Arcim Odesláno 3. února 2014 Nahlásit Odesláno 3. února 2014 Vypadají že jsou celkem nízký. To se musí nosit docela příjemně... Líbí se mi celkem ten hnědý řemen, ale Cerna taky ok. :-)
tvrdas Odesláno 4. února 2014 Autor Nahlásit Odesláno 4. února 2014 ano nízké 9mm a na ruce jsou příjmené
pecka33 Odesláno 22. února 2015 Nahlásit Odesláno 22. února 2015 Ahoj, mohu se zeptat na spokojenost s hodinkami? Plánuji jejich koupi, momentálně se rozhoduji mezi těmito a ještě jedním druhem. Děkuji za odpověď.
geometr Odesláno 22. února 2015 Nahlásit Odesláno 22. února 2015 Nemůžu si pomoct, to logo na 12 hodině a bílá datumka na černé / tmavé verzi jinak velmi pěkné hodinky úplně ničí. Ale tvrdasovi samozřejmě přeju ať mu dělají radost a dobře slouží!
pecka33 Odesláno 22. února 2015 Nahlásit Odesláno 22. února 2015 geometr: Ano, s tím také souhlasím. ale jinak jsou hodně pěkné, proto si je asi také koupím. Třeba ale bílá datumovka na bílém skle to vypadá dobře. Logo je sice "nadměrně" velké, ale zase když to shrnu, tak většina hodinek mají v této horní části (příp. na boku) nějaké logo, ale rozhodně menší.
Mr. Igelit Odesláno 14. února 2017 Nahlásit Odesláno 14. února 2017 Pane jo, tak i MVMT tu mají svoje vlákno.. Nosil jsem je skoro 8 měsíců (pre-chronomag období). Čas ukazují, ale to je asi tak veškerá radost. S odstupem času když se na ně dívám, tak mi připadají jako dětská hračka. A teď jsem pochopil, že to, že vteřinovka je vždy přesně v polovině cesty mezi indexy, není standard :-)
USER47 Odesláno 15. února 2017 Nahlásit Odesláno 15. února 2017 (upraveno) Zrovna to není až taková výjimka ani u normálních hodinek:). Upraveno 15. února 2017 uživatelem USER47
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se