatim zustane. Co se tyka remenu, tak na modrych je gumka z alika: https://a.aliexpress.com/_mMEXWDs Na 090kach guma od Bartona. Asi vas nejvic zajima to co je na tritiovkach. Puvodni odkaz uz nefunguje, ale je to neco takoveho: Nylon Loop Strap for apple watch band https://a.aliexpress.com/_mOuTPxs Pokud jde o cenu uprav, tak hodinky byly nejlevnejsi. Nejdrazsi jsou ty trubice a dost blbe se shani. To je i duvod, proc to trvalo tak dlouho. Cena za komplet je uz nekde kolem 7 tisic Kc. Díky za info .
Barbossa Odesláno 28. října 2021 Nahlásit Odesláno 28. října 2021 Ale slovy klasika : " Když je miluješ není co řešit "
Barbossa Odesláno 28. října 2021 Nahlásit Odesláno 28. října 2021 před 3 minutami, AndyAaron napsal: Mlha prede mnou Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Mlha za mnou Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Luxusní
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se