hipgnosis Odesláno 20. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2013 Ahoj, snaž se tahle novinka neobjevila už někde jinde.Nicméně myslím, že pro Steinhart je vlastní strojek s automatickým nátahem určitě posun vpřed. I to zdobení strojku není úplně obvyklé. Zdroj informací http://www.steinhartwatches.de/en/steinhart-st5.html Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ggrand Odesláno 20. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2013 (upraveno) Těším se, že mi to někdo znalý poměrů vysvětlí. Já tam vidím jen jinak dekorovanou etu.edit: Upraveno 20. listopadu 2013 uživatelem ggrand Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
varjag Odesláno 20. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2013 (upraveno) Super, dobrá zpráva. Štajny mám rád a tohle to potřebovalo :-) Předpokládám že to bude původem ETA a nějak dále vytuněná, to by přeci nebylo poprvé, ne?.... Upraveno 20. listopadu 2013 uživatelem varjag Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peto86 Odesláno 20. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2013 Těším se, že mi to někdo znalý poměrů vysvětlí. Já tam vidím jen jinak dekorovanou etu. Znalý pomerov veľmi nie som, ale tiež to vidím na prinajmenšom zaujímavo dekorovanú ETU, resp. skôr Sellitu. In-house to určite nie je. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubson Odesláno 20. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2013 zatím nemám info, ale řekl bych design eta, výroba vlastní? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rolficzech Odesláno 25. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2013 Že by se cokoliv od Steinů něčemu podobalo...? Nechce se mi věřit. (jsem mimojiné majitel Ocean 1 black )Ale ten dekor je celkem origo - to se musí nechat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 25. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2013 No konec konců, mnoho strojků je odvozeno od ety. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se