travex Odesláno 4. března 2021 Autor Nahlásit Odesláno 4. března 2021 Jo 5etter, už to nějaké ovuláty produkuje? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Roman-ZA Odesláno 4. března 2021 Nahlásit Odesláno 4. března 2021 zase mi odpadol lumi bod z lunety. je to normalne? uz po 2x.
5etter Odesláno 4. března 2021 Nahlásit Odesláno 4. března 2021 Já razím heslo, že co na hodinkách není, to se nepokazí.
filltos Odesláno 4. března 2021 Nahlásit Odesláno 4. března 2021 Já si je dodělávám... https://www.ebay.com/itm/Bright-Kilabitzzz-Zuperpaint-Glow-in-the-dark-strontium-aluminate-acrylic-paint-/152502651029?_trksid=p2349624.m46890.l49292
filltos Odesláno 4. března 2021 Nahlásit Odesláno 4. března 2021 Normálně to je lumiprach v akrylu a jen kápneš kapku nebo dvě a necháš zaschnout.
filltos Odesláno 4. března 2021 Nahlásit Odesláno 4. března 2021 Svícení? Podobný jako to co je na Amfibiich na cifrech
Roman-ZA Odesláno 4. března 2021 Nahlásit Odesláno 4. března 2021 nie, kym to nemusis opravit znova, kym to neodpadne alebo sa inak neznici.
filltos Odesláno 4. března 2021 Nahlásit Odesláno 4. března 2021 Drží to docela pevně. Záleží na podkladu, ale na hliníkový lunetě to v důlku drží zatím.
travex Odesláno 4. března 2021 Autor Nahlásit Odesláno 4. března 2021 před 2 hodinami, Roman-ZA napsal: zase mi odpadol lumi bod z lunety. je to normalne? uz po 2x. Tumáš, nalep si tam antiperle. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
5etter Odesláno 4. března 2021 Nahlásit Odesláno 4. března 2021 Já bych si s dovolením také vzal. Nedávno jsem sháněl střelivo do pistolky a v žádném supermarketu na okrese jsem je nenašel. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
travex Odesláno 4. března 2021 Autor Nahlásit Odesláno 4. března 2021 Pro fajnové zboží musíš do krajského města. Uherák taky nekupuješ v Jednotě jako Gothaj.
filltos Odesláno 5. března 2021 Nahlásit Odesláno 5. března 2021 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
malbur Odesláno 5. března 2021 Nahlásit Odesláno 5. března 2021 Pěkné. Ty ručky jsou od www.vostok-watches24.com ?Jaká je kvalita? Viděl jsem už dřív nějaké home made tyhle mečáky, ale na fotkách mi nepřišly úplně kvalitní. Mimochodem SE variantu tohohle klasického cifra momentálně prodávají u Meranoma.https://meranom.com/en/amphibian-classic/dials/vostok-watch-dial-for-vostok-amphibian-555-minor-defects.html
filltos Odesláno 5. března 2021 Nahlásit Odesláno 5. března 2021 (upraveno) Jj jsou odtud, a kvalita v pohodě, nasadit jdou bez problémů, vteřinovka malinko ztuha zpočátku. U cifru nevím, bál bych se míry minor defects. Upraveno 5. března 2021 uživatelem filltos
malbur Odesláno 5. března 2021 Nahlásit Odesláno 5. března 2021 Jeden "minor defects" cifr už doma mám a popravdě jsem na něm nic nenašel. U nějaké podobné nabídky bylo v komentářích info, že by to měly být vady viditelné jen pod lupou.
malbur Odesláno 5. března 2021 Nahlásit Odesláno 5. března 2021 To dá rozum. Jinak todle je taky dobrej úlet, ještě že to nedělaj s žigulem.Všeho do času...
5etter Odesláno 5. března 2021 Nahlásit Odesláno 5. března 2021 Není to červenej 2103 a to pouzdro se mi taky nelíbí.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se