filo-boxer Odesláno 30. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 30. listopadu 2017 ... ta hrdost v cizí zemi na Amfibie na ruce Hlavně v západním Německu, UK...
Návštěvník LONGINES Odesláno 30. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 30. listopadu 2017 ?Hele kucí, boxér se mi vysmál
mikymik Odesláno 30. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 30. listopadu 2017 Moc ty místní celebrity neprovokuj nebo zase strávíš večer psaním SZ
filo-boxer Odesláno 30. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 30. listopadu 2017 Né, nic ve zlém, je to tu super vlákno s takovou undergroundovou atmosférou, super humor, někdy až trochu bizardní. Ale už mlčím a mizím zase do hlediště.
Návštěvník LONGINES Odesláno 30. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 30. listopadu 2017 A máš nějaký vůbec, boxére?Estli ne, kup si nějaký, získáš tím dost : 1)vstupenka jsou jedny Amfibie libovolného vzezření2)je tu kopec legrace3) nemusíš být jen v hledišti4) a fakt to nejsou marný hodinky Takže, kdy máme očekávat první fota?
Dizzy Odesláno 30. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 30. listopadu 2017 Logines - Ja jsme se SEIKO i Orienty spokojeny, ale mam je zatim kratce (prvni jsem koupil v kvetnu, zatim posledi v rijnu). Ale chtel jsem zkusit jeste neco jineho levneho, ale s tradici A tady me zaujal ten pribeh. Na tehle hodinkach je uzasne jak to "vsichni" ruzne kombinuji atd.Ale uplne co cekat nevim, tak nejak ocekavam kalasnikov - lety proverenou konstrukci co neco vydrzi, bez nejakych prikras, jiste jsou modernejsi a precizneji vyrobene veci, ale pri apokalypse si je asi brat nebudete.
Návštěvník LONGINES Odesláno 30. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 30. listopadu 2017 (upraveno) Dnešek je tu na bílo: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 30. listopadu 2017 uživatelem LONGINES
Návštěvník LONGINES Odesláno 30. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 30. listopadu 2017 ...Ale uplne co cekat nevim, tak nejak ocekavam kalasnikov - lety proverenou konstrukci co neco vydrzi, bez nejakych prikras, jiste jsou modernejsi a precizneji vyrobene veci, ale pri apokalypse si je asi brat nebudete. Líp bych to nenapsal. Nejsou to fajnovky, zdobení a detaily tady nejsou ani na začátku hodinařiny, natož pak na vrcholu Technologicky sou to pořádně orubínovaná tak ta "zlatá šedesátá", za což sem ale právě rád. Na druhou stranu koukám často i jinam, jen tak, ze zvědavosti, a... a teď beze srandy musím říct, že na trhu sou i hodinky mnohonásobně dražší, ale přijde mi že v ničem lepší.Ale ty hodinky prostě kvalitní sou, mám je rád a jak tu už hodněkrát zaznělo, sou za pár kopějek
Harwey Odesláno 30. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 30. listopadu 2017 toto je presne vlakno s klubom gentlemanov, klobuk dole pani a dakujem za inspiracie;) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Návštěvník LONGINES Odesláno 30. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 30. listopadu 2017 Ta oranžová jim ale fakt sekne!A teď by mě osobně teda nejvíc zajímalo, jak dopadla 5etterova prázdná služební postel ?
ultrawatch Odesláno 30. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 30. listopadu 2017 (upraveno) toto je presne vlakno s klubom gentlemanov, klobuk dole pani a dakujem za inspiracie;) Koukám,je to tady poslední dobou samej kompliment,tak to asi vážně budeme muset poděkovat travexovi za založení vlákna.. Jinak ta oranžová luneta je boží!!! Upraveno 30. listopadu 2017 uživatelem ultrawatch
filo-boxer Odesláno 30. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 30. listopadu 2017 (upraveno) A máš nějaký vůbec, boxére?Estli ne, kup si nějaký, získáš tím dost :1)vstupenka jsou jedny Amfibie libovolného vzezření2)je tu kopec legrace3) nemusíš být jen v hledišti4) a fakt to nejsou marný hodinky Takže, kdy máme očekávat první fota? Kdepak, z toho nic nebude. Ja uz to zkousel pred dvemi lety a neklaplo to. Puvodne jsem je koupil pro otce, ale ten by me s nima vyhodil, je zvykly na japonskou preciznost. A na me byly moc velke. A taky neprekousnu ten puvod, ja ten rusky hruby domaci produkt proste podporovat nebudu, ne, ne a ne. http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/65967-vostok-amphibia/?p=1540735 Upraveno 30. listopadu 2017 uživatelem filo-boxer
Návštěvník LONGINES Odesláno 30. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 30. listopadu 2017 Koukám,je to tady poslední dobou samej kompliment,tak to asi vážně budeme muset poděkovat travexovi za založení vlákna.. Jinak ta oranžová luneta je boží!!!No, když oni sou všechny tak hezký ! A Travexovi děkuji v každým případě, nebýt jeho, tak mě Amfibie minou a byl bych ochuzen
Roman-ZA Odesláno 30. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 30. listopadu 2017 (upraveno) filo-boxer, nojo, no, Grand Seiko to zrovna nie je Upraveno 30. listopadu 2017 uživatelem Roman-ZA
Návštěvník LONGINES Odesláno 30. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 30. listopadu 2017 Kdepak, z toho nic nebude. Ja uz to zkousel pred dvemi lety a neklaplo to. Puvodne jsem je koupil pro otce, ale ten by me s nima vyhodil, je zvykly na japonskou preciznost. A na me byly moc velke. A taky neprekousnu ten puvod, ja ten rusky hruby domaci produkt proste podporovat nebudu, ne, ne a ne. http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/65967-vostok-amphibia/?p=1540735A hele, 090tky Mě ti ale nepřijdou velký, možná bych zkusil 420tky. Ne, jasný, když je taťka zvyklý na Japonce, tak to se nedivím, zvyk je železná košile. No, a mě je to právě sympatický, že sou ruský, to je právě vonó
Svatoslav Odesláno 30. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 30. listopadu 2017 Harwey: už jsem ti je jednou pochválil, ale když se mi něco líbí tak nelením a pochválím ještě jednou. Edit: Vostok Europe vysloveně ruské nejsou, ale Vostok to názvu má a mají japonský stroječek. Využívají světoznámých hodinek. Stačí nahlédnout na různá fóra, kolik lidí Amphibie a nebo různé Vostoky má.
travex Odesláno 30. listopadu 2017 Autor Nahlásit Odesláno 30. listopadu 2017 A taky neprekousnu ten puvod, ......, ne, ne a ne. Ha, zrada, kdo je sem pustil, Browne, já tě vlastnoručně zastřelím, měl jsi přece hlídat vlákno.
filo-boxer Odesláno 30. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 30. listopadu 2017 Jo, dal bych Browna za trest rozsekat do nudli, tomuhle on rika hlidat vlakno!
deafslap Odesláno 30. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 30. listopadu 2017 https://meranom.com/en/amphibian-classic/090/vostok-watch-amphibian-classic-090914m.htmlmám u tohodle modelu trochu strach z toho matného povrchu, máte je někdo? Jestli to v reálu nevypadá blbě, jinak se mi moc líbí, ještě jedny bych doma snesl ale nenašel jsem lesklé s tímhle ciferníkem
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se