Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Hrozne nerad bych tu siril blbou naladu, ale do dneska si pamatuju, ze kdyz sem chtel tu hladkou lunetu dostat dolu, tak sem malem spachal sebevrazdu.

Ale ja sem celkove dost nesikovnej, tak to mozna bude v tom trochu ... 

Odesláno

To neni blba nalada, jen ryzi pravda. Sundat tu lunetu mne jde, tam mam uspesnost 100%. Ale nasazovani, to mam tak 1 uspesnej pokus na cca 6 tech sebevrazednejch. Ty neuspesne pokusy konci tim, ze po trictvrte hodine vstanu od stolu, celej zpocenej a frustrovanej, a mam chut vsechny Vostoky vyhazet velkym obloukem z okna - i ty, kterych se to vubec netyka :D

Návštěvník LONGINES
Odesláno

... a proto se radši do žádnejch takovejch akcí neopouštím a raději si násilně vtluču do hlavy myšlenku, že jak to vyjelo z Vostoku, je stejně nejhezčí :D. Jenom jednou jedinkrát sem se o něco pokoušel, a ten pocit, kterej popisuje little_w, tak to je naprosto přesný!

Odesláno

Travexi, nevim, jak by mi ten nuz pomohl to tam narazit... sundat jo, ale to zatim zvladam. Potreboval bych nejakou hodne velkou matici, kterou bych to tam narazil, asi :) Zrejme si koupim nejake vysoce kvalitni (1) naradi (2) z Aliexpressu (je popsano jako High Quility, tak to bude neco extra)... jen mam tuseni, ze kdyz to tam napresuju timhle, tak uz mi ani ten krkonosskej nuz nepomuze.

High-Quility-Watch-Press-Set-Back-Case-C

Návštěvník LONGINES
Odesláno

Pjovokatéři :D !

No když se vám to takhle líbí, pro mě za mě, nadělejte z těch věcí třeba třísky a z nich ještě pro jistotu molekuly :P To já mám rád všechny svoje věci v pořádku, na svým místě, doma uklizeno, v hlavě čisto a v srdci jasno :P Je to takový ten vyšší stav bytí, to nemůže znát ten, kdo krade dětem odrážedla na hřištích, vysoce sofistikovanou lunetou si počítá stav vypitejch piv a pouští draky se suprpotápkama na ruce :P

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...