Přejít na obsah

Sphinxxovy auta a hodinky

Doporučené příspěvky

Odesláno

jj, flash green s atacamou v manuale a k tomu kombi je moj sen, ale tie auta snad neexistuju.

ja ked som naposledy obmienal, tak nic schopne nebolo, tak mam zase len T5ku. i ked na kazdodenne vozenie rodinky je snad aj lepsia.

• Odpovědi 170
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď
Odesláno

Mám jen moment, ale to zvládnu. Přesně, jak jsem psal Flash&Atacama je totální pecka. Navíc ve V70. Ale jak jsi psal, sehnat hezkou, servisovanou V70R F&A v manuálu (ale i v automatu) je problém. Nicméně T5 jsem měl taky, ale v první generaci V70 a ta byla super - jelo to, jak píchlý prase. A navíc velká výhoda je u T5 oproti V70R právě klasický podvozek a ne Four-C i vzhledem k nákladům na výměnu.

Odesláno

Sorry kluci za vstup, ale neda mi to. Kdybyste chteli erko modro-modry, tak o jednom vim. Zustalo po mne v bejvaly praci a je snad jeste v dobrym stavu. Rok 03 teda, ale aspon v manualu. Dodnes me mrzi, ze neslo se mnou.

Odesláno

Jestli myslíš tu klasickou modrou metlu, tak ta je docela nezajímavá a to auto ztrácí nádech éRa. Ale to ta 60 v šedé také :) . Jsou mnohem víc civilní než sportovní. 

Odesláno

Covece tak to nevim, nekde v hlave mam zasuty, ze vsechny asi 4 metly na erko byly jiny nez na normalni modely.

Ale ta kombinace s modrou kuzi vevnitr je fajn, mne se prave libi ta spis nesportovni ambice. Skrytej drak, kterej to svy zvire nerve do sveta. Proste klasickej sleeper... :-)

Odesláno

FraK: Děkuji! ProsímTě paradoxně jsem fotil pouze klasickým kompaktem a fotit vůbec neumím (oproti některým místním typu Alda, St1g a další), spíš se o to snažím, ať sem nedávám úplně nějaké špatné fotky :) .

Odesláno
  V 24. 11. 2013 v 6:44, nividic napsal:

Covece tak to nevim, nekde v hlave mam zasuty, ze vsechny asi 4 metly na erko byly jiny nez na normalni modely.

Ale ta kombinace s modrou kuzi vevnitr je fajn, mne se prave libi ta spis nesportovni ambice. Skrytej drak, kterej to svy zvire nerve do sveta. Proste klasickej sleeper... :-)

Mám kamaráda a ten má přesně kombinaci V70R - modrá/modrá. Ona ta kůže je zajímavá, to bezesporu a pokud vím, tak i ta modrá metla je jenom eRková, takže snad ani není na jiných modelech, ale já mám zažitou TOP kombinaci Atacama/Flash Green a nebo Laser Blue - to jsem ale viděl jen jednu v S60R. U nás snad v nabídce modelů ani nebyla.

Pro Ty, kdo nevědí jsou zde obě barevné kombinace a Atacama je název pro oranžovou kůži/interier.

Odesláno
  V 30. 11. 2013 v 19:36, Sphinxx napsal:

Jinak včera Monstra, dnes Béčka. Fotka "tři" - manželka si chtěla vyzkoušet Herculesy :) .

To jsi ji je pujcil? Se divim :lol2:

Odesláno
  V 30. 11. 2013 v 19:58, ejkej napsal:

A čo na ne povedala? :D

Veľmi pekné, krásne Ti sedia, gratulujem a závidím :)

Tak ona je neviděla poprvé, ale porvé si je chtěla zkusit. Jsou na její ruce velké - viz foto, ale líbí se ji hodně. Jinak rozdíl oproti jejím hodinkám je patrný :) .

Odesláno

Takže hoši!

Trochu mi vychladla hlava a jedeme dále.

Komu se to tady nelíbilo, ty kecy kolem dokola, tomu se omlouvám, nebylo to myšleno nikterak zle a budu se snažit držet pravidel a do hodinkových témat typu "Nové přírustky" budu vkládat jen hodinky a komenty kolem hodinek.  

Občas mi ujedou nervy, ale to se stane každýmu. Takže beru zpět a ve finále už nejsem na*ranej ani na YPA, protože každej nějak ujedeme a co to tady studuji, tak o hodinkách něco ví a to je tady asi nejpodstatnější.

Takže všem, kterých se to dotklo SORRY a už se k tomu nechci vracet :cheers: .

Archivováno

Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.

• Vytvořit...