Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Kluci si tady opet honi trika a jsou nejvic nejvtipnejsi. Jeden srovnava konfekci Fortis s Breitling a jiny zase zpochybnuje nezpochybnitelne a zasvecene diskutuje o znacce Breitling, prestoze ta nesaha superPrimkam ani po kolena :-). Asi je cas se presunout na vlakno o \"bozskych primkach\" a uvidime ten mazec :-)!! Co Midlochu, ze bychom si taky popovidali jeste jednou o Primkach za super cenu s uzasnym kalibrem 96 a poslechli si argumentaci, proc bych mel nosit neco takoveho :-)!! To bude potom prudka pr....el :-)

Frantiku, asi bych se tu nerad vyskytoval až budu mít delší proslov :-) K primkám se neumím vyjadřovat, chápu je jako určité dědictví naší minulosti na zručnost našeho národa, ale žádné další emoce ve mě nevzbuzují...

• Odpovědi 474
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Midlochu - měl bys brát do sekty kolegy určitýho formátu se schopností nadhledu, nebo to tu stratí glanc! Taky by si měli sebe sama a jedinýho boha víc vážit - CO JE TO ZA ROUHÁNÍ, ksakru - tahat do svatého vlákna jinou pofidérní značku? Vždyť to skoro zavání SROVNÁVÁNÍM ! tfujtajfl ! biggrin.gif

Kdo tu první začal trousit poznámky o tom, že emergency jsou bezva superquarz kousek? Viktor a Midloch - a taky mi všechno vysvětlili - dík - o tom je chronomag, ne dělat z pózérů eště ke všemu blbečky smile.gif. Ještě - kdo ten vzkaz v láhvi zachytí? - Profesionálové ??? Urazit 360 km chvíli trvá.

Teď ,mě napadá - jak na tom byli Dojl a Bodý ?

Odesláno

Ale vzdyt je to brano s nadhledem :-)!! Nejsem zase takovej fanatik a navic jsem ateista - az se bojim, ze me za to Panbuh potresta :-)!

Ja snad prijdu udelat trochu vitr do toho Violina smile.gif

P.S. A z Profiku jsem mel nejradej Kaulího. A ten by to zvladl. Kdopak vi, co mel za hodinky?

Odesláno

Midlochu - měl bys brát do sekty kolegy určitýho formátu se schopností nadhledu, nebo to tu stratí glanc! Taky by si měli sebe sama a jedinýho boha víc vážit - CO JE TO ZA ROUHÁNÍ, ksakru - tahat do svatého vlákna jinou pofidérní značku? Vždyť to skoro zavání SROVNÁVÁNÍM ! tfujtajfl ! biggrin.gif

Kdo tu první začal trousit poznámky o tom, že emergency jsou bezva superquarz kousek? Viktor a Midloch - a taky mi všechno vysvětlili - dík  - o tom je chronomag, ne dělat z pózérů eště ke všemu blbečky smile.gif. Ještě - kdo ten vzkaz v láhvi zachytí? - Profesionálové ??? Urazit 360 km chvíli trvá.

Teď ,mě napadá - jak na tom byli Dojl a Bodý ?

V Čechách jsou dvě základny SAR - Plzeň Líně a tuším Prostějov, takže doletová vzdálenost záchranného vrtulníku bude menší než 360km wink.gif

Odesláno

Viktore, Midlochu nevíte náhodou, jestli si Breitling ty superquarz i vyrábí? Dále se pokusím rozvést nudnou odbornou diskuzi ve vlákně quartz strojky - nerad bych to zde redukoval na milisekundy za rok.

Skyraider - v čechách jsme v pohodě, spoléhám na Tmobile, ale na papuy?

Frantiku - já snad přijdu, ale velmi pozdě - po deváté. Je to vůbec možný? Diskutuje se tu o hodinkách kdejaký nuly, jako 007, McQueen, presidenti a skutečný profíci z MI5 (nebo CI5 ?) nic?

Midlochu, Frantiku, Jeremy - teď mám na oplátku noční můru pro vás biggrin.gif žijeme ve věku fůzí, takže si nechám od prima udělat krásný od skutečného profesionála navržený letecký hodinky, jako má JJ (viz jiné vlákno), a prdnu do nich Breitling superquarz - už loni jsme to s JJ plánovali, teď jsem rozhodnut biggrin.gif Asi vykuchám jedny professional biggrin.gif Dám si ty primky do avataru !!

Odesláno

Jo,jo, cigi tady vzpomenul profíky z MI 5 / CI 5 /. Co to nosili pánové Doyle a Bodie ? Nějaké hodinky s černým ciferníkem a hlavně ten ciferník a sklíčko byly až k okraji pouzdra. Moc se mi to líbilo, neví někdo co to je za hodinky? Jo a pouzdro bylo myslím taky černé.

Odesláno

Cigi - mam taky spadeno na letecke hodinky vlastni vyroby. Nedavno jsem dostal nabidku od jednoho znameho prazskeho hodinare, ktery se chce pustit do vyroby vlastnich hodinek a dokonce i vlastniho kalibru!!!! Je to samozrejme zatim ve fazi planovani a priprav, ale tvaril se, ze to mysli dost vazne. Takze pro me tva informace neni nocni mura, ale naopak potvrzeni toho, ze tato cesta je spravna smile.gif

Ale dat do primackeho pouzdra Brajtl superkvarc?!?!?!?!? No neumim si to predstavit smile.gif

Odesláno

Jo,jo, cigi tady vzpomenul profíky z MI 5 / CI 5 /. Co to nosili pánové Doyle a Bodie ? Nějaké hodinky s černým ciferníkem a hlavně ten ciferník a sklíčko byly až k okraji pouzdra. Moc se mi to líbilo, neví někdo co to je za hodinky? Jo a pouzdro bylo myslím taky černé.

Můžete začít hádat

Odesláno

...Midlochu, Frantiku, Jeremy - teď mám na oplátku noční můru pro vás biggrin.gif žijeme ve věku fůzí, takže si nechám od prima udělat krásný od skutečného profesionála navržený letecký hodinky, jako má JJ (viz jiné vlákno), a prdnu do nich Breitling superquarz - ..

No sice nevím, co myslíš skutečným profesionálem, ale to by bylo slovíčkaření. Superquartz neseženeš, ale o to mi taky nejde..

.. Rozhodně si nech udělat hodinky podle vlastního návrhu - udělal jsem to taky, udělal jsem to taky v Eltonu a jsou to hodinky ze kterých mám stále větší radost..!

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...