horal Odesláno 27. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 27. listopadu 2013 Ještě jednou veřejně.Možná by bylo prosíravé kolo pojistit(z fin. přebytku).Lidi jsou různý a kluk je bude těžko honit...
horal Odesláno 27. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 27. listopadu 2013 (upraveno) se omlouvám, double, ale raději dvakrát.. Upraveno 27. listopadu 2013 uživatelem horal
Jakubisko Odesláno 23. prosince 2013 Autor Nahlásit Odesláno 23. prosince 2013 Hou-hou! Jezisek uz si vyzvedl trikolku i hodinky a zitra je nadeli Markovi. Pojisteni je nezbytnost. Stejne jako dalsi prvky pasivni bezpecnosti.
Red Dwarf Odesláno 23. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 23. prosince 2013 Super! Tak Veselé Vánoce ;o)
TomCZ Odesláno 23. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 23. prosince 2013 Super panove ! Pridat jsem se nestihl, tak aspon popreji Pekne vanoce a hodne km bez nehody
ondrej80 Odesláno 23. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 23. prosince 2013 Je fajn, ze se da domluvit naprime pomoci. Take nemusim nejake obecne ucty kde neni moc kontrola. Tady jsem se nezapojil, letosni rozpocet uz mam precerpany, ale kdyby nekdo mel zajem o adresnou pomoc, muze treba zde http://www.ano.g6.cz/cekajici-sny#.UriQbPTuJoA Jsou tam i hlouposti, ale nektere maji smysl.
funf5 Odesláno 26. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 26. prosince 2013 Hou-hou! Jezisek uz si vyzvedl trikolku i hodinky a zitra je nadeli Markovi. Pojisteni je nezbytnost. Stejne jako dalsi prvky pasivni bezpecnosti. Díky za update a těším se na popis dojmů obdarovaného, který snad již dárek díky počasí otestoval.
Ondrej71 Odesláno 26. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 26. prosince 2013 Díky za update a těším se na popis dojmů obdarovaného, který snad již dárek díky počasí otestoval.Také se tesim na report jak se Markovi líbilo :-)
Jakubisko Odesláno 8. ledna 2014 Autor Nahlásit Odesláno 8. ledna 2014 Mám tu první fotky z téhle úspěšné ježíškovské akce Tříkolku nakonec Marek dostal až o Štědrém dnu. O to větší byl myslím wow efekt.A díky teplému počasí má najeté už první kolometry! Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Jakmile dostanu další fotky (hlavně wristshot), hned je sem šoupnu!
Rodkopf Odesláno 8. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 8. ledna 2014 Super! Gesendet von meinem GT-I9100 mit Tapatalk
horal Odesláno 8. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 8. ledna 2014 Jéé, to je dobře, že má radost.Sníh není tak může hned lítat.
jankoxxx Odesláno 8. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 8. ledna 2014 ma tesi, ze okrem mna mal este niekto dalsi pekne vianoce
prischera Odesláno 8. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 8. ledna 2014 Super! Poprvé mám radost, že zatím není sníh .
xmickey Odesláno 8. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 8. ledna 2014 je skvely, kdyz se dava darek, ze kteryho maji obdarovani radost, klucina vypada spokojene jsem rad, ze jsem se na tom mohl podilet, diky Kubo
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se