Roman-ZA Odesláno 7. prosince 2021 Nahlásit Odesláno 7. prosince 2021 (upraveno) konecne to tu niekto napisal tak, ako ma byt len na jedno velke bacha, treba sa pozriet na to, aky je vo Volge motor. ono sa do Volgy velmi rado nacpaval kapitalisticko-burzoazny hnus znacky Peugeot. Upraveno 7. prosince 2021 uživatelem Roman-ZA
Barbossa Odesláno 7. prosince 2021 Nahlásit Odesláno 7. prosince 2021 V 30. 5. 2016 v 15:46, backtothedrive napsal: musel jsem to tady dát. hodně dobrá stylistika
Roman-ZA Odesláno 8. prosince 2021 Nahlásit Odesláno 8. prosince 2021 tiez by som to rad vedel, lebo ja viem len to, ako sa povytahuje
Mirino Odesláno 8. prosince 2021 Nahlásit Odesláno 8. prosince 2021 No tak u hodinára som s tým bol. Tu u nás v Liptovskom Mikuláši ...už nikdy tam nepôjdem. To radšej ty hodinky otvorím a kapnem na tú osku a nechám nech sa to dostane kam zhruba potrebuje. Možno to nebude úplne s hodinárskym poriadkom, ale je to len oska a ak mi to problém vyrieši, ja budem spokojný.
filltos Odesláno 8. prosince 2021 Nahlásit Odesláno 8. prosince 2021 (upraveno) před 10 hodinami, Honzat napsal: Jak se vytahuje korunka? Třeba tu Upraveno 8. prosince 2021 uživatelem filltos
roza Odesláno 8. prosince 2021 Nahlásit Odesláno 8. prosince 2021 Ahoj, tak nějaké zimní foto..... Komplet trojka pořízena zde od známých členů, dělá mi roky radost, ale asi půjde do světa.....k tomu další tahy, ciferníky, lunety atd..... Tak kdyby původní majitelé cítili nostalgii, nebo někdo potřeboval ....... tak pište, než to hodím do prodeje. roza
Honzat Odesláno 8. prosince 2021 Nahlásit Odesláno 8. prosince 2021 Díky za video. Která část se musí namazat?
beginner Odesláno 13. prosince 2021 Nahlásit Odesláno 13. prosince 2021 V 5. 12. 2021 v 10:48, Barbossa napsal: Zdar , jedná se o nerezové lunety? samozřejmě.. :-)
Mirino Odesláno 15. prosince 2021 Nahlásit Odesláno 15. prosince 2021 V 8. 12. 2021 v 20:14, Honzat napsal: Díky za video. Která část se musí namazat? Když už jsem to tu s tím mazáním rozmázl, tak ti odpovím. Já jsem máznul dovnitř korunky, tak aby se volněji "vaklala" a tím můj problém skončil. Teď funguje nastavení času jak má, bez posunu ruček při zašroubovávání. Hodinky jsem neotvíral, tyčku ze strojku nevytahoval. Určitě nejaký ten olej provzlíná po osičce dovnitř, ale to by snad vadit nemělo.
filltos Odesláno 15. prosince 2021 Nahlásit Odesláno 15. prosince 2021 Taky si myslím, že problém je ve spoji osička-korunka.
Barbossa Odesláno 18. prosince 2021 Nahlásit Odesláno 18. prosince 2021 V 16. 12. 2021 v 21:06, malbur napsal: Mazácká luneta
Návštěvník Odesláno 18. prosince 2021 Nahlásit Odesláno 18. prosince 2021 Ja som si teraz tiež zaobstaral jednu amfibijku ministerskú, hodinár mi povedal, že sa mu nepozdáva hriadeľka korunky, akoby bola o trošilinku kratšia, lebo pri zakrúcaní posúva minútovú ručičku. Pýtal som sa ho, že či bude treba hriadeľku vymeniť na čo mi povedal, že jeden čas opravoval veľmi veľa amfibii a s uvedeným problémom sa pri nich stretal veľmi často. Že to ešte preverí, no je možné že je to tak už od výroby, lebo na mnohých amfíbiach je tento problém. On sám, že to riešil iba tak, že posunul minútovú ručičku o niečo dopredu a keď zatočil korunku tak sa posunula ručička na správny čas)). Takže aj tak sa dá. No uvidím ako dopadne moja po servise.
Honzat Odesláno 20. prosince 2021 Nahlásit Odesláno 20. prosince 2021 To seřizování času taky dělám tak. Omo to při té "přesnosti" stačí.
beginner Odesláno 20. prosince 2021 Nahlásit Odesláno 20. prosince 2021 Zdravím partyjo... technický dotaz, jak to máte teď s celním dluhem resp. projednáváním balíčku z Ruska? myslím DPH,Clo a poplatek za celní deklaraci...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se