5etter Odesláno 11. května 2018 Nahlásit Odesláno 11. května 2018 Tebe jsem vynechal záměrně, neboť já bych asi taky kvůli srazu přes Kanál neplaval.
zhrado Odesláno 11. května 2018 Nahlásit Odesláno 11. května 2018 Človek tu hľadá fotku tých kôz a tu furt len dáke hodinky Chlapci, polepšite sa
5etter Odesláno 11. května 2018 Nahlásit Odesláno 11. května 2018 Na fotce to stejně tak nevynikne jako když si to naživo ošaháš.
zhrado Odesláno 11. května 2018 Nahlásit Odesláno 11. května 2018 No s tým osahaním máš samozrejme pravdu
AndyAaron Odesláno 11. května 2018 Nahlásit Odesláno 11. května 2018 No dyk ja bych soupal nohama a osahaval, o nic vic mi nejde 80km od Olomoca nebo 200 od Cajzlu mi by voko vychazi nekde k Litomyslu...?
5etter Odesláno 11. května 2018 Nahlásit Odesláno 11. května 2018 Už je to jasnější? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
AndyAaron Odesláno 11. května 2018 Nahlásit Odesláno 11. května 2018 Jo tvl jiznejc. No tak to je jina. Ve Statlu sem bydlel deset let, tam obcas jezdim za jinejma chronomagorama. To se ozvu az tam budu Jo a i kdyz nemam amfibky, tak by te ale mozna zajimalo par digin, co mam
5etter Odesláno 11. května 2018 Nahlásit Odesláno 11. května 2018 Máš pravdu, zajímalo.Určitě se ozvi, rádi tě uvidíme.
Svatoslav Odesláno 11. května 2018 Nahlásit Odesláno 11. května 2018 Si pletu Kriket a Kometu no, oboje je to od K a mlatí se tam hokejkama.Jinak s travexem klasika, položí na stůl dvoje amfibie a následující tři hodiny mele o svých úspěších v práci. Chtělo by to, aby někdy došel morbo (humor), Svatoslav (metalurgie) nebo LONGINES (amfibistický zápal), že by ty naše dýchánky získaly novou jiskru.Aspoň že servírka měla pěkný kozy a pivo bylo jako křen.Hokej mám poslední dobou ve všem a ještě k tomu ani ty morbovky se mi nedaří poskládat. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
5etter Odesláno 11. května 2018 Nahlásit Odesláno 11. května 2018 Pěknej industriál. Hlavně se mi líbí ten otvírák na dýnka vytaženej z ohně.Jediný, co bych vytkl, tak že ty brejle působí moc čistě. Kdyby měly třeba popraskaný skla, nebo na nich rostl lišejník...
Svatoslav Odesláno 11. května 2018 Nahlásit Odesláno 11. května 2018 Brejle jsou moje sváteční a potom neviděl bych kolik je hodin.
travex Odesláno 11. května 2018 Autor Nahlásit Odesláno 11. května 2018 To je fakt povedená fotka Svatoslave. Brýlím by možná stačilo jen ulomit jednu nožičku. Byl bys potom jako učitelka Maxová, protože nějaký trenýrky mít musíš.
Svatoslav Odesláno 11. května 2018 Nahlásit Odesláno 11. května 2018 Nožičku bych ulomit mohl, ale s trenýrkama jsi mě načapal ty nemám žádné.
5etter Odesláno 12. května 2018 Nahlásit Odesláno 12. května 2018 Osobně se neznáme, takže nevím, jak morbo vypadá, ale představuju si ho nějak takhle. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
morbo Odesláno 12. května 2018 Nahlásit Odesláno 12. května 2018 Až na ten účes - už od osmdesátek nosím mullet. Ale jinak ses skoro trefil, sem velkej tlustej černoch se zlatým řetazem kolem krkovice.
Svatoslav Odesláno 12. května 2018 Nahlásit Odesláno 12. května 2018 Domove líbezný krajino malebná, zde narodil se děd i otec můj, zde moje otčina. Kde tohle jsem sbral, ta druhá fotka se mi líbí. Na té první nevím proč, vidím vinohrady. Asi to bude mešním vínem.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se