Hans Gruber Odesláno 4. května 2018 Nahlásit Odesláno 4. května 2018 No uvidíme, třeba na youtube vypadají na jednom videu luxusně, na fotkách meranomu je to slabší...Každopádně se těším na letní potápky co nejsou ani Seiko želvy, nebo variace subů atd.
Návštěvník LONGINES Odesláno 4. května 2018 Nahlásit Odesláno 4. května 2018 Neboj, určitě budou krásný! Přesně si to napsal- já totiž strašně oceňuju, jak Vostok nikoho a nic nekopíruje napříč všema Amfibiema a Komandýrskejma všech cenovejch kategorií a modelů. Zůstává si suverénně prostě svůj a tohle se mi moooc líbí!
mkshort Odesláno 5. května 2018 Nahlásit Odesláno 5. května 2018 (upraveno) Moje nový 'renovačky' s pouzdrem 090 a krásně modrým cifrem 12-6. Prostě se mi líbily a chtěl jsem zkusit velikost 090 na vlastní kůži. Renovace mi tady přišla naprosto ideální. Hodinky vypadají na dnešní poměry super, nový ciferník dle starých vzorů i s pěkně vyvedeným ??????? ? ????. A černá lunetka k nim taky pěkně pasuje. Prostě starý-nový hodinky, který ostudu určitě neudělají. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Je to takovej povedenej tuning veterána kategorie youngtimer - třeba jako VAZ 2101 s novým lakem, lehkým spoilerováním a na pěknejch širokejch kolech. Nějak takhle: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 5. května 2018 uživatelem mkshort
5etter Odesláno 5. května 2018 Nahlásit Odesláno 5. května 2018 (upraveno) Říkal tady někdo něco o žigulech a modré metalíze? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Jo a mkshort, buď rád, že už náčelník spí. Úplně ho slyším, jak nadává: "Chlapi, zastrkujte si ty konce nato strapů, podívejte se, jak to vypadá!" Upraveno 5. května 2018 uživatelem 5etter
mkshort Odesláno 5. května 2018 Nahlásit Odesláno 5. května 2018 Zastrkujte kam? Asi zpátky do toho očka, ne...? Polepším se, kouknu jestli na to nemá NATO ňákej manuál.
Návštěvník LONGINES Odesláno 6. května 2018 Nahlásit Odesláno 6. května 2018 mkshort, no ty woe jako! Dost dobrý! To je ale fakt nádhera! Ještě tam dát široký ručičky ve stylu starejch ruskejch potápěčů, tak to budou snad ty nejdokonalejší hodinky, co sem kdy viděl! Miluju tuhle filosofii- vzít něco starýho, kvalitního a překrásnýho a dát to do stavu prakticky novýho! Spousta dnešních nových diverů i mnohem dražších značek si před tímhle designově ani neuprdnou- je to prostě veliká krása! Gratulace!
mkshort Odesláno 6. května 2018 Nahlásit Odesláno 6. května 2018 Díkes za kompliment!Dle dobových katalogů by měly mít tyhle ručky: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
mkshort Odesláno 6. května 2018 Nahlásit Odesláno 6. května 2018 A občas jsou vidět na eBayi. Co mě ale překvapuje je to provedení ciferníku, je to jak když si ty indexy a čísla někdo obnovoval doma lumibarvou. Neviděl jsem zatím starej cifr s pěkným nátiskem lumi. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. A podobné je to i na 'Watches of the USSR' tady i tady. Foto s dovolením též připojím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
5etter Odesláno 6. května 2018 Nahlásit Odesláno 6. května 2018 Pavouk jeskynní Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Tatra písečná Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Návštěvník LONGINES Odesláno 6. května 2018 Nahlásit Odesláno 6. května 2018 mkshort: to je vono, to sou přesně ty ručičky, co sem myslel! Ty sou boží!
travex Odesláno 7. května 2018 Autor Nahlásit Odesláno 7. května 2018 Doufám, že taky chodíte do práce slušně oblečeni!
Návštěvník LONGINES Odesláno 7. května 2018 Nahlásit Odesláno 7. května 2018 Já si ho chtěl k poslední objednávce přibalit, ale moji fanaticky antiruští kolegové by mě snad ukamenovali... A pak, že je demokracie- pche!
AndyAaron Odesláno 7. května 2018 Nahlásit Odesláno 7. května 2018 Travexi, to je pecka foto. A nekdo by mohl rict, ze jsou ti ty hodinky male, ale dle me ti sednou perfektne. Takhle to ma vypadat, zadne prerostle mrchy! [emoji1303]
5etter Odesláno 7. května 2018 Nahlásit Odesláno 7. května 2018 Kurnik to je pracka, ta smrdí hřbitovem! Na tom náhrobku za tebou sedí havran, že jo?
Návštěvník LONGINES Odesláno 7. května 2018 Nahlásit Odesláno 7. května 2018 No jo- safra to je pracka! Na správný, zdravý chlapský ruce sou i nástěnný hodiny malý. Takže od teď po ránu místo kafíčka s buchtama každý Amfibista povinně sestavu 500-ti kliků minimálně.
travex Odesláno 7. května 2018 Autor Nahlásit Odesláno 7. května 2018 Na tom náhrobku za tebou sedí havran, že jo?To je nějakej kolibřík.
morbo Odesláno 7. května 2018 Nahlásit Odesláno 7. května 2018 To je nějakej kolibřík.Za ten rolsrojs se nemusis stydet, bro, to uz je dneska v podstate normalni kara.
5etter Odesláno 8. května 2018 Nahlásit Odesláno 8. května 2018 Rollsa už má dneska každej Šlé, ale pořídit si supa v podstatě jenom proto, aby hezky ladil k hodinkám, tomu říkám vrchol dekadence! Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
travex Odesláno 8. května 2018 Autor Nahlásit Odesláno 8. května 2018 Travexi, to je pecka foto. A nekdo by mohl rict, ze jsou ti ty hodinky male, ale dle me ti sednou perfektne. Takhle to ma vypadat, zadne prerostle mrchy! [emoji1303] Tyhle 120 jsou v podstatě 420, které jsou jen o trochu širší kolem korunky, ale i to stačí, aby to působilo tak nějak rozumně. Jsem spokojen. Ale takové morbovky, ty brďo, to je světlo na konci tunelu.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se