Milis Odesláno 1. května 2007 Nahlásit Odesláno 1. května 2007 Slyšel jste někdo něco o tomto výrobci? Jsou tam docela pěkné kousky.. http://ocean7watchco.com/index.php U těchhle na obrázku tam dávaj "Swiss ETA 2824-2 or Sellita SW200 automatic" - to je co, ta Sellita?
Návštěvník Kamil Odesláno 1. května 2007 Nahlásit Odesláno 1. května 2007 The ETA ?clones? With the patents of several of the ETA ?tractors? having fallen into the public domain, the companies, which formerly worked in assembling the ébauches supplied by ETA, were now making what are called ETA ?gauged? movements. Totally compatible, these ETA ?clones? could fit in the same manner into the same cases, and receive the same dials and accept the same additional modules. In this respect, Sellita, which announced that it can produce a total of one million movements per year (of which, up to that fateful day, were included a very large proportion of ETA ébauches), now manufactures its SW 200 movement (clone of the famous ETA 2824) and its SW 300 (clone of the celebrated ETA ?tractor? 2892). Starting next year, it will offer the SW 220 (clone of the ETA 2836) and the SW 240 (clone of the ETA 2834). http://www.sellita.ch/default.htm
spiderer Odesláno 1. května 2007 Nahlásit Odesláno 1. května 2007 pan socka - Takovych podobnych inspiraci by tu mohlabyt cela rada, myslim, ze to je jedno
jacob Odesláno 1. května 2007 Nahlásit Odesláno 1. května 2007 Ty Glycine jsou moc hezké, ale dát přes 50 tisíc za ETU 2824 se mi zdá mnoho, i když bude asi hodně upravená. Za to jsou omegy. Me se zdají určitě hezčí než některé Omegy... Nevim jesli by jsem si ted koupil znova Seamastery...
afrikab Odesláno 1. května 2007 Nahlásit Odesláno 1. května 2007 Slyšel jste někdo něco o tomto výrobci? Jsou tam docela pěkné kousky.. http://ocean7watchco.com/index.php U těchhle na obrázku tam dávaj \"Swiss ETA 2824-2 or Sellita SW200 automatic\" - to je co, ta Sellita? Zrovna vcera jsem je nahodou nasel, kdyz jsem se dival po vyrobcich davajici do hodinek kalibry od firmy Technotime.
grga_pitic Odesláno 1. května 2007 Nahlásit Odesláno 1. května 2007 Ty Glycine jsou moc hezké, ale dát přes 50 tisíc za ETU 2824 se mi zdá mnoho, i když bude asi hodně upravená. Za to jsou omegy. Me se zdají určitě hezčí než některé Omegy... Nevim jesli by jsem si ted koupil znova Seamastery... taky mam ze svych seamasteru rozpacity pocit respektive vubec je nenosim
spiderer Odesláno 1. května 2007 Nahlásit Odesláno 1. května 2007 taky mam ze svych seamasteru rozpacity pocit respektive vubec je nenosim Jestli je nechces, tak nabidni za kolik jsou na prodej a nejake info v pripade, ze by jsi je doma ozelel Idealne na email, mozna bych od nich pomohl, asi ne dnes, ale treba v brzke dobe
steel Odesláno 2. května 2007 Nahlásit Odesláno 2. května 2007 jsou to hodiny z watchuseek - podileli se na jejich vyvoji (neco jako linea chronomag l.e.),a le ne na tech co presentoval milis, bohuzel zbytek produkce je 100.000.000x ohrana variace na submariner a gmt od rolexu
cigi Odesláno 2. května 2007 Nahlásit Odesláno 2. května 2007 No a já si přihřeju - vidíte všichni ten rozdíl mezi glycinama a ocean7 ? jen ty proporce ! Ty glycine by ale stály za hřích, pánové! Už jenom proto, že tady v kotlině je to takový tajný tip. Ale musím uznat, že honáci prestiže jdou logicky spíš po těch většinovejch značkách, v tomhle ohledu to u glycine není ono.
sibirnaya Odesláno 3. května 2007 Nahlásit Odesláno 3. května 2007 No a já si přihřeju - vidíte všichni ten rozdíl mezi glycinama a ocean7 ? jen ty proporce ! Ty glycine by ale stály za hřích, pánové! Už jenom proto, že tady v kotlině je to takový tajný tip. Ale musím uznat, že honáci prestiže jdou logicky spíš po těch většinovejch značkách, v tomhle ohledu to u glycine není ono. glycine na worldux.com 1950usd. jinak ocean7 doporucuju tady... http://www.network54.com/Forum/246576/mess...ew-+Ocean7+LM-2
Sonny Odesláno 5. května 2007 Nahlásit Odesláno 5. května 2007 Omlouvám se za off topic, ale nedá mi to. Kdo se od koho inspiroval? velmi pekne hodinky!
sibirnaya Odesláno 6. května 2007 Nahlásit Odesláno 6. května 2007 ja sem z tech glycine naprosto unesen, jsou to presne ty univerzalni hodinky co bych potreboval a 46mm je moje mira...
zpejcel Odesláno 6. května 2007 Nahlásit Odesláno 6. května 2007 46mm je velikost určená k nošení na noze! ... souhlas
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se