Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Dovolím si zde přispět několika fotografiemi ze své nové kolekce, pojednávající o pomíjivosti času v dnešní uspěchané době.

OK, nebudu vám lhát, šel sem fotit lumi a mrdla mi žárovka, tak sem ju nechal ležet na stole, že si pak jako k tomu vymyslím nějakou poudačku, ale vzdávám to.

post-35198-0-37363400-1543355657_thumb.jpg

post-35198-0-97615000-1543355661_thumb.jpg

post-35198-0-16787200-1543355664_thumb.jpg

Odesláno

fett: Díky za radu, také si myslím, že by pomohlo rozhýbal a promazat péro, jinak ty moje amfi jsou přesné a jsem už na ně hodně zvyklý

Odesláno

Pane profesore, ještě byste měl vždy uvést číslo stránky, na kterou se má dotyčný vrátit, aby si učivo zopakoval.

(Cca do strany 90 jsem si to ještě pamatoval, plus minus 3 stránky. Pak ale přišla vlčí limitka, vůbec celkově jsme se rozrostli a rozkecali a dneska už v tom taky plavu a občas se přistihnu, že znovu objevuji už dávno objevené.)

Odesláno

Vždyť to jsou Komandirskie, sakra, toto je základní látka, která se už probírala.

tak mi ale potom vysvetlite, ako je mozne, ze je to vo vlakne Vostok Amfibia??!!  to je jasne diletantstvo, ktore nahrava zapadnym imperialistom so Seikami na rukach!!! 

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...