Liqid Odesláno 1. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 1. prosince 2013 Těm DeTomaso co jsi postoval mi přijdou nejpodobnější 527, ale v červeno-černé. Měl jsem je v hnědo-žluté a byly to kvalitní hodinky za mélo peněz. Můžu s čistým svědomím doporučit.
lucky seal Odesláno 1. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 1. prosince 2013 A ještě drobnost, jak myslíte že by měli být ty hodinky velké, některé prodavačky mi přesvědčovali že to není problém i na malém zápěstí mít velké hodinky, obvod zápěstí mam asi 17cm a výška pro pouzdro hodinek lehce přes 5cm, což některé hodinky mají také, jak myslíte že by měli být velké? Mohou být na celou velikost ruky, samozřejmě s koženým páskem?
Daemonultimate Odesláno 1. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 1. prosince 2013 Co se plete nejvíc,je hlavně výška,průměr je až na druhém místě tohoto problému.Některý pouzdra mají dost zkosené nožičky,třeba jako Oris nebo ML S Diver,tam je možné unosit i malinko větší průměr,zadalší je to dost osobní otázka,každý má jiný pohled.Osobně mám ruku 17,5-18 a ve sportovních hodinkách mám ideální průměr bez korunky 42,Oris,ML 43,třeba PO Big se starším kalibrem ,které ještě nebyly tak vysoké měly 45,5 v průměru ale už překážely,44 nebyly špatný,teď mám na ruce 41 a spokojenost.Těžko soudit nějakej univer. názor.
sobul Odesláno 1. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 1. prosince 2013 Zdravim,Zkusil jsem objednat tento stroj,je to dcera od SEIKO,cenu se mi podarilo stlacit na 110,-EUR.Podoba s CASIO je vcelku velka.Dofam,ze me nezklamou.Jinak na DETOMASO,San Remo,jsem cetl docela dobre kritiky.Mozna by take staly zato.
metvis Odesláno 1. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 1. prosince 2013 Zdravim,Zkusil jsem objednat tento stroj,je to dcera od SEIKO,cenu se mi podarilo stlacit na 110,-EUR.Podoba s CASIO je vcelku velka.Dofam,ze me nezklamou.Jinak na DETOMASO,San Remo,jsem cetl docela dobre kritiky.Mozna by take staly zato. Nestály...samozřejmě pokud se Ti líbí a neřešíš nic jiného, tak si je klidně kup, jen se tady s tím moc nechlub Jsou to prostě čínský sračky, a už jenom to, že se prodávají převážně na slevových portálech dost napoví o tom, co jsou zač.
lucky seal Odesláno 1. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 1. prosince 2013 co říkáte na tyhle? uvádí průměr 42mm a vypadají zajímavě
sobul Odesláno 1. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 1. prosince 2013 lucky seal:Vypadaji dobre,pokud se ti libi-tak ber. Take bych mel dotaz:Ma nekdo zkusenosti s Hybridem,EPSON od Seiko?Jeste lepsi,kdyby nekdo z Vas znal www.livmorris-shop.de Za kazdy prispevek predem diky.
Daemonultimate Odesláno 1. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 1. prosince 2013 Vlákno k ničemu,když kliknu na ten tvůj odkaz,vyskočí na mě mimo jiné hodinky Parnis.Tak vybírej,ale ať nepřebereš.Hodně štěstí.
cesa3 Odesláno 2. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 2. prosince 2013 Mám takový pocit že jsi tu založil více témat, ale tak tedy i zde poradím. Koukni do prodejního fora, za hezké peníze se dá koupit už i tohle. Není to sice HH, ale není to ani nic co vyrobil nějaký malý číňánek za pytlík rýže ....http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/67209-tissot-prc-200/?hl=tissot
464 Odesláno 2. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 2. prosince 2013 Za tyhle peníze by mohly být v pohodě Vostoky.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se