hciq Posted April 26, 2007 Report Posted April 26, 2007 Hej kavárenskej barde, pojď si pokecat tady. Docela rád bych znal tvůj názor na tento obrázek. Víš, už hodně dlouho uvažuji, kde je ta pomyslná hranice, kdy hodinky přestávaj být hodinkama a mění se v cosi jiného. Dávno tady proběhla jistá snaha vyrobit pouzdro z "damašku". Tady tento pardál z toho dělá ciferníky, kuje měď (asi nebo zlato) a jeho žena do toho reje různý čínsko japonský ornamenty, pak to ještě poupraví kyselinou a hodí tomu patinu. Výsledkem je toto dikutabilní dílko. Díkec za rozbor
Guest tolja Posted April 26, 2007 Report Posted April 26, 2007 Ručičky jsou málo kontrastní. Ale tvarem se mi mooc líbí.Jinak mě připadají jako služební hodinky generálního ředitele šanghajské triády =)
sibirnaya Posted April 26, 2007 Report Posted April 26, 2007 tak diskuter tu ma svuj koutek, ale jak se zda, okazale ho ignoruje... jinak hodinky se mi libi, asi sem kycar, no...
vor Posted April 26, 2007 Report Posted April 26, 2007 Já bych si na ruku "zlato " nevzal, ale rozhodně nepůsobí lacině. A kýčovitě? To je věc názoru a kultury. Kolik z vás má na hodinkách letadýlko, psí hlavu, jelena s parohama nebo v budoucnu bude mít i vrtulník?
sibirnaya Posted April 26, 2007 Report Posted April 26, 2007 ja naopak zlato miluju... ted premyslim, jak skloubit idealni prumer 45mm a zlate pouzdro...
Lovap Posted April 27, 2007 Report Posted April 27, 2007 Toto je lepšie: http://www.lindburgh-benson.com/theore.html - vľavo klikať na modré odkazy - paráda, ale asi nie na bežné nosenie
hciq Posted April 27, 2007 Author Report Posted April 27, 2007 zatím prd od dikutéra, asi mu to není po vůni
jacob Posted April 27, 2007 Report Posted April 27, 2007 hciq: trošku ho tady musíte zdrbnout, on se potom ozve :-)
spiderer Posted April 27, 2007 Report Posted April 27, 2007 jacob - nevim, zatim nikde kde bylo pro diskutera primo urcene vlakno se snad neukazal nebo alespon nepromluvil ;-)
jacob Posted April 27, 2007 Report Posted April 27, 2007 spiderer: ja myslim že mu to dela radost, když vidi že se o nem vede diskuze :-) a jen se kochá...
klobadysek Posted April 27, 2007 Report Posted April 27, 2007 Chci se zeptat mistnich estetu na nazor na tyhle EPOS. Jsou takove zvlastni snad mezivalecny styl? A ty cervene fonty jsou takove rozverne ale presto tam jista harmonie je, nemyslite?
hciq Posted April 27, 2007 Author Report Posted April 27, 2007 hale já nevím, od Epos najdeš mraky jiných modelů. Pokud se ti líbí je to bingo a designér se strefil do tvého vkusu jenž je ovlivněn mnoha faktory. No meziválečný styl to určitě není. je to retro bez návaznosti na součastnost. A barvy... no o tom radši pomlčím jak je to jednoduchý. Na okraj .... pokud chceš udělalat něco čtivější změň barvu. Jinak parádada datum na 6 je super..... ale vo proti tý šestce co tam měla být je to trága
hciq Posted April 27, 2007 Author Report Posted April 27, 2007 sry já nejsem teoretik, a neumím hodnotit. Dělá mi to problémy. Vždy si představím jak bych to chtěl udělat já.... no a už v tom plavu. To hodnocení nechám vždy na jiných.
hciq Posted April 27, 2007 Author Report Posted April 27, 2007 těm to leze z fusekle samo ...... viď diskutéére.
vor Posted April 27, 2007 Report Posted April 27, 2007 Chci se zeptat mistnich estetu na nazor na tyhle EPOS. Jsou takove zvlastni snad mezivalecny styl? A ty cervene fonty jsou takove rozverne ale presto tam jista harmonie je, nemyslite? Pokud se Ti líbí, tak si je kup. Nezáleží přece na tom, jestli se líbí ostatním. Budeš je nosit Ty - kupuješ si je pro sebe. A to se týká všech hodinek - např. Gruen v jiném vlákně atd.
maxs Posted April 27, 2007 Report Posted April 27, 2007 klobadysek> vyzerajú dobre.Aj tak tu máme všetci viac ako jedny hodinky,tak prečo nie niečo ako tieto Epos.Mám pár hodiniek pri ktorých jednoducho nevysvetľujem prečo som si ich vybral.
Recommended Posts