Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Tak jsem dneska kouknul do katalogu od ML a nez jsem se podival na cenik, tak jsem mel vybrano, bohuzel 145.500,- Kc me vratilo do reality, ze se na ne zatim budu koukat v katalogu na obrazku, ale jsou nadherny!

pontosde.JPG

pontosde1.JPG

pontosde3.JPG

Odesláno

tak to doufam, ze tam bude alespon ten jejich novej in-house cal., protoze ta cena je dost vysoka :eek:

ale jinak se povedly

Odesláno

A potom jeste ty na druhem obrazku jsou z LE o 999 kusech, ty cerne nahore by mely byt klasicke kde pocitam, ze cena by mela byt alespon o neco malo nizsi, ale ty se mi nikde nepodarilo najit.. :shutup:

Odesláno

ja vim, ze chtej poskocit do vyssich hodinarskych sfer, jak je to ted ostatne zvykem, ale ty ceny...to je takovej skok, za kterej by se nemusel stydet ani Mao

mne osobne se obecne ML moc nelibi...nejak me neoslovuje....krome tehlech

:bag:

Odesláno

cena je určitě ovlivněna novou patentovanou konstrukcí pohonu obou časů jediným strojkem. Dále čísla na datovém věnci jsou vyříznuta do rotujícího kotouče a jsou viditelná, když se posunou nad bílý podklad. Myslím, že je to dostatěčně individuální kousek. I tyto jsem měl možnost vidět na veletrhu a byl jsem z nich mile překvapen, jen škoda, že jsem je nemohl vzít na ruku.

Odesláno
  Luk napsal:
cena je určitě ovlivněna novou patentovanou konstrukcí pohonu obou časů jediným strojkem. Dále čísla na datovém věnci jsou vyříznuta do rotujícího kotouče a jsou viditelná, když se posunou nad bílý podklad. Myslím, že je to dostatěčně individuální kousek. I tyto jsem měl možnost vidět na veletrhu a byl jsem z nich mile překvapen, jen škoda, že jsem je nemohl vzít na ruku.

srovnam li cenu s primkama, uz mi zas tak extremni nepripada :)

• po 2 týdnech...
Odesláno

Aj keď ML patrí k mojím obľúbeným značkám tanto model sa mi vobec nepáči. Je podľa mňa strašne neprehľadný a posobí na mňa tak nejak nedokončene (neviem prečo)

Odesláno

Mě dostávají Pontosy s osamocenou vteřinovkou na pozici čísla 6 - mňam. Vyzkoušel jsem u Dušáka a padly jak ulité. In natura vypadají o 50% lépe než na fotce. Ale tyhle velký komplikovaný mě nějak moc neoslovují...

• po 2 týdnech...
Odesláno

No nevím, asi jsem moc konzervativní, ale to není můj šálek čaje...Z Pontosů mě zaujaly tyto PT6088-SS001-130.jpg ,ale cena přes 40K tak jsem přemýšlel jestli nevzít radši Carrery za ty prachy. A nakonec zatím nebylo nic :worried_anim:

• Po letech...
  • Po letech...
Odesláno (upraveno)

Zdravím:-)

divim se že tu ještě tyhle designově hodně vydařené hodinky ještě nejsou, protože to jsou fakt zatraceně pěkné oblekovky

a jedno videjko pa-rusky:

post-3900-0-84588500-1383947882_thumb.jpg

post-3900-0-10301400-1383947893_thumb.jpg

post-3900-0-23852400-1383947905_thumb.jpg

Upraveno uživatelem lastam

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...