jurysjuras Odesláno 30. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 30. listopadu 2013 Ahoj, prosím Vás o radu. Na ebay jsem si maximálně koupil kryt na telefon. Máte někdo zkušenosti s nákupem hodinek? Celkem se mi zalíbili tyto. Ale pořád mám před očima hodinky Detomaso z aukra za 400,-kč :-D, které vypadaly krásně, ale po jednom pádu nejdou. Mám tak trochu obavu, aby nebyly přilepené datumovky nebo něco. Odkaz hodinek: http://www.ebay.com/itm/Invicta-3332-Mens-Black-Lefty-Chronograph-/330876649553?pt=Wristwatches&hash=item4d09c90051
jurysjuras Odesláno 30. listopadu 2013 Autor Nahlásit Odesláno 30. listopadu 2013 Jde mi spíš o to, jestli kvalita toho produktu by odpovídala ceně za kterou se to prodává u nás. Líbily se mi i tyto hodinky. http://www.hodinky-invicta.cz/produkt-3449#1 , na ebay se cena také pohybuje okolo 2-3 tisíc. Co se týče hodnocení prodejců, tak je to téměř 100% bez dvou setin.
People Odesláno 30. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 30. listopadu 2013 odtial si nieco vyber a z kvalitou budes urcite spokojny. http://www.chronoshop.cz/
lib Odesláno 30. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 30. listopadu 2013 Ja nejak furt nemuzu pochopit, ze nekdo muze porad jeste povazovat cenu, za kterou se Invicta na webu prodejce nabizi, za cenu, za kterou se to PRODAVA.
vraby Odesláno 30. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 30. listopadu 2013 Přečti si vlákno Americké hodinky-Invicta,to ti dost pomůže v rozhodování.
Moty Odesláno 1. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 1. prosince 2013 Naštěstí uz pred dávnou dobou jsem taky na nejakou dobu mel Invicty, do ted se za to stydím, ale byly aspon hezky žlutý. Kamarad si je kupoval se mnou, ja je prodal naštěstí asi za 2 měsíce, kamarad je mel uz asi 4x na servisu, 3x upadla rucickama a pak rozpadly řemen, kup si neco na foru a budes spokojenej
Daemonultimate Odesláno 1. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 1. prosince 2013 Taky jsem si prošel touhle značkou,ještě před forem.A výsledek? Nákup z E-bay,přišly nový,přišly rychle a hned z nich upadl jeden index a to tak šikovně,že se napasoval pod datumku a drhly o něj ručičky včetně vteřinky.Tak jsem ho jen tak vyklepal a šup,byl tam zas.Nejsem moc trpělivý,někdy bývám i vznětlivý,takže místo cesty k hodináři šly na zkoušku toho jejich flambovanýho sklíčka.A hádej :-)Zpracování byla jedna velká kovařina asi jako narychlo spíchnutej tank,jenom aby už mohl do boje.Byl to jeden z těch modelů,na který se dá koukat,protože jeho design kompletně obšlehli,no všichni víme kde,že :-) ale na ty ostatní se koukat ani nedá.Ruce pryč.
Grasso Odesláno 4. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 4. prosince 2013 Tak tak známy si ich kúpil na slovenskom bazáre za "výhodnú" cenu a po par mesiacoch pouzivania sa z nich odlupovala farba a podobne..
docdan Odesláno 4. února 2014 Nahlásit Odesláno 4. února 2014 Mám Invicta 9937 z discountwatchstore asi 4 roky a Invicta Resercve 1018 asi 3 roky z Ehay a oboje jsou bez problémů.
Honza.manta Odesláno 4. února 2014 Nahlásit Odesláno 4. února 2014 Je to asi kus od kusu. Kolega si je koupil v nějakém doprodeji nové a za asi třetinovou cenu oproti katalogu a má je cca dva roky bez jediné závady. A to je má jako pracovní a maká dost rukama.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se