Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Těm DeTomaso co jsi postoval mi přijdou nejpodobnější 527, ale v červeno-černé. Měl jsem je v hnědo-žluté a byly to kvalitní hodinky za mélo peněz. Můžu s čistým svědomím doporučit.

EF-527D-1AVEF.jpg

Odesláno

A ještě drobnost, jak myslíte že by měli být ty hodinky velké, některé prodavačky mi přesvědčovali že to není problém i na malém zápěstí mít velké hodinky, obvod zápěstí mam asi 17cm a výška pro pouzdro hodinek lehce přes 5cm, což některé hodinky mají také, jak myslíte že by měli být velké? Mohou být na celou velikost ruky, samozřejmě s koženým páskem?

Odesláno

Co se plete nejvíc,je hlavně výška,průměr je až na druhém místě tohoto problému.Některý pouzdra mají dost zkosené nožičky,třeba jako Oris nebo ML S Diver,tam je možné unosit i malinko větší průměr,zadalší je to dost osobní otázka,každý má jiný pohled.Osobně mám ruku 17,5-18 a ve sportovních hodinkách mám ideální průměr bez korunky 42,Oris,ML 43,třeba PO Big se starším kalibrem ,které ještě nebyly tak vysoké měly 45,5 v průměru ale už překážely,44 nebyly špatný,teď mám na ruce 41 a spokojenost.Těžko soudit nějakej univer. názor.

Odesláno

Zdravim,

Zkusil jsem objednat tento stroj,je to dcera od SEIKO,cenu se mi podarilo stlacit na 110,-EUR.Podoba s CASIO je vcelku velka.

Dofam,ze me nezklamou.

Jinak na DETOMASO,San Remo,jsem cetl docela dobre kritiky.Mozna by take staly zato.

51oyk1GuH%2BL.jpg

Odesláno

Zdravim,

Zkusil jsem objednat tento stroj,je to dcera od SEIKO,cenu se mi podarilo stlacit na 110,-EUR.Podoba s CASIO je vcelku velka.

Dofam,ze me nezklamou.

Jinak na DETOMASO,San Remo,jsem cetl docela dobre kritiky.Mozna by take staly zato.

Nestály...samozřejmě pokud se Ti líbí a neřešíš nic jiného, tak si je klidně kup, jen se tady s tím moc nechlub :) Jsou to prostě čínský sračky, a už jenom to, že se prodávají převážně na slevových portálech dost napoví o tom, co jsou zač.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...