Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Diskutér napsal:
... nikdy nikde jsem se nesetkal s tak netolerantním prostředím v přijímání názorových proudů, jako zde...

No tak choď jinam, když Ti tu nikdo nerozumí.

Midlochu, možná by stálo za to bláboly tohohle vlákna jedním jebem smáznout (první příspěvek). Co?

• Odpovědi 474
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

to Diskutér: Já sem chodím rád právě proto, že se tady diskutuje v klidu a k věci. Pokud chceš vědět co je diskuse/nediskuse tak navštiv jakoukoliv ktřeba k tématu "bojová umění" biggrin.gif Všichni tam píší neskutečně dlouhé příspěvky které v reálu nejsou o ničem... a ještě se stíhají navzájem urážet smile.gif

Návštěvník Kamil
Odesláno

2 Jeremy a Onion:

Proč by chodil jinam, když tady má, co potřebuje. Reakce. sad.gif

Odesláno

No tak midlochu, nedělej prosím, žes mě nepochopil - tachymetr, telemetr, pulsometr jsou přece jen další stupnice k měření času, to není přidaná nesouvisející funkce, jako logáro - to je přece kalkulačka (doufám biggrin.gif). Navíc před chvílí jsem řekl, že i celý chronograf má z toho pohledu nakročeno ke kýči, takže jaká neshoda v argumentech? Nelep se na slovo a zkus raději popsat, kde tu hrnici vidíš ty. Jestli na bforb není logáro - no tak to jsem se sek , dík za opravu, vůbec nic to na smyslu nemění biggrin.gif

Víš- kdyby se breitling stavěl k tomu designovýmu kultu, kterým navytimer zaslouženě je - to uznávám, s takovou úctou, nadhledem a péčí, jako třeba longines k lindbeghovi, omega k moonwatchům - já bych to fakt ocenil. Proč myslíš, že se mi víc líbí sinn a OW? Protože z jejich designu a prezentace cítím takovou tu pokoru k průkopníkům letectví a ne marketingovou strategii určenou mladým rádobymajitelům bentley. Samozřejmě, že to je taky strategie marketingová, ale tahleta na mě zabírá smile.gif.

No jacobe, dík za pochopení - bych taky řekl, že např. aerospace jsou ty breitlingy, co zdárně rozvíjejí tradici (na rozdíl od B for cool.gif - i když zrovinka repetition minutes for professionals ? Ale tohle je podle mě úpně jiný kafe! Jak to vlastně funguje? Jak se ovládají ty displeye a co všechno ukazují? Viktor navíc tvrdí, že mají vlastní quarz kalibr nebeské kvality - že bych je vzal na milost? Líbí se mi i název smile.gif.

Diskutére, prosím, přestaň si libovat v tom, že ses stal tématem diskuze - mám za to, žes to ustál - a přidej něco k breitling!

Návštěvník Diskutér
Odesláno

Jo,jo... tak Breitling... Korunu všemu dodala spolupráce s Bentley... člověk na ty hodinky kouká a má z nich strach... Je nutné jedno. Pokora. To je to, co se B. nedostává. Je příliš okázalý, příliš sebestředný... a od dob Navitimer netvoří slastně styl...

Totiž... hodinky, ty se ti musí zalíbit až na druhý pohled... Je to jako se ženou... podíváš se a... odvrátíš zrak... jenže za 20 vteřin ti to sepne a ty se vrátíš... abys uchopil tu nebeskou krásu... Tak takhle přesně to má člověk mít i s hodinkami... Škoda, že to u B. neví...

Odesláno

cigi napsal:
No jacobe, dík za pochopení - bych taky řekl, že např. aerospace jsou ty breitlingy, co zdárně rozvíjejí tradici (na rozdíl od B for cool.gif - i když zrovinka repetition minutes for professionals ? Ale tohle je podle mě úpně jiný kafe! Jak to vlastně funguje? Jak se ovládají ty displeye a co všechno ukazují? Viktor navíc tvrdí, že mají vlastní quarz kalibr nebeské kvality - že bych je vzal na milost? Líbí se mi i název smile.gif.

Diskutére, prosím, přestaň si libovat v tom, že ses stal tématem diskuze - mám za to, žes to ustál - a přidej něco k breitling!

Ano s tim quartz kalibrem je to prý pravda, má to být nějaký prvotřídný strojek sestrojený pro tento model... ten display ukazuje klasický 12/24hod. čas, stopky, odpočet, podsvícení a nejaký EOL indikátor (to nevim co je...) jak se ty displaye ovládají Ti zjistim musim se zeptat... ale hlavne jak jsem psal, mě se ty hodinky líbí protože je to Breitling který nevypadá made in China joo a mimochodem když jsou v té titanové verzi tak samotné hodinky váží 38g

K tem Breitling for Bentley musim dodat ze jsem je videl i v originále v komplikaci Tourbillon a nic kromě ceny me nerozhodilo, bohuzel...

Odesláno

honza napsal:
To midloch ,     co jsi od toho čekal ?

čekal, že se konečně dozvím proč (na rozdíl od zahraničních fórech) nemají místní diskutující rádi Breitling a jaké jsou ty konkrétní argumenty. Kromě subjektivních hodnoceních jsem se nedozvěděl nic. Ale aspoň jsme si pokecali...

Odesláno

cigi napsal:
No tak midlochu, nedělej prosím, žes mě nepochopil - tachymetr, telemetr, pulsometr jsou přece jen další stupnice k měření času, to není přidaná nesouvisející funkce, jako logáro - to je přece kalkulačka (doufám biggrin.gif). Navíc před chvílí jsem řekl, že i celý chronograf má z toho pohledu nakročeno ke kýči, takže jaká neshoda v argumentech? Nelep se na slovo a zkus raději popsat, kde tu hrnici vidíš ty. Jestli na bforb není logáro - no tak to jsem se sek , dík za opravu, vůbec nic to na smyslu nemění biggrin.gif

Víš- kdyby se breitling stavěl k tomu designovýmu kultu, kterým navytimer zaslouženě je - to uznávám, s takovou úctou, nadhledem a péčí, jako třeba longines k lindbeghovi, omega k moonwatchům - já bych to fakt ocenil. Proč myslíš, že se mi víc líbí sinn a OW? Protože z jejich designu a prezentace cítím takovou tu pokoru k průkopníkům letectví a ne marketingovou strategii určenou mladým rádobymajitelům bentley. Samozřejmě, že to je taky strategie marketingová, ale tahleta na mě zabírá smile.gif.

No víš, při stylu tvé neustále měnící se argumentace by možná bylo nejlepší použít Occamovu břitvu, odřezej úplně vše a zbydou ti jen věci naprosto nezbytné pro ukazování času, pak se všechny hodinky stanou stejnými a stejně nudnými. Selektuješ to co se ti hodí a argumentuješ něco o zblití z BforB a jeho logaru, které tam není. Potom zase začneš psát něco o pokoře, BforB je chceš li o prestiži a penězích, to je to o co u této série jde, jse o expresivní a designově neotřelé vyjádření. Propíráš zkreslené názory o ,,mladých,, majitelích Bentley, kolik jsi těch majitelů už viděl, jaký je podle tebe věkový průměr zákazníků firmy Bentley? Pod 20 let? Nevíš? Pak jsi opět tak jak jsem ti jž jednou napsal, pouhou obětí svých vlastních představ.

Návštěvník Diskutér
Odesláno

midloch napsal:
  honza napsal:
To midloch ,     co jsi od toho čekal ?

čekal, že se konečně dozvím proč (na rozdíl od zahraničních fórech) nemají místní diskutující rádi Breitling a jaké jsou ty konkrétní argumenty. Kromě subjektivních hodnoceních jsem se nedozvěděl nic. Ale aspoň jsme si pokecali...

Víš... nic jiného než subjektivní postoj nelze čekat. Kvalitu nelze B. vytýkat, ta je samozřejmě perfektní. Ale protože je B. vyjímečný ve své subdialové manýře... logicky se vytváří dva tábory... Jo... pokecali jsme si pěkně smile.gif

Odesláno

midloch napsal:
  cigi napsal:

No víš, při stylu tvé neustále měnící se argumentace by možná bylo nejlepší použít Occamovu břitvu, odřezej úplně vše a zbydou ti jen věci naprosto nezbytné pro ukazování času, pak se všechny hodinky stanou stejnými a stejně nudnými. Selektuješ to co se ti hodí a argumentuješ něco o zblití z BforB a jeho logaru, které tam není. Potom zase začneš psát něco o pokoře, BforB je chceš li o prestiži a penězích, to je to o co u této série jde, jse o expresivní a designově neotřelé vyjádření. Propíráš zkreslené názory o ,,mladých,, majitelích Bentley, kolik jsi těch majitelů už viděl, jaký je podle tebe věkový průměr zákazníků firmy Bentley? Pod 20 let? Nevíš? Pak jsi opět tak jak jsem ti jž jednou napsal, pouhou obětí svých vlastních představ.

Svérázný výklad Occamovy břitvy biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

Odesláno

Vážení, myslete si o Diskutérovi, co chcete, ale... To, co se odehrává v tomhle vláknu je několikrát horší, než grafomanská exhibice, kterou tu všude možně diskutér provádí. Jsem tu krátce, cítím se tu fajn, ale tohle... je pro mě takové trochu bolestivé procitnutí z prvotního nadšení.

Nějak se vytratila gentlemanskost, kterou jsem tu našel před pár týdny. Resp. ona se nevytratila, ve většině vláken zůstala, ale tenhle thread je takové kolbiště, takový prostor, kde si můžete vzájemně rozbít držky za to, co jste si v jiných threadech řekli ošklivého, ale gentlemansky to přešli.

Řeší se tu mazání a bany, omezení uživatelů... a vše se točí okolo diskutéra. Odpusťte mi, ale v souvislosti s tímto threadem je pro mě v tuto chvíli adept číslo jedna Midloch. Za tenhle thread.

Midlochu, promiň, nic proti Tobě nemám, ale myslim si, že v tomhle případě za to, co se tu děje, neseš vinu z největší části Ty. Celý založení tohodle threadu byl z Tvé strany pouze útok (Nepříjde Ti to divný, nepokrytě útočit v rámci gentlemanského fóra? Bez ironie...) na někoho, kdo nesdílí Tvé nadšení z brandu Breitling. Pravda, občas to dával najevo třeba dosti drsnou formou, ale pořád v mezích... atmosféry Chronomagu. Tu jsi Ty překročil. Už samotné jméno threadu je podle mě upřímné vyhlášení takové menší války.

...je mi z toho smutno sad.gif

Odesláno

me zase prijde, ze kdo utoci je cigi. porad si mele svou o tom, ze breitling je bes kvuli logaritmickymu pravitku a subdialum, ale nic moc jinyho zatim nevymyslel... ano, midloch je zatvrzely zastance breitlingu, a chran buh jit nekdy proti nemu jakozto fanda omegy, a ja to taky uplne nechapu, az tak sverepe je obhajovat, jak kdyby starej breitling byl jeho deda smile.gif, ale cigi opravdu argumentama prilis nesrsi. krom tvrzeni o videnskych cisticich kanalu a zbytecnych pravitkach... nekomu se to libi, nekomu ne, midlochovi bezesporu jo smile.gif

Odesláno

Midlocha by jsem označil za takového patriota, ale jeho země se jmenuje Breitling, mě se Breitlingy převážně nelíbějí ale Midlochovi na druhou stranu držím palce, že neucukne... :-)

Odesláno

Taky bych mu držel palce, pokud by to bylo v diskuzi, která z něčeho vyplynula. Mám rád zásadovost smile.gif Ale v tom, aby neucukl z konfliktu, který sám vyvolal (byt v reakci na nepřiměřeného cigiho), mu palce fakt nedržim.

Odesláno

taky jsem trochu v rozpacich nad vyhrozovani BANY - sice mi taky obcas Diskuterovy narcistni vylevy lezou krkem, ale taky se domnivam, ze jeste nenapsal nic co by si zaslouzilo BAN nebo nejake restrikce. to uz by se to tu pak mohlo jmenovat chronoNYX. musim rict, ze me v tomhle dosti negativne prekvapili jak Kamil tak Cyber s tim jak svou kampan proti Diskuterovi pojali. Zvlaste Kamil, ktery ma moznost jednat s pozice sily.....

Odesláno

boo-beek napsal:
Taky bych mu držel palce, pokud by to bylo v diskuzi, která z něčeho vyplynula. Mám rád zásadovost smile.gif Ale v tom, aby neucukl z konfliktu, který sám vyvolal (byt v reakci na nepřiměřeného cigiho), mu palce fakt nedržim.

ja schvaluju aby to smazal, a pak muzou s midlochem udelat polstarovou bitvu, nebo tak neco. nebo si posilat sms a pak nam jen sdelit, jestli vyhral pro breitlingovsky orientovany ci proti breitlingovsky orientovany tabor

Návštěvník Diskutér
Odesláno

boo-beek napsal:
Vážení, myslete si o Diskutérovi, co chcete, ale... To, co se odehrává v tomhle vláknu je několikrát horší, než grafomanská exhibice, kterou tu všude možně diskutér provádí. Jsem tu krátce, cítím se tu fajn, ale tohle... je pro mě takové trochu bolestivé procitnutí z prvotního nadšení.

Nějak se vytratila gentlemanskost, kterou jsem tu našel před pár týdny. Resp. ona se nevytratila, ve většině vláken zůstala, ale tenhle thread je takové kolbiště, takový prostor, kde si můžete vzájemně rozbít držky za to, co jste si v jiných threadech řekli ošklivého, ale gentlemansky to přešli.

Řeší se tu mazání a bany, omezení uživatelů... a vše se točí okolo diskutéra. Odpusťte mi, ale v souvislosti s tímto threadem je pro mě v tuto chvíli adept číslo jedna Midloch. Za tenhle thread.

Midlochu, promiň, nic proti Tobě nemám, ale myslim si, že v tomhle případě za to, co se tu děje, neseš vinu z největší části Ty. Celý založení tohodle threadu byl z Tvé strany pouze útok (Nepříjde Ti to divný, nepokrytě útočit v rámci gentlemanského fóra? Bez ironie...) na někoho, kdo nesdílí Tvé nadšení z brandu Breitling. Pravda, občas to dával najevo třeba dosti drsnou formou, ale pořád v mezích... atmosféry Chronomagu. Tu jsi Ty překročil. Už samotné jméno threadu je podle mě upřímné vyhlášení takové menší války.

...je mi z toho smutno sad.gif

Klid, boo-beeku... není nadto si přečíst občas citové výlevy kolegů. Pokud sleduješ vývoj diskuzí, pak jisté "kroužení" kolem Breitling muselo prostě vyústit v... řekněme, exponovanější diskuzi. Myslím, že správně upozorňuješ na to, že touha některých po gilotinách či rdoušení kolegů... to je to, co postrádá úroveň, nikoliv prezentace odlišných postojů. A ty inkviziční jekoty? To je než odraz malosti a slabosti některých kolegů.

Píši to teď ale hlavně proto, abychom prostě Midlocha pochopili. On má rád Breitling a těžce nese naší kritiku... a asi jen trochu prvoplánově zvolil ten trochu neštastný nadpis. Jsem ovšem přesvědčen, že se nic hrozného neudálo, cigi dokonale sekundoval... Proto nesmutni... přece i o střetu názorů (a zejména o nich) je diskuze. I když si to zde někteří citliví jedinci velmi neochotně připouští.

Já si moc vážím tvého příspěvku. Přemýšlíš a rmoutí tě kolize... to rozhodně není málo.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...