pozbai Odesláno 19. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 19. listopadu 2013 prajem pekný večer, chcel by som Vás poprosiť o radu.Kúpil som hodinky značky Vostok Europe Gaz 14 Limusine. Majú strojček Miyota OS22. Sekundové ručičky slúžia iba ako meranie času na stopkách, alebo sú aktívne?čiže fungujú aktívne pri chode hodiniek?Ďakujem za Vašu odpoveď.
albion Odesláno 19. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 19. listopadu 2013 Velká vteřinovka běží jen při zapnutí chronografu.Klasické vteřiny aktuálního času (nechronografové) pak ukazuje subdial dole na pozici 6, ten pak při zapnutí chronografu měří 1/20 vteřiny.
pozbai Odesláno 20. listopadu 2013 Autor Nahlásit Odesláno 20. listopadu 2013 nie som veľký expert, takže by som mal jednu otázku...čo máte na mysli pod pôjmom chronograf?takže sekundová ručička slúži iba na meranie stopky???Na hodinkách za 200,- ? nefungujú ručičky na ukazovanie sekundy???
Wanderer Odesláno 21. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 21. listopadu 2013 http://cs.wikipedia.org/wiki/Chronograf
kuncák7 Odesláno 21. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 21. listopadu 2013 nie som veľký expert, takže by som mal jednu otázku...čo máte na mysli pod pôjmom chronograf?takže sekundová ručička slúži iba na meranie stopky???Na hodinkách za 200,- ? nefungujú ručičky na ukazovanie sekundy???Fungují v mormálním chodu, jak ti píše kolega, vteřinovka je malá ručička u pozice na 6 hodině. Velká ručička je na měření vteřin u stopek- což je zcela normální. Mám spíš jednu otázku já - kupoval sis ty hodinky z jakého důvodu? Že se ti jen líbí ? Nebo ses snažil o nich něco zjistit více- funkce, strojek?
pozbai Odesláno 21. listopadu 2013 Autor Nahlásit Odesláno 21. listopadu 2013 (upraveno) Ďakujem za odpovede. Úplne chápem Vaše otázky, v ktorých mi naznačujete, že som mal gúpiť radšej digitálky za 20 ?. Len neviem pochopiť, ako je to možné, že Hodinky značky Vostok Gaz 14 Limusine neukazujú sekundy...Hodinky vyberám podľa výzoru, ceny a kvality.Vy na základe čoho vyberáte hodinky?Posielam foto čo mi "vadí": Upraveno 21. listopadu 2013 uživatelem pozbai
kuncák7 Odesláno 21. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 21. listopadu 2013 Fotku nevidim. Kazdopadne,vteriny ukazujou,pls,precti si predesle odpovedi. Kdyztak,posli me foto do sz,ci na mail kuncak7@seznam.cz,pokusim se ti to vysvetlit nazorne ,na obrazku. Vyber hodinek u me probiha tak,ze se me nejdriv libej,pak si o nich zjistim max udaju-strojek,funkce,rozmery,wr. Pak si je osaham v krame a pak az nakupuju.
pozbai Odesláno 21. listopadu 2013 Autor Nahlásit Odesláno 21. listopadu 2013 Spôsob výberu je profesionálny:) už som pridal fotku ...
Artesia Odesláno 23. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 23. listopadu 2013 Měly by ukazovat vteřiny, jestli ne, tak je to na reklamaci. Funguje to celkem zvláštně, tady je to vidět:
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se