palom Odesláno 17. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 17. listopadu 2013 (upraveno) Uz som sa dost pozmietal v problematickych vyberoch a do finale sa mi dostalo niekolko kuskov. Reflektoval som rady skusenejcich a tu je vysledok:- nieco na kazdodenne nosenie a co najuniverzalnejsie (obleky nenosim, pracujem ako kreativec) preto Tool alebo SUB- ruka mala (nemozem mat viac ako 42mm)- automaty podmienkou- luneta vonkajsia resp. vnutorna podmienkou- cena novych resp. zanovnych do 700eur- sexi look :-)- odolne- pokial mozno dobra likvidita :-)) uvedenych adeptov nebudem predstavovat, kazdy ich tu pozna:LUMTEC 300Glycine combat SubLongines HCGlycine golden eyeMarathon GSARHamilton race GMT Dakujem velmi pekne za vsetky rady. Ked nic, tak prechodne to istia Monstra Upraveno 17. listopadu 2013 uživatelem palom
vraby Odesláno 17. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 17. listopadu 2013 1. Glycine combat Sub2. Marathon GSAR
michal_45 Odesláno 17. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 17. listopadu 2013 ... toz ja bych rekl dle fotek 1. lum tec, 2, hamilton ... ale ciste subjektivne, nebot ani jedny jsem na zivo nevidel ...
Daemonultimate Odesláno 17. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 17. listopadu 2013 Osobně dávám přednost swiss,takže Lum-Tec se vyřadil sám,Hamilton má do tool potápek hodně daleko,Glycine neznám,tak jen co vidím je až moc barevné,zůstává Marathon a LH.Tritium a max tool tak trochu v hrnci proti značce,kvalitě ,eleganci ale leštěnkám.Z toho co vidím tedy rozhodně LH,jenže nemají keramickou vložku lunety,což pro tool používání může být problém,nemluvě o leštěných plochách.
Kraff Odesláno 17. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 17. listopadu 2013 Čistě esteticky Lumtec a na druhé pozici Glycine Combat... Longines jako značku nemusím až na LLD... a Marathon se mi nelíbí, Hamilton je takový obyč a nudil by mě po chvíli.) A Seiko jsou nej volba pro takovéto domácí žvýkání.))
Návštěvník Snow Odesláno 18. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 18. listopadu 2013 V tomhle případě radit nebudu. Jen podotýkám, že likvidita v tomhle segmentu nebude nikdy dobrá.
palom Odesláno 18. listopadu 2013 Autor Nahlásit Odesláno 18. listopadu 2013 V 18. 11. 2013 v 8:17, Snow napsal: V tomhle případě radit nebudu. Jen podotýkám, že likvidita v tomhle segmentu nebude nikdy dobrá. to mas pravdu, islo mi o to, vybrat z plevelu aspon nieco, co ma poupata
Návštěvník Snow Odesláno 18. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 18. listopadu 2013 Nezapomněl si na Oris ? S dobře nakoupeným nebo lehce jetým by ses musel vejít.
palom Odesláno 18. listopadu 2013 Autor Nahlásit Odesláno 18. listopadu 2013 nezabudol...pasiem po nich dlho, len cenovo sa stale hybu okolo tisicovky
misoo Odesláno 18. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 18. listopadu 2013 (upraveno) za mna jednoznacne Longines 41mm maju v celej sirke 22mm tah, tak si pre istotu skus 39mm ci ti nebudu lepsie sediet edit: 41mm na 18,5 ruke Upraveno 18. listopadu 2013 uživatelem misoo
Alexion Odesláno 18. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 18. listopadu 2013 Z tych možností urcite HC. Likvidita je unich asi najvacsia. odoslané cez ťapku
Návštěvník Snow Odesláno 18. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 18. listopadu 2013 to palom - pardon, ceny nesleduji.
spineshank Odesláno 18. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 18. listopadu 2013 z tvého výběru 1,Maraton2,Longines ale určo bych si počkal na nějakou nabídku Oris,myslím že čekat se vyplatí
spineshank Odesláno 18. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 18. listopadu 2013 V 18. 11. 2013 v 8:07, palom napsal: este mi napadlo totopřesně tyto jsem měl,musím říct že spokojenej jsem byl max.perfektně sedí na ruce,kaučuk přiíjemnej na ruce,safír nahoře i dole.....takže zajímavá volba za rozumný peníze si myslím
jacob Odesláno 18. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 18. listopadu 2013 Marathon GSAR jsem měl docela dlouhou dobu a kromě výšky jsou to moc příjemné hodinky. Určitě víš, že mají nějakých 41 milimetrů bez korunky průměr, ale k tomu 14 milimetrů výšky je docela dost. Ještě je potřeba brát ohled na to, že ciferník má průměr nějakých 27-28 milimetrů, takže hodinky vypadají o něco menší, než ve skutečnosti jsou. Já nosím hodinky na pravé ruce, tak je mi to jedno, ale praváka tlačila poměrně veliká korunka. K likviditě. Vzhledem k tomu, že jsem je měl a prodával jsem je, tak mohu napsat, že se prodaly úplně v pohodě. Zvaž Orisy. Možná nejsou tak tool, ale jako celek to pro mě byly lepší hodinky.
Micey Odesláno 18. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 18. listopadu 2013 (upraveno) Co todle? Teda, chce to je najít.. ale já jsem s nima za ty prachy super spokojenej. ML Miros diver (případně COSC) Upraveno 18. listopadu 2013 uživatelem Micey
palom Odesláno 18. listopadu 2013 Autor Nahlásit Odesláno 18. listopadu 2013 V 18. 11. 2013 v 11:49, Micey napsal: Co todle? Teda, chce to je najít.. ale já jsem s nima za ty prachy super spokojenej.IMG_20131108_124531.jpg ML Miros diver (případně COSC)..tak tieto som chcel kupit a nedavno sa predavali aj tu na fore, co ked po 3minutach po vydani inzetatu boli fuc...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se