morbo Odesláno 14. října 2018 Nahlásit Odesláno 14. října 2018 Hrozne nerad bych tu siril blbou naladu, ale do dneska si pamatuju, ze kdyz sem chtel tu hladkou lunetu dostat dolu, tak sem malem spachal sebevrazdu.Ale ja sem celkove dost nesikovnej, tak to mozna bude v tom trochu ...
little_w Odesláno 14. října 2018 Nahlásit Odesláno 14. října 2018 To neni blba nalada, jen ryzi pravda. Sundat tu lunetu mne jde, tam mam uspesnost 100%. Ale nasazovani, to mam tak 1 uspesnej pokus na cca 6 tech sebevrazednejch. Ty neuspesne pokusy konci tim, ze po trictvrte hodine vstanu od stolu, celej zpocenej a frustrovanej, a mam chut vsechny Vostoky vyhazet velkym obloukem z okna - i ty, kterych se to vubec netyka
travex Odesláno 14. října 2018 Autor Nahlásit Odesláno 14. října 2018 Na tyto hodinářské práce, které přejdou do režimu středně hrubá síla používám toto přesné hodinářské nářadí, co jsem našel jako malej smrad v Krkonoších.
Návštěvník LONGINES Odesláno 14. října 2018 Nahlásit Odesláno 14. října 2018 ... a proto se radši do žádnejch takovejch akcí neopouštím a raději si násilně vtluču do hlavy myšlenku, že jak to vyjelo z Vostoku, je stejně nejhezčí . Jenom jednou jedinkrát sem se o něco pokoušel, a ten pocit, kterej popisuje little_w, tak to je naprosto přesný!
little_w Odesláno 14. října 2018 Nahlásit Odesláno 14. října 2018 Travexi, nevim, jak by mi ten nuz pomohl to tam narazit... sundat jo, ale to zatim zvladam. Potreboval bych nejakou hodne velkou matici, kterou bych to tam narazil, asi Zrejme si koupim nejake vysoce kvalitni (1) naradi (2) z Aliexpressu (je popsano jako High Quility, tak to bude neco extra)... jen mam tuseni, ze kdyz to tam napresuju timhle, tak uz mi ani ten krkonosskej nuz nepomuze.
travex Odesláno 14. října 2018 Autor Nahlásit Odesláno 14. října 2018 Snad ti ten telegraf pomůže, ale třeba na monstrech jsem lunetu nakonec zacvaknul až přes hadru blickama
little_w Odesláno 14. října 2018 Nahlásit Odesláno 14. října 2018 Telegraf :D To chapu, hadr a nejaky kleste me taky zatim nezklamaly. Ale tu hladkou mrchu proste neni za co chytit. Ale vim, nejlepsi na to je lidsky pot...
travex Odesláno 14. října 2018 Autor Nahlásit Odesláno 14. října 2018 Dnes to trochu komplikovaly nečekané poryvy, takže nic pro začátečníky.
morbo Odesláno 14. října 2018 Nahlásit Odesláno 14. října 2018 Pouštět draka to je kumšt, to já znám. Základ je nepučovat to děckám.
morbo Odesláno 15. října 2018 Nahlásit Odesláno 15. října 2018 Trvám na tom, že fólie a obaly sou pro suchary. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Návštěvník LONGINES Odesláno 15. října 2018 Nahlásit Odesláno 15. října 2018 Pjovokatéři ! No když se vám to takhle líbí, pro mě za mě, nadělejte z těch věcí třeba třísky a z nich ještě pro jistotu molekuly To já mám rád všechny svoje věci v pořádku, na svým místě, doma uklizeno, v hlavě čisto a v srdci jasno Je to takový ten vyšší stav bytí, to nemůže znát ten, kdo krade dětem odrážedla na hřištích, vysoce sofistikovanou lunetou si počítá stav vypitejch piv a pouští draky se suprpotápkama na ruce
travex Odesláno 15. října 2018 Autor Nahlásit Odesláno 15. října 2018 Taky bych měl rád doma uklizeno.
AndyAaron Odesláno 16. října 2018 Nahlásit Odesláno 16. října 2018 Soudruzi by meli davat ten mesh do zakladni vybavy. Dava jim to uplne jinej rozmer a pohodli...
little_w Odesláno 16. října 2018 Nahlásit Odesláno 16. října 2018 Andy, moc pekny. Co to je za pouzdro? Typ 020? Ja jen ze mi to pripada jako 20mm tah (coz by melo byt vsude).
AndyAaron Odesláno 16. října 2018 Nahlásit Odesláno 16. října 2018 Honzo, jj 020, sirka tahu 20mm. https://meranom.com/en/amphibian-se/020se/vostok-watch-amphibian-se-020b34uni.html
Svatoslav Odesláno 16. října 2018 Nahlásit Odesláno 16. října 2018 Jednou za čas. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
travex Odesláno 16. října 2018 Autor Nahlásit Odesláno 16. října 2018 Jsem vám tu vyfotil dnešní první čtvrť měsíce.
AndyAaron Odesláno 16. října 2018 Nahlásit Odesláno 16. října 2018 Ctvrt pulmesice je snad zakladni vybava kazdeho cifru, ne?
travex Odesláno 16. října 2018 Autor Nahlásit Odesláno 16. října 2018 Nooo, snažil jsem se tvoji zprávu rozluštit, ale neuspěl jsem. Třeba bude mít více štěstí little_w v Bletchley Parku.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se