Frostie Odesláno 23. března 2017 Nahlásit Odesláno 23. března 2017 Když jsme u toho kuřiva, tak jsem teď nedávno měl možnost na vlastní oči spatřit ten klenot tabákového průmyslu, co hulil vlk.Škoda, že jsem neměl zrovna Amfibie, abych udělal zátiší s bělomorkou. Já tu hrůzu jen vyfotil a pak zase vrátil.Kdo nezkusil Bělomorku nebo Kazbek, musí se dobrovolně škrtnout z limitky...
plazalien Odesláno 23. března 2017 Nahlásit Odesláno 23. března 2017 kdysi kdyz jeste byvaly takovy ty venkovni burzy kde se dalo koupit vsechno tak sme si kupovali kosmosky a to bylo totalni maso a jeste k tomu poradny sado, trochu jako nase clea jenom asi 1000x horsi [emoji23]
Frostie Odesláno 23. března 2017 Nahlásit Odesláno 23. března 2017 JJ, pamatuji. Kosmos byl Klass četvjortyj, Bělomor a Kazbek pjatyj. Ale pak byly i Troika, klass pervyj, ljuksusnyj. V Milovicích za 10 korun!
ultrawatch Odesláno 24. března 2017 Nahlásit Odesláno 24. března 2017 Já kdysi dostal od ruského vojáka v Bruntále krabičku "Novosibirskoje",bez filtru,10ks,ale to se nedalo,asi něco jako skleníkový tabák.
little_w Odesláno 24. března 2017 Nahlásit Odesláno 24. března 2017 ultrawatch, ty jsi z Bruntalu nebo jsi jen projizdel? to uz bys byl treti na foru, o kom vim
ultrawatch Odesláno 24. března 2017 Nahlásit Odesláno 24. března 2017 (upraveno) Nejsem z Bruntálu,jen jsem si tam kdysi 4 roky hrál na studenta prumky. Upraveno 24. března 2017 uživatelem ultrawatch
Frostie Odesláno 24. března 2017 Nahlásit Odesláno 24. března 2017 Já kdysi dostal od ruského vojáka v Bruntále krabičku "Novosibirskoje",bez filtru,10ks,ale to se nedalo,asi něco jako skleníkový tabák. To je právě ta machorka, dusí i zkušené kuřáky. Nicotinum rustica.
little_w Odesláno 24. března 2017 Nahlásit Odesláno 24. března 2017 Uz jsem se lekl, ze se mi nekde zasekla zasilka... pritom mistni. No ale dnes mi dosel novy NATO pasek, tentokrat se trefili do spravne modre, tedy tmave, namorni modri. A jak si zajiste vsimnete, dneska se nad Anglii rozsvitilo slunicko... parada
zhrado Odesláno 24. března 2017 Nahlásit Odesláno 24. března 2017 Tak sú tu. Štyri týždne putovali. Ale objednal sommodré a prišli aha. To čo? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
AndyAaron Odesláno 24. března 2017 Nahlásit Odesláno 24. března 2017 Kurna chlapi! Ja dorazil vcera domu a tam balicek. Natesene jsem se do nej dostal v nadeji, ze tam otevru Amfibky a misto toho tam byly Certiny, co si objednal kolega. Ja uz se na to vyprdnu. Dva tydny po doruceni do Evropy, v USA furt nic. Strasne zaostalej sveto to tu je...
little_w Odesláno 24. března 2017 Nahlásit Odesláno 24. března 2017 Vydrž, Prťka, vydrž! Stoji to za to
travex Odesláno 24. března 2017 Autor Nahlásit Odesláno 24. března 2017 Jen jestli balíček nesbalil nějakej ganxta.
zhrado Odesláno 24. března 2017 Nahlásit Odesláno 24. března 2017 Tak teraz je ten ciferník do modra. To ako rusaci robia?
ultrawatch Odesláno 24. března 2017 Nahlásit Odesláno 24. března 2017 Tak teraz je ten ciferník do modra. To ako rusaci robia? Ved to je take kůzlo, raz čierne,raz modré :lol2:
plazalien Odesláno 24. března 2017 Nahlásit Odesláno 24. března 2017 to je také ruské čudo [emoji6] , spešl ruská raketová modř
zhrado Odesláno 24. března 2017 Nahlásit Odesláno 24. března 2017 Nazdravie Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Návštěvník LONGINES Odesláno 25. března 2017 Nahlásit Odesláno 25. března 2017 Krásný Amfibie! Ať slouží výborně!
zhrado Odesláno 25. března 2017 Nahlásit Odesláno 25. března 2017 Pekný deň dnes Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
little_w Odesláno 25. března 2017 Nahlásit Odesláno 25. března 2017 Jo jo, i tady bylo krasne. Vlastne furt je.
travex Odesláno 25. března 2017 Autor Nahlásit Odesláno 25. března 2017 Tato stránka je koukám samý potápěč, tak abych to moc nekazil.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se