Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Když jsme u toho kuřiva, tak jsem teď nedávno měl možnost na vlastní oči spatřit ten klenot tabákového průmyslu, co hulil vlk.

Škoda, že jsem neměl zrovna Amfibie, abych udělal zátiší s bělomorkou. 

Já tu hrůzu jen vyfotil a pak zase vrátil.

Kdo nezkusil Bělomorku nebo Kazbek, musí se dobrovolně škrtnout z limitky... :lol2:

Odesláno

kdysi kdyz jeste byvaly takovy ty venkovni burzy kde se dalo koupit vsechno tak sme si kupovali kosmosky a to bylo totalni maso a jeste k tomu poradny sado, trochu jako nase clea jenom asi 1000x horsi [emoji23]

Odesláno

JJ, pamatuji. Kosmos byl Klass četvjortyj, Bělomor a Kazbek pjatyj. Ale pak byly i Troika, klass pervyj, ljuksusnyj. V Milovicích za 10 korun!

Odesláno

Já kdysi dostal od ruského vojáka v Bruntále krabičku "Novosibirskoje",bez filtru,10ks,ale to se nedalo,asi něco jako skleníkový tabák. :)

To je právě ta machorka, dusí i zkušené kuřáky. Nicotinum rustica.

Odesláno

Uz jsem se lekl, ze se mi nekde zasekla zasilka... pritom mistni. No ale dnes mi dosel novy NATO pasek, tentokrat se trefili do spravne modre, tedy tmave, namorni modri. A jak si zajiste vsimnete, dneska se nad Anglii rozsvitilo slunicko... parada :)

amfiblue1.jpg

amfiblue2.jpg

Odesláno

Kurna chlapi! Ja dorazil vcera domu a tam balicek. Natesene jsem se do nej dostal v nadeji, ze tam otevru Amfibky a misto toho tam byly Certiny, co si objednal kolega. Ja uz se na to vyprdnu. Dva tydny po doruceni do Evropy, v USA furt nic. Strasne zaostalej sveto to tu je...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...