tattoo Odesláno 24. října 2013 Nahlásit Odesláno 24. října 2013 Zdravim rad bych se naucil neco o hodinkach rozebrat, vycistit,promazat atd.ale scim zacit?Diky
Chromatic Odesláno 24. října 2013 Nahlásit Odesláno 24. října 2013 Mám něco málo zkušeností. Asi ideální začít s budíkem nebo pokud si troufáš na náramkové, tak za pár šupů sežen prim cal. 66Jestli se pletu, opravte me.
tattoo Odesláno 27. října 2013 Autor Nahlásit Odesláno 27. října 2013 Diky dnes jsem rozebral budik,ale největší problém s tim perem je normalni ze když se povoli tak se vymota?nebo se nejak zajistuje?
sibirnaya Odesláno 27. října 2013 Nahlásit Odesláno 27. října 2013 neco si precti, neco si vygoogluj, takhle to proste nejde.
geometr Odesláno 27. října 2013 Nahlásit Odesláno 27. října 2013 Tak mě napadlo, možná je to blbá otázka, ale je na hodináře nějaká škola dneska nebo učiliště?
bohus76 Odesláno 27. října 2013 Nahlásit Odesláno 27. října 2013 (upraveno) Učiliště Jihlava http://hodinari.webzdarma.cz/ nebo zde http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/61304-hodin%C3%A1%C5%99em-snadno-a-rychle/ Upraveno 27. října 2013 uživatelem bohus76
tattoo Odesláno 27. října 2013 Autor Nahlásit Odesláno 27. října 2013 CHapu chtěl jsem jen poradit do zacatku,omlouvam se
bohus76 Odesláno 27. října 2013 Nahlásit Odesláno 27. října 2013 Buď máš možnost si koupit na Aukru nějaké šrotovité hodinky,nejlépe kapesní a učit se sám,/více pokazíš jak spravíš/ a nebo si zaplatit kurz a něco se za své peníze naučit,třetí možnost není.Rozhodnutí je na Tobě.
Honza.manta Odesláno 27. října 2013 Nahlásit Odesláno 27. října 2013 Jsou na netu k sehnání e-verze hodinářské literatury. Dále najdeš v prim sekci několik velmi ucelených fotodokumentací sborky a rozborky strojků. Když si budeš hlídat aukro, tak za pár kaček koupíš hromádku starých prim strojků(funkčních i nefunkčních) - většinou se to prodává jako zbytky po hodináři a na těch se můžeš učit. Já se to naučil přesně takhle a mnoho dalších zde taky. Potřebuješ jen těch pár vrakových strojků, lupu, dva tři malé šroubováčky, pinzetu, párátko a hodně trpělivosti.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se