Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Říkal jsem si, jestli to nebude trest za to moje prohlášením tady někde trochu výš, že zrovna vroucně nemiluju putinskou rus...  ;-))))

Upraveno uživatelem mkshort
Návštěvník LONGINES
Odesláno

5etter: si jenom myslíš  :lol2:  A když, tak " přeci jen tak ze zvědavosti nakouknu třebááá, ..třeba  do Komandýrských"  :lol2:

Odesláno

Kolik si tak cca Meranomove berou za poštovný? Koukám tu na nějaký lunety atd., že bych eventuelně potunil... Dík!

Odesláno

Dík. Takže jako dražší poštovný na eBay-i.

Já spíš nějaký ty drobnější díly, tam to asi neodpustěj. Takže tady 10USD docela prodraží investici.

No, zkusim nejdřív zalovit tady: kdyby se někomu náhodou doma válelo tohle a nevěděl, co s tím, tak dejte vědět. Určitě se domluvíme. :rolleyes: Může být případně i použité ve slušném (tzn. na veřejnosti nositelném) stavu. Je to ten menší model aplikovatelný na všechny kejsy.

Díkes.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odesláno

Dík. Takže jako dražší poštovný na eBay-i.

Já spíš nějaký ty drobnější díly, tam to asi neodpustěj. Takže tady 10USD docela prodraží investici.

No, zkusim nejdřív zalovit tady: kdyby se někomu náhodou doma válelo tohle a nevěděl, co s tím, tak dejte vědět. Určitě se domluvíme. :rolleyes: Může být případně i použité ve slušném (tzn. na veřejnosti nositelném) stavu. Je to ten menší model aplikovatelný na všechny kejsy.

Díkes.

attachicon.gifVostok_Amphibia_Stainless_Steel_Bezel_With_Black_Aluminium_Insert-480x480.jpg  attachicon.gifVostok_Amphibia_Green_Bezel-480x480.jpg

Škoda, že jsi si nevzpomněl dřív, zrovna včera šla tahle luneta na tyhle Amfibie a to se mi doma válela snad rok, už jsem ji tu i dřív nabízel...

Návštěvník LONGINES
Odesláno

C?????? ? ???? je už všechno vyprodaný... :-(

Možná, že je načase koupit i nějakou hodinkovou akvizici Putinovského Ruska.Dřív jsi také nadával na Sojuz... chci tím smířlivě jenom říct, že časem člověk prostě na něco může změnit názor ;) A mimochodem, víte vy vlastně, jak budou jednou ty naše Vostoky vzácný, právě z týhle éry  :lol2: Ať vás ani nenapadne vyhodit ty knížtičky s datem výroby a kontrolním numerem, co sou v krabičce spolu s hodinkama  - naši pravnuci díky nim budou v balíku :) A né, že mi tady zas budete podsouvat, že sem ruskej troll   :lol2:

Odesláno

To ja jen tak kecam a doma mam Aviatory 42mm 31681 taky Made in Russia.

Treba casem prijde chut na naky novy. Zatim jsem nejbliz novinkam premyslenim jestli neporidit taky Neptuny.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Odesláno

Škoda, že jsi si nevzpomněl dřív, zrovna včera šla tahle luneta na tyhle Amfibie a to se mi doma válela snad rok, už jsem ji tu i dřív nabízel...

Tak kdyby omrzela, vis kam mas dat echo.

Odesláno

Když je řeč o lunetách, neví někdo, kde sehnat tenhle typ lunety? Jeden soustruh je prodává na ebayi cca za 450 kč s poštou - to už bych možná zvážil koupit celé hodinky a zbytek použít na díly...

Tady je nova nerezova...cena podobna. Jen proverit kompatibilitu s pouzdrem.

https://meranom.com/en/amphibian-classic/spare-parts/vostok-watch-bezel-090-stainless-steel.html

Odesláno

Tady je nova nerezova...cena podobna. Jen proverit kompatibilitu s pouzdrem.

https://meranom.com/en/amphibian-classic/spare-parts/vostok-watch-bezel-090-stainless-steel.html

Díky ale právě tady tyhle širší lunety na neptuní pouzdro myslím nepasují i když nerezová by byla fajn.  :) Ten typ který potřebuji snad ale v nerezu ani není. Jenom Pers184 má nějaké ty svoje "homemade" ale za cenu blízko tisícovce.  :huh:  

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...