Svatoslav Odesláno 10. července 2017 Nahlásit Odesláno 10. července 2017 Když už jsem si dal tu práci a nastavil datum, tak je musím nějakou dobu nosit.Já mám na všech hodinkách nastavený datum a kolikrát ani nevím kolikátého je. Jak se tak dívám na tvé poslední fotky tak stále v přírodě, až ti to závidím.
Frostie Odesláno 12. července 2017 Nahlásit Odesláno 12. července 2017 Šířím učení o Amfibiích.Vysvětluješ schválně navrženou, viklající se korunku?
travex Odesláno 12. července 2017 Autor Nahlásit Odesláno 12. července 2017 Jo, akorát ženy mají pořád za to, že je to spíše závada.
Frostie Odesláno 12. července 2017 Nahlásit Odesláno 12. července 2017 Jo, akorát ženy mají pořád za to, že je to spíše závada.Tak to se nedá nic dělat, někdo není štonc to pochopit ani přes maximální úsilí...
plazalien Odesláno 13. července 2017 Nahlásit Odesláno 13. července 2017 uz sem ty svoje fesandy dlouho nefotil tak tady jedno Brno
Ricchie Odesláno 13. července 2017 Nahlásit Odesláno 13. července 2017 Pánové, super fotky. Já přidávám jedno rychlé "zátiší s travexem" Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Roman-ZA Odesláno 13. července 2017 Nahlásit Odesláno 13. července 2017 Přidám svoje Amphibiepresne tieto mam
morbo Odesláno 14. července 2017 Nahlásit Odesláno 14. července 2017 Tenhle cifr je prostě super. Až jednou uteču z domu, jako travex, tak si sebou vezmu taky potapěče.
travex Odesláno 14. července 2017 Autor Nahlásit Odesláno 14. července 2017 Správně morbo, výbava musí být.
Svatoslav Odesláno 14. července 2017 Nahlásit Odesláno 14. července 2017 Klucí, vezmete mě sebou až zas budete utíkat, hodinky mám.
dako Odesláno 14. července 2017 Nahlásit Odesláno 14. července 2017 Taky bych vyrazil, třeba někam do Brd, i s hodinkami .
Hicks Odesláno 15. července 2017 Nahlásit Odesláno 15. července 2017 Jedna červnová. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Návštěvník LONGINES Odesláno 15. července 2017 Nahlásit Odesláno 15. července 2017 Taky jedna dovolenková. Sou upatlané od soli mácháním v moři. Je tu poněkud vlhko a horko, zkrátka léto jak má být Doma je zase vymydlinkuju Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
travex Odesláno 15. července 2017 Autor Nahlásit Odesláno 15. července 2017 Taktéž od soli, ale vlastní.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se