spiderer Odesláno 9. června 2007 Nahlásit Odesláno 9. června 2007 Tak jsem dneska kouknul do katalogu od ML a nez jsem se podival na cenik, tak jsem mel vybrano, bohuzel 145.500,- Kc me vratilo do reality, ze se na ne zatim budu koukat v katalogu na obrazku, ale jsou nadherny!
vanderB. Odesláno 9. června 2007 Nahlásit Odesláno 9. června 2007 tak to doufam, ze tam bude alespon ten jejich novej in-house cal., protoze ta cena je dost vysoka ale jinak se povedly
spiderer Odesláno 9. června 2007 Autor Nahlásit Odesláno 9. června 2007 HJa myslim, ze tyhle nemaji vlastni kalibr, vlastni maji tyto: http://www.network54.com/Forum/473728/message/1143802076/ ale tam je cena nekde okolo 500.000,- Kc..
spiderer Odesláno 9. června 2007 Autor Nahlásit Odesláno 9. června 2007 A potom jeste ty na druhem obrazku jsou z LE o 999 kusech, ty cerne nahore by mely byt klasicke kde pocitam, ze cena by mela byt alespon o neco malo nizsi, ale ty se mi nikde nepodarilo najit..
Kid_A Odesláno 9. června 2007 Nahlásit Odesláno 9. června 2007 sakra, sakra, jsou nádherný. obvzláště vyřešení datumovky. jakej je průměr? 44?
spiderer Odesláno 9. června 2007 Autor Nahlásit Odesláno 9. června 2007 Kid_A - 45mm u LE a 43 u normalnich, dalsi info treba zde: http://www.hodinky-koscom.cz/Maurice-Lacro...dition-P66.html
vanderB. Odesláno 10. června 2007 Nahlásit Odesláno 10. června 2007 ja vim, ze chtej poskocit do vyssich hodinarskych sfer, jak je to ted ostatne zvykem, ale ty ceny...to je takovej skok, za kterej by se nemusel stydet ani Mao mne osobne se obecne ML moc nelibi...nejak me neoslovuje....krome tehlech
Luk Odesláno 10. června 2007 Nahlásit Odesláno 10. června 2007 cena je určitě ovlivněna novou patentovanou konstrukcí pohonu obou časů jediným strojkem. Dále čísla na datovém věnci jsou vyříznuta do rotujícího kotouče a jsou viditelná, když se posunou nad bílý podklad. Myslím, že je to dostatěčně individuální kousek. I tyto jsem měl možnost vidět na veletrhu a byl jsem z nich mile překvapen, jen škoda, že jsem je nemohl vzít na ruku.
xlaque Odesláno 11. června 2007 Nahlásit Odesláno 11. června 2007 Hmm,krásne,veľmi mi pripominaju kolekciu Zenith Haute Horlogerie
sibirnaya Odesláno 11. června 2007 Nahlásit Odesláno 11. června 2007 Luk napsal: cena je určitě ovlivněna novou patentovanou konstrukcí pohonu obou časů jediným strojkem. Dále čísla na datovém věnci jsou vyříznuta do rotujícího kotouče a jsou viditelná, když se posunou nad bílý podklad. Myslím, že je to dostatěčně individuální kousek. I tyto jsem měl možnost vidět na veletrhu a byl jsem z nich mile překvapen, jen škoda, že jsem je nemohl vzít na ruku. srovnam li cenu s primkama, uz mi zas tak extremni nepripada
Luk Odesláno 12. června 2007 Nahlásit Odesláno 12. června 2007 sibirnaya napsal: srovnam li cenu s primkama, uz mi zas tak extremni nepripada Tohle nebyl dobrý příklad pro srovnání.
vito Odesláno 12. června 2007 Nahlásit Odesláno 12. června 2007 Já jsem asi naprostý barbar, ale připadají mi trochu moc futuristické. Jsem ovšem stará konzerva a mám radši klasiku.....
Jura L Odesláno 12. června 2007 Nahlásit Odesláno 12. června 2007 No od dvou do pěti se tam dá čas pouze hádat !
uns Odesláno 21. června 2007 Nahlásit Odesláno 21. června 2007 Aj keď ML patrí k mojím obľúbeným značkám tanto model sa mi vobec nepáči. Je podľa mňa strašne neprehľadný a posobí na mňa tak nejak nedokončene (neviem prečo)
N4M Odesláno 21. června 2007 Nahlásit Odesláno 21. června 2007 Mě dostávají Pontosy s osamocenou vteřinovkou na pozici čísla 6 - mňam. Vyzkoušel jsem u Dušáka a padly jak ulité. In natura vypadají o 50% lépe než na fotce. Ale tyhle velký komplikovaný mě nějak moc neoslovují...
Mike. Odesláno 6. července 2007 Nahlásit Odesláno 6. července 2007 Tak ty cerne jsou pekne. a cena jeste hezci .
ramon Odesláno 6. července 2007 Nahlásit Odesláno 6. července 2007 No nevím, asi jsem moc konzervativní, ale to není můj šálek čaje...Z Pontosů mě zaujaly tyto ,ale cena přes 40K tak jsem přemýšlel jestli nevzít radši Carrery za ty prachy. A nakonec zatím nebylo nic
lastam Odesláno 8. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 8. listopadu 2013 (upraveno) Zdravím:-) divim se že tu ještě tyhle designově hodně vydařené hodinky ještě nejsou, protože to jsou fakt zatraceně pěkné oblekovky a jedno videjko pa-rusky: Upraveno 8. listopadu 2013 uživatelem lastam
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se