Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Návštěvník LONGINES
Odesláno

Tady jsem si dovolil rádio růmy, ze svojí hodinkovnice, jestli se neurazíte.

55O4H8F.jpg

xrUR3Mi.jpg

Neurazime :) A co navic ocenujeme, jak chytre si podlozil natem 420tky, aby se zbytecne nedorasily - takovej pristup se me hodne libi a clovek s takovym vychovanim ma u me ty nejvetsi sympatie!

Odesláno

Konečně! Na pokraji smrti hladem...na pokraji smrti chladem....po pěti týdnech dorazily. Tyrkysový potapič ve 420-kovém pouzdře. Trochu mě překvapila otevřená obálka znovu zalepená izolepou s nápisem VYCLIEVACIA POŠTA, (bydlím na Slovensku) ale na poště jsem neplatil nic. Předpokládám, že případné CLO bych platil na poště při převzetí....nebo je to jinak?

Všiml jsem si, že malá ručka trochu mešká. Prostě na celou hodinu nesedí přesně na indexu. Přesně je až po dalších pěti minutách. O jednu stránku zpět to má podobně Jirka19. A datum pro změnu přehazuje o pět minut dřív. Řešíte to nějak?

Odesláno

Konečně! Na pokraji smrti hladem...na pokraji smrti chladem....po pěti týdnech dorazily. Tyrkysový potapič ve 420-kovém pouzdře. Trochu mě překvapila otevřená obálka znovu zalepená izolepou s nápisem VYCLIEVACIA POŠTA, (bydlím na Slovensku) ale na poště jsem neplatil nic. Předpokládám, že případné CLO bych platil na poště při převzetí....nebo je to jinak?

Všiml jsem si, že malá ručka trochu mešká. Prostě na celou hodinu nesedí přesně na indexu. Přesně je až po dalších pěti minutách. O jednu stránku zpět to má podobně Jirka19. A datum pro změnu přehazuje o pět minut dřív. Řešíte to nějak?

S tou ručkou jsem si toho taky všimnul(když jsem se kouknul na hodinky přesně ve 12, do tý doby jsem to nepostřehnul), je to tak - hodinová ručka je malinko pozadu, taky by mě zajímalo jestli je to běžná věc nebo máme smůlu:-)

Odesláno

Pekný. Kde si to kúpil?

Jestli je to dotaz na mě, tak díky a hodinky a dýnko zde v inzerci, řemen na strapshop.cz, ale ňák ho tam už nemůžu najít

Návštěvník LONGINES
Odesláno

U me licuji na 12-tce vsechny rucicky na setinu miliontiny nanomilometru vsechny rucicky naprosto presne...

Návštěvník LONGINES
Odesláno

:lol2:  plne automatizovane  :lol2:  Kdyz sem koukal na jejich stranky, tak je to ... no mistama docela mazec  :lol2:  Ale me se to prave strasne libi, totiz tohle je jak kdyby sme zacestovali v case a privezli si ze zlatych 60tych hodinky :) Priznejme si, ze takovy hodinky se uz dneska nikde nekoupi :)

Odesláno

Neurazime :) A co navic ocenujeme, jak chytre si podlozil natem 420tky, aby se zbytecne nedorasily - takovej pristup se me hodne libi a clovek s takovym vychovanim ma u me ty nejvetsi sympatie!

radioroomy nikdy neomrzia :)

Odesláno

Nenašel se nikdo, kdo by odpověděl na otázku ohledně cla, takže se zeptám ještě jednou. Pokud se celníci rozhodnou zatížit zásilku clem, platím tento doplatek při převzetí na poště? Nebo se dá očekávat nějaká výzva nezávisle na doručení? Možná se ptám blbě, ale nikdy mi nepřišla zásilka otevřená a přelepená izolepou s nápisem vyclievacia pošta.

Odesláno

Nenašel se nikdo, kdo by odpověděl na otázku ohledně cla, takže se zeptám ještě jednou. Pokud se celníci rozhodnou zatížit zásilku clem, platím tento doplatek při převzetí na poště? Nebo se dá očekávat nějaká výzva nezávisle na doručení? Možná se ptám blbě, ale nikdy mi nepřišla zásilka otevřená a přelepená izolepou s nápisem vyclievacia pošta.

Dostal bys dopis z pošty,kde je můžeš zplnomocnit v celním řízení,za to vezmou tuším 100 Kč,ty jim to potvrdis a pošleš přes email,pak ti vypočtou DPH a clo,no a to doplatis postakovi.Staci tak??
Odesláno

Mám tyhle stovky docela rád. Od posledního servisu u hodináře (vysušení, vylovení, odbahnění, přetěsnění) už do nich dokonce ani neteče voda, což je supr. Trošku mi teda vadí, že přestaly ukazovat čas, ale člověk nemůže chtít všecko.

Teda ne že by se úplně zastavily, ručičky se točí, ale 15 minut do mínusu za hodinu už přišlo dost i mojí ženě. Respektive to vlastně úplně neřekla, ale tak nějak jsem to vytušil z jejího pohledu, když jsem se po šestnácté ptal kolik je hodin.

No nic, nechám to zatím tak a nějak to dopadne. Teď stejně nemám čas to řešit, sháním cilicium ? rozhod sem se, že ho budu k těmhle hodinkám nosit pravým stehně.

Ilustrační foto:

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...