Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Ahoj, prosím Vás o radu. Na ebay jsem si maximálně koupil kryt na telefon. Máte někdo zkušenosti s nákupem hodinek? Celkem se mi zalíbili tyto. Ale pořád mám před očima hodinky Detomaso z aukra za 400,-kč :-D, které vypadaly krásně, ale po jednom pádu nejdou. Mám tak trochu obavu, aby nebyly přilepené datumovky nebo něco. 

Odkaz hodinek: http://www.ebay.com/itm/Invicta-3332-Mens-Black-Lefty-Chronograph-/330876649553?pt=Wristwatches&hash=item4d09c90051

Odesláno

Naštěstí uz pred dávnou dobou jsem taky na nejakou dobu mel Invicty, do ted se za to stydím, ale byly aspon hezky žlutý. Kamarad si je kupoval se mnou, ja je prodal naštěstí asi za 2 měsíce, kamarad je mel uz asi 4x na servisu, 3x upadla rucickama a pak rozpadly řemen, kup si neco na foru a budes spokojenej

Odesláno

Taky jsem si prošel touhle značkou,ještě před forem.A výsledek? Nákup z E-bay,přišly nový,přišly rychle a hned z nich upadl jeden index a to tak šikovně,že se napasoval pod datumku a drhly o něj ručičky včetně vteřinky.Tak jsem ho jen tak vyklepal a šup,byl tam zas.Nejsem moc trpělivý,někdy bývám i vznětlivý,takže místo cesty k hodináři šly na zkoušku toho jejich flambovanýho sklíčka.A hádej :-)

Zpracování byla jedna velká kovařina asi jako narychlo spíchnutej tank,jenom aby už mohl do boje.Byl to jeden z těch modelů,na který se dá koukat,protože jeho design kompletně obšlehli,no všichni víme kde,že :-) ale na ty ostatní se koukat ani nedá.Ruce pryč.

• po měsíci...
Odesláno

Mám Invicta 9937 z discountwatchstore asi 4 roky a Invicta Resercve 1018 asi 3 roky z Ehay a oboje jsou bez problémů.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...