Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 47
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Chtěl bych předčasně splatit hypotéku, nešel by se mnou někdo něco blokovat? laugh.gif

Poslední dobou mám chuť zablokovat rakouský hranice,až se budou vracet rakouští řízkový turisti domů.

Odesláno

Ahoj Romane, tak jsem si v mp3 poslechl Tvoje vystoupení v rozhlase, moc prima. Doufám, že bude i příležitost vyslechnout si jednou naživo Tvoji přednášku. Držím Ti palce v osvětě smile.gif

V červnu jsem v Jihlavě, ale i to je asi z ruky. Pak mám rozjednané Pardubice, ale asi až po prázdninách.

Odesláno

Taky jsem si ti poslechl, ale ta moderátorka je asi kravka, nepřipravená, asi jen uvádí písničky. Za to slovíčko se omlouvám, ale jiné nebylo, dle mého, příhodné.

Odesláno

Taky jsem si ti poslechl, ale ta moderátorka je asi kravka, nepřipravená, asi jen uvádí písničky. Za to slovíčko se omlouvám, ale jiné nebylo, dle mého, příhodné.

Ještě to docela ušlo, čekal jsem to horší.

Odesláno

No jo, ale výsledkem bylo, že tam dohromady o globálním oteplování skoro nic nebylo. Kdyby se ptala k věci, mohlo to být 10x zajímavější.

Měl jsem zakázáno mluvit o politice, nesměla padnout jména Bursík, Kuchtová, Pávek, takže se moderátorka snažila v okamžiku, kdy jsem chtěl alespoň naznačit, stočit řeč jinam. Po té, co Vejvoda vyhodil Cibulku z ČRo2, když nechal plácnout Yvone Přenosilovou onu památnou větu o Paroubkovi, mají ti novináři docela strach.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...