Přejít na obsah

GRAND CARRERA CALIBRE 36 RS

Návštěvník MorDeus

Doporučené příspěvky

Odesláno
  V 12. 11. 2013 v 19:52, MorDeus napsal:

Tyo jako ja nevím , jestlí to je fake nebo ne :D ja se v tom nevyznám, jen mám to co mám už druhym rokem a šlapalí bezvadně, až ted se mi zastavil ten ciferník a jsem pro mě dost elegantní a pohodlné proto je chci opravit. Jak jsem se ptal jednoho hodinaře tady, řekl mi , že do toho nechce zasahovat. Tak nevím.

Už to radši ukonči. Hodinky jsou krásný koníček, čti si, napiš občas ach nebo tak n?co, přidej vtip do humoru a mrkni se do vlákna o autech a třeba zapadneš. Takhle na to jdeš úplně blb?.

Návštěvník MorDeus
Odesláno

Jeden tady u nás co má obchod z hodinařstvím a ptal sem se ho , jestli jsou teda prave, nebot jsem neměl ani tušení kolik stojí, až ted jak jsem se díval na netu a řekl, že vypadaji jako pravé :D tak že nevím co je na tom pravdy , proto sjem psal na tohle forum o radu nežadal jsem o osočování a obvinovaní , že tu davam fake.

Ale asi musíte bý dobří frajeři, jestli to poznáte z jedné fotky.

Návštěvník MorDeus
Odesláno
  V 12. 11. 2013 v 19:56, financ napsal:

A ještě tu O Smolíčkovi.

Tu si mužeš vygooglovat ty experte..

Odesláno

MorDeus: Zklidni hormon panáčku. Tady jsou fejky fakt tvrdě postižené. Pro Tvoji informaci, tady jsem Ti udělal rozdíl. Jsou tam originály a ty Tvé.

Nikdo Tě neosočuje, ale zamysli se na těmi výrazy. Koukni na fotky, uznej chybu, zahoď ty čínské sračky a pojď se bavit normálně, jak psal Roman. Rádi Ti tu poradíme, jak a kde začít i do 5.000,-Kč . Ale na hulváty a podvodníky tu nikdo není zvědavej. Navíc s fíky tu nepochodíš, to se k mému údivu toleruje na portálech, jako je Aukro nebo Bazoš - bohužel.

Koukni na tu fotku - rozdíl nepozná snad jen debil a nebo člověk s brýlema, která mají skla dno od jogurtů :) .

Odesláno
  V 12. 11. 2013 v 20:09, Sphinxx napsal:

MorDeus: Zklidni hormon panáčku. Tady jsou fejky fakt tvrdě postižené. Pro Tvoji informaci, tady jsem Ti udělal rozdíl. Jsou tam originály a ty Tvé.

Nikdo Tě neosočuje, ale zamysli se na těmi výrazy. Koukni na fotky, uznej chybu, zahoď ty čínské sračky a pojď se bavit normálně, jak psal Roman. Rádi Ti tu poradíme, jak a kde začít i do 5.000,-Kč . Ale na hulváty a podvodníky tu nikdo není zvědavej. Navíc s fíky tu nepochodíš, to se k mému údivu toleruje na portálech, jako je Aukro nebo Bazoš - bohužel.

Koukni na tu fotku - rozdíl nepozná snad jen debil a nebo člověk s brýlema, která mají skla dno od jogurtů :) .

Tys to tak krásně napsal :-)
Návštěvník MorDeus
Odesláno
  V 12. 11. 2013 v 20:09, Sphinxx napsal:

Nikdo Tě neosočuje, ale zamysli se na těmi výrazy. koukni na fotky, uznej chybu a pojď se bavit normálně, jak psal Roman. Rádi Ti tu poradíme, jak a kde začít i do 5.000,-Kč . Ale na hulváty a podvodníky tu nikdo není zvědavej. Navíc s fíky tu nepochodíš.

Ja nevěděl, že to jsou fejky nebo ne, mě to je fuk jestli jsou nebo ne, já mám někde hodinky, klidně at to jsou fejky, ale pro mě jsou i tak luxusní. Rozdil tam je jednoznačný to ano. Ale má otázka zněla, kde to můžu opravit, když to dám normalnímu hodináři , řekne mi, že do toho zasahovat nechce.

Jinak děkuji, že jste mě upozornili na to , že to nejsou originalní hodinky, i když mi to je total šumák , nebot mě zajíma jen kolik je hodin, ne kolik to má součastek a kdo to vyrobil.

Proto jsem psál zde, jakož to jste zde znalci a rozumíte tomu, tak si myslím , že slušné chovaní by neuškodilo , když jsem slušně požádal a ne leštit si zde ego na neznalcích.

Odesláno
  V 12. 11. 2013 v 19:52, MorDeus napsal:

Tyo jako ja nevím , jestlí to je fake nebo ne :D ja se v tom nevyznám, jen mám to co mám už druhym rokem a šlapalí bezvadně, až ted se mi zastavil ten ciferník  a jsem pro mě dost elegantní a pohodlné proto je chci opravit. Jak jsem se ptal jednoho hodinaře tady, řekl mi , že do toho nechce zasahovat. Tak nevím.

Moc pěkná čeština. Řekl bych takový ekvivalent tvých hodinek.

Odesláno

Víš Romane, taky jsem takhle začal, pak jsem přišel sem, posypal si popel na hlavu a dnes fakt vím, že jsem udělal vééélkou chybu a díky vám jsem skončil u splněného snu. Nechal jsem si poradit a tyhle hnoje mi jaksi dráždí nervy. Mám pro to částečné pochopení, ale NE PROTO, ABY SE TU MÍSTNÍ URÁŽELI nováčkem, který evidentně neví co má a nebo to ví a myslí si, že to padesátní procentní slevou si sedneme na prdel.

Odesláno

Takže Mordeus se dozvěděl co chtěl, zamykám, slušně ho vyprovodím ze dveří a poděkuji za návštěvu :-)

Odesláno
  V 12. 11. 2013 v 20:19, Sphinxx napsal:

Víš Romane, taky jsem takhle začal, pak jsem přišel sem, posypal si popel na hlavu a dnes fakt vím, že jsem udělal vééélkou chybu a díky vám jsem skončil u splněného snu. Nechal jsem si poradit a tyhle hnoje mi jaksi dráždí nervy. Mám pro to částečné pochopení, ale NE PROTO, ABY SE TU MÍSTNÍ URÁŽELI nováčkem, který evidentně neví co má a nebo to ví a myslí si, že to padesátní procentní slevou si sedneme na prdel.

No jo, hrříchy mládí, už se s ním nepotkáš :-)

Archivováno

Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.

• Vytvořit...