hipgnosis Posted November 20, 2013 Report Posted November 20, 2013 Ahoj, snaž se tahle novinka neobjevila už někde jinde.Nicméně myslím, že pro Steinhart je vlastní strojek s automatickým nátahem určitě posun vpřed. I to zdobení strojku není úplně obvyklé. Zdroj informací http://www.steinhartwatches.de/en/steinhart-st5.html Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience.
ggrand Posted November 20, 2013 Report Posted November 20, 2013 (edited) Těším se, že mi to někdo znalý poměrů vysvětlí. Já tam vidím jen jinak dekorovanou etu.edit: Edited November 20, 2013 by ggrand
varjag Posted November 20, 2013 Report Posted November 20, 2013 (edited) Super, dobrá zpráva. Štajny mám rád a tohle to potřebovalo :-) Předpokládám že to bude původem ETA a nějak dále vytuněná, to by přeci nebylo poprvé, ne?.... Edited November 20, 2013 by varjag
Peto86 Posted November 20, 2013 Report Posted November 20, 2013 Těším se, že mi to někdo znalý poměrů vysvětlí. Já tam vidím jen jinak dekorovanou etu. Znalý pomerov veľmi nie som, ale tiež to vidím na prinajmenšom zaujímavo dekorovanú ETU, resp. skôr Sellitu. In-house to určite nie je.
kubson Posted November 20, 2013 Report Posted November 20, 2013 zatím nemám info, ale řekl bych design eta, výroba vlastní?
Rolficzech Posted November 25, 2013 Report Posted November 25, 2013 Že by se cokoliv od Steinů něčemu podobalo...? Nechce se mi věřit. (jsem mimojiné majitel Ocean 1 black )Ale ten dekor je celkem origo - to se musí nechat.
Honza.manta Posted November 25, 2013 Report Posted November 25, 2013 No konec konců, mnoho strojků je odvozeno od ety.
Recommended Posts