Begi Odesláno 23. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 23. listopadu 2013 jj, flash green s atacamou v manuale a k tomu kombi je moj sen, ale tie auta snad neexistuju.ja ked som naposledy obmienal, tak nic schopne nebolo, tak mam zase len T5ku. i ked na kazdodenne vozenie rodinky je snad aj lepsia.
Sphinxx Odesláno 23. listopadu 2013 Autor Nahlásit Odesláno 23. listopadu 2013 Mám jen moment, ale to zvládnu. Přesně, jak jsem psal Flash&Atacama je totální pecka. Navíc ve V70. Ale jak jsi psal, sehnat hezkou, servisovanou V70R F&A v manuálu (ale i v automatu) je problém. Nicméně T5 jsem měl taky, ale v první generaci V70 a ta byla super - jelo to, jak píchlý prase. A navíc velká výhoda je u T5 oproti V70R právě klasický podvozek a ne Four-C i vzhledem k nákladům na výměnu.
nividic Odesláno 23. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 23. listopadu 2013 Sorry kluci za vstup, ale neda mi to. Kdybyste chteli erko modro-modry, tak o jednom vim. Zustalo po mne v bejvaly praci a je snad jeste v dobrym stavu. Rok 03 teda, ale aspon v manualu. Dodnes me mrzi, ze neslo se mnou.
Sphinxx Odesláno 23. listopadu 2013 Autor Nahlásit Odesláno 23. listopadu 2013 Jestli myslíš tu klasickou modrou metlu, tak ta je docela nezajímavá a to auto ztrácí nádech éRa. Ale to ta 60 v šedé také . Jsou mnohem víc civilní než sportovní.
nividic Odesláno 24. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 24. listopadu 2013 Covece tak to nevim, nekde v hlave mam zasuty, ze vsechny asi 4 metly na erko byly jiny nez na normalni modely.Ale ta kombinace s modrou kuzi vevnitr je fajn, mne se prave libi ta spis nesportovni ambice. Skrytej drak, kterej to svy zvire nerve do sveta. Proste klasickej sleeper... :-)
FraK Odesláno 24. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 24. listopadu 2013 Gratuluji k hodinkám! Moc pěkný fotky. Čím jsi to fotil?
Sphinxx Odesláno 24. listopadu 2013 Autor Nahlásit Odesláno 24. listopadu 2013 FraK: Děkuji! ProsímTě paradoxně jsem fotil pouze klasickým kompaktem a fotit vůbec neumím (oproti některým místním typu Alda, St1g a další), spíš se o to snažím, ať sem nedávám úplně nějaké špatné fotky .
Sphinxx Odesláno 24. listopadu 2013 Autor Nahlásit Odesláno 24. listopadu 2013 V 24. 11. 2013 v 6:44, nividic napsal: Covece tak to nevim, nekde v hlave mam zasuty, ze vsechny asi 4 metly na erko byly jiny nez na normalni modely.Ale ta kombinace s modrou kuzi vevnitr je fajn, mne se prave libi ta spis nesportovni ambice. Skrytej drak, kterej to svy zvire nerve do sveta. Proste klasickej sleeper... :-) Mám kamaráda a ten má přesně kombinaci V70R - modrá/modrá. Ona ta kůže je zajímavá, to bezesporu a pokud vím, tak i ta modrá metla je jenom eRková, takže snad ani není na jiných modelech, ale já mám zažitou TOP kombinaci Atacama/Flash Green a nebo Laser Blue - to jsem ale viděl jen jednu v S60R. U nás snad v nabídce modelů ani nebyla. Pro Ty, kdo nevědí jsou zde obě barevné kombinace a Atacama je název pro oranžovou kůži/interier.
Sphinxx Odesláno 27. listopadu 2013 Autor Nahlásit Odesláno 27. listopadu 2013 Dnes venku. Ten AR je něco neskutečného, čitelnost perfektní.
Sphinxx Odesláno 30. listopadu 2013 Autor Nahlásit Odesláno 30. listopadu 2013 Vánoce jsou za dveřmi .
Sphinxx Odesláno 30. listopadu 2013 Autor Nahlásit Odesláno 30. listopadu 2013 Jinak včera Monstra, dnes Béčka. Fotka "tři" - manželka si chtěla vyzkoušet Herculesy .
Bob Odesláno 30. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 30. listopadu 2013 V 30. 11. 2013 v 19:36, Sphinxx napsal: Jinak včera Monstra, dnes Béčka. Fotka "tři" - manželka si chtěla vyzkoušet Herculesy .To jsi ji je pujcil? Se divim
ejkej Odesláno 30. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 30. listopadu 2013 A čo na ne povedala? Veľmi pekné, krásne Ti sedia, gratulujem a závidím
Sphinxx Odesláno 30. listopadu 2013 Autor Nahlásit Odesláno 30. listopadu 2013 Bob123: Si piš . Ale modlil jsem se, ať se jí neotočej na ruce . Vše v klidu .
Sphinxx Odesláno 30. listopadu 2013 Autor Nahlásit Odesláno 30. listopadu 2013 V 30. 11. 2013 v 19:58, ejkej napsal: A čo na ne povedala? Veľmi pekné, krásne Ti sedia, gratulujem a závidím Tak ona je neviděla poprvé, ale porvé si je chtěla zkusit. Jsou na její ruce velké - viz foto, ale líbí se ji hodně. Jinak rozdíl oproti jejím hodinkám je patrný .
Sphinxx Odesláno 6. prosince 2013 Autor Nahlásit Odesláno 6. prosince 2013 Takže hoši! Trochu mi vychladla hlava a jedeme dále. Komu se to tady nelíbilo, ty kecy kolem dokola, tomu se omlouvám, nebylo to myšleno nikterak zle a budu se snažit držet pravidel a do hodinkových témat typu "Nové přírustky" budu vkládat jen hodinky a komenty kolem hodinek. Občas mi ujedou nervy, ale to se stane každýmu. Takže beru zpět a ve finále už nejsem na*ranej ani na YPA, protože každej nějak ujedeme a co to tady studuji, tak o hodinkách něco ví a to je tady asi nejpodstatnější. Takže všem, kterých se to dotklo SORRY a už se k tomu nechci vracet .
Bob Odesláno 6. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 6. prosince 2013 No vidis, to je slovo chlapa ! :-) Vitej zpet
Sphinxx Odesláno 6. prosince 2013 Autor Nahlásit Odesláno 6. prosince 2013 Díky Bobe! Myslím, že jsme tady všichni na jedné lodi kvůli hodinkám, to je podstatné.
sect Odesláno 6. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 6. prosince 2013 ..... a pak žili šťastně až do smrti.... Těším se na další díly.
Honza.manta Odesláno 6. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 6. prosince 2013 V 6. 12. 2013 v 10:42, sect napsal: ..... a pak žili šťastně až do smrti.... Těším se na další díly.
Doporučené příspěvky
Archivováno
Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.