Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

konecne to tu niekto napisal tak, ako ma byt ;) 

len na jedno velke bacha, treba sa pozriet na to, aky je vo Volge motor. ono sa do Volgy velmi rado nacpaval kapitalisticko-burzoazny hnus znacky Peugeot. 

Upraveno uživatelem Roman-ZA
Odesláno

No tak u hodinára som s tým  bol. Tu u nás v Liptovskom Mikuláši ...už nikdy tam nepôjdem. To radšej ty hodinky otvorím a kapnem na tú osku a nechám nech sa to dostane kam zhruba potrebuje. Možno to nebude úplne s hodinárskym poriadkom, ale je to len oska a ak mi to problém vyrieši, ja budem spokojný.

Odesláno

Ahoj,

tak nějaké zimní foto.....

Komplet trojka pořízena zde od známých členů, dělá mi roky radost, ale asi půjde do světa.....k tomu další tahy, ciferníky, lunety atd.....

Tak kdyby původní majitelé cítili nostalgii, nebo někdo potřeboval ....... tak pište, než to hodím do prodeje.

roza

20211128_160516.jpg

20211128_160824.jpg

20211128_160942.jpg

Odesláno
V 8. 12. 2021 v 20:14, Honzat napsal:

Díky za video. Která část se musí namazat?

Když už jsem to tu s tím mazáním rozmázl, tak ti odpovím. Já jsem máznul dovnitř korunky, tak aby se volněji "vaklala" a tím můj problém skončil. Teď funguje nastavení času jak má, bez posunu ruček při zašroubovávání. Hodinky jsem neotvíral, tyčku ze strojku nevytahoval. Určitě nejaký ten olej provzlíná po osičce dovnitř, ale to by snad vadit nemělo. 

Odesláno

Ja som si teraz tiež zaobstaral jednu amfibijku ministerskú, hodinár mi povedal, že sa mu nepozdáva hriadeľka korunky, akoby bola o trošilinku kratšia, lebo pri zakrúcaní posúva minútovú ručičku.  Pýtal som sa ho, že či bude treba hriadeľku vymeniť na čo mi povedal, že jeden čas opravoval veľmi veľa amfibii a s uvedeným problémom sa pri nich stretal veľmi často. Že to ešte preverí, no je možné že je to tak už od výroby, lebo na mnohých amfíbiach je tento problém. On sám, že to riešil iba tak, že posunul minútovú ručičku o niečo dopredu a keď zatočil korunku tak sa posunula ručička na správny čas)). Takže aj tak sa dá. No uvidím ako dopadne moja po servise. 

253220556.0.jpg

hxNUf293wsM.jpg

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...