Raichu Odesláno 23. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 23. prosince 2014 zdar páni,Obojživelníky mám dvoje, model s kulatým pouzdrem a zlatejma indexama z kraje 90.let na kov. tahu a tyto novější; pro mě asi strop ve velikosti potápek, mám dost hubený zápěstí;tyhle jsem vykajloval loni v létě a moc jsem je nenosil; páč mi to bylo na org. nerezu velký i na nejmíň...až jsem objevil tyto prošívané silikony a je to vono.dobrý hodinky na blbnutí venku, s harantama a vejlety obecně.
martar Odesláno 23. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 23. prosince 2014 Sakra, tohle nulašedesátkový pouzdro jsem vždycky považoval za ošklivý, ale na Tvejch fotkách... vždyť ono je vlastně parádní! :-) já ho asi budu muset prubnout.
Raichu Odesláno 23. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 23. prosince 2014 tak to díky! mě se taky víc líbí ty kulatý klasiky, ale mám je dost jetý z práce, tak si je šetřím do práce:-); tyhle novější jsou i pocitově na těch silikonech lepší než v železe.
travex Odesláno 24. prosince 2014 Autor Nahlásit Odesláno 24. prosince 2014 Sakra, tohle nulašedesátkový pouzdro jsem vždycky považoval za ošklivý, ale na Tvejch fotkách... vždyť ono je vlastně parádní! :-) já ho asi budu muset prubnout. Cože, kdo říkal, že je ošklivý?
Raichu Odesláno 24. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 24. prosince 2014 ošklivý určitě ne, asi jako ve smyslu "to kyselo je moc kyselý" , s tím blejskavým tahem to vypadalo dost splácaně- myslím ten pískovanej spodek futra a blesk luneta a zase matnej cifr.jinak ty moje pracovní a hodně venkovní jsou tak nějak příjemně osobnější, starej tah je na tý mojí hubený ruce jak přibitej, vzhledem k tomu, že nemám skoro žádný chlupy a harmonika byla NOS, nikde to nic netahá a neplandá.
martar Odesláno 24. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 24. prosince 2014 Cože, kdo říkal, že je ošklivý? Já...holt mládí a nezkušenost :-) ale jak mi táhne na padesátku, přehodnotil jsem to :-) ošklivý určitě ne, asi jako ve smyslu "to kyselo je moc kyselý" , s tím blejskavým tahem to vypadalo dost splácaně- myslím ten pískovanej spodek futra a blesk luneta a zase matnej cifr.jinak ty moje pracovní a hodně venkovní jsou tak nějak příjemně osobnější, starej tah je na tý mojí hubený ruce jak přibitej, vzhledem k tomu, že nemám skoro žádný chlupy a harmonika byla NOS, nikde to nic netahá a neplandá.Pěkný, sedí bezvadně. A pěkný fotky! No nic, jdu zase ježíškovat.
martar Odesláno 5. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 5. ledna 2015 Paráda! Taky jsem při poslední objednávce nad tričkem přemýšlel, ale bál jsem se, že by mě v něm nepustili do hospody, nebo pustili a pak mi roztrhali triko a rozbili hodinky :-)
travex Odesláno 5. ledna 2015 Autor Nahlásit Odesláno 5. ledna 2015 No toto není triko od Meranoma, šlo to jinou cestou. U vás v hospodě nemají rádi potápky?
martar Odesláno 5. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 5. ledna 2015 (upraveno) Rusáky. Protože jsou oškliví na Ukrajince. Jednou pár rusky mluvících návštěvníků opravdu vypoklonkovali, bohužel se ukázalo, že to byli zrovna Ukrajinci, takže vrchní a štamgasti na chvilku znejistěli, ale pak dali pár piv a sv?tonázor měli zase pevný :-) :-) :-) Jestli je to triko dle vlastního návrhu, tak je to ale fejk! :-) A moc podařenej :-) Pokud by se nějaká malosérie dodělávala, rád se připojím. A ať nejsem OT, právě pracuju na Amfibiích - zlacené polštářky, korunka na dvojce, ciferník s Borisem Jelcinem a ruskou vlajkou, dynko západ slunce nad mořem s rackem... Upraveno 5. ledna 2015 uživatelem martar
Trojan Odesláno 5. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 5. ledna 2015 To Rusáky. Protože jsou oškliví na Ukrajince. Jednou pár rusky mluvících návštěvníků opravdu vypoklonkovali, bohužel se ukázalo, že to byli zrovna Ukrajinci, takže vrchní a štamgasti na chvilku znejistěli, ale pak dali pár piv a sv?tonázor měli zase pevný :-) :-) :-) :-D :-DJinak triko by nebylo problém, víš jak jsme se o tom bavili. Pošlu ti link ;-) Taky bych si jedno vzal.
eloga Odesláno 6. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 6. ledna 2015 ruský hodinky občas jo, ruský triko ani náhodou, a do hospody?Ve Varech jen kvůli konverzaci, možná? **
eloga Odesláno 6. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 6. ledna 2015 (upraveno) Radši nosíš čínský?proč myslíš?**martarRacek je rusky Čajka, takhle je ten symbol. Co to připomíná??? /obr. z watchru/** Upraveno 6. ledna 2015 uživatelem eloga
eloga Odesláno 6. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 6. ledna 2015 (upraveno) ještě dodatek s chutí benzínu v krvi - nejlepší Čajka je tuta http://www.autohit.cz/reportaze/39436-gaz-m-13-cajkaa k tomu patří doplňkový text ... ?????, ?????? ? ????? ????? ????? ?????? ?? ?????????? "???" ?? ?????? ??????? ?????? 1957 ????...** Upraveno 6. ledna 2015 uživatelem eloga
Trojan Odesláno 6. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 6. ledna 2015 Tvé myšlenkové pochody jsou mi záhadou. Ty prostě přijdeš do vlákna a bez zjevné příčiny začneš kafrat, ikdyž tě téma vůbec nezajímá...
travex Odesláno 6. ledna 2015 Autor Nahlásit Odesláno 6. ledna 2015 ruský hodinky občas jo, ruský triko ani náhodou, a do hospody?Ve Varech jen kvůli konverzaci, možná? ** To má hodně hloubku toto..
odjinud Odesláno 6. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 6. ledna 2015 Trčko "Vostok" vypadá fakt riskantně, asi bych ho sám pár let na sebe nedal.... :-)
eloga Odesláno 6. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 6. ledna 2015 To má hodně hloubku toto..no tak dobrá, tobě se jako vláknaři mohu omluvit, klidně to dej pryč, není problém, já jen myslím, že z toho textu ode mě je úplně jasné,jak to myslím a proč je to ve vlákně, kde se ukazuje foto s ruským trikem. Jinak klídek. **
eloga Odesláno 6. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 6. ledna 2015 (upraveno) Tvé myšlenkové pochody jsou mi záhadou. Ty prostě přijdeš do vlákna a bez zjevné příčiny začneš kafrat, ikdyž tě téma vůbec nezajímá... hm, teď si mi to nandal, ale hele, vonoo to bude jinak. Je to tady o ruských hodinkách, a tady se chlubí zakládající člen vlákna trikem - s ruskými symboly. Já nemám problém ani s ruštinou, ani s ruskými hodinkami, ani s myšlenkovými pochody tvými ani těch druhých co sem píší, dávají obrázky, sdělují své zkušenosti či nápady a občas se trefují jedn do druhého nebo do jiné reality. Ovšem problém mimojiné bude v tom, že prostě některé věci já předpokládám autopmaticky.Jde-li o znalosti konkrétního stroje, když nevím a neznám, rád si to jen přečtu nebo se seznámím a vyhledám si další info, když jde o něco kam se dá připojit nevidím důvod nevlézt nebo nepřidat nějakou větu. Je to hodinkách, psal jsem o hodinkách, no ne? Máme přeci svobodné myšlení a rozumné a logické uvažování, bohužel nebo bohudík, jsem v myšlení asi moc rychlej, což bude ten rozdíl mezi námi tady. No nic, vono dělat léta ITnaučí myslet jinak než běžná popuilace zvládá a hodinky jsou proti tomu zábava, tak už se na mě nezlob, já to nebudu přehánět s těma literárníma úkazama a budu psát k tématu a více po lopatě.Dík za pochopení. ** Upraveno 6. ledna 2015 uživatelem eloga
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se