Kostra Odesláno 3. prosince 2013 Autor Nahlásit Odesláno 3. prosince 2013 Mě se líbí, jak Damasko "hodinky bez emocí" tady dokážou občas emoce slušně zvednout Slušně dlouhý vlákno pro tak nezajímavý hodinky Chlapec, ty mi mluvíš přímo z duše;-)
Kostra Odesláno 3. prosince 2013 Autor Nahlásit Odesláno 3. prosince 2013 Edit, samozřejmě chlape, poblbané auto korekce. Jinak Aldo, stálo by to za ten pohled, jak pod stromečkem křepčíš radostí z dlátka:-D
Kostra Odesláno 3. prosince 2013 Autor Nahlásit Odesláno 3. prosince 2013 Za sebe myslím,škoda těch Orisek,ale vybíral a kupoval jsi Ty,tvůj pohled je tedy nejdůležitější a máš můj plný respekt.I přes vlákno plné rad druhým směrem jsi si obhájil před sebou to,co jsi chtěl už původně a jak tu někdo správně napsal,mezičlánky nemaj cenu.I tak si myslím,že ty Orisky Ti budou ještě nějakou dobu ležet v hlavě.Jinak day-date je pro mně jedna z nejvyužitelnějších komplikací.Tak gratuluju :-)To víš, že mi budou ležet v hlavě ještě dlouho. Jinak díky, hezky se to čte a udeřil jsi hřebíček na hlavičku. Touto mou vnitřní obhajobou u mě Damaska ještě stoupla a jsem připraven vysolit za ně ty nekřesťanské peníze s úsměvem na tváři a klidem v duši:-)
Radik Odesláno 3. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 3. prosince 2013 To víš, že mi budou ležet v hlavě ještě dlouho. Jinak díky, hezky se to čte a udeřil jsi hřebíček na hlavičku. Touto mou vnitřní obhajobou u mě Damaska ještě stoupla a jsem připraven vysolit za ně ty nekřesťanské peníze s úsměvem na tváři a klidem v duši:-) Myslím ale, že to neznamená, že by Ti v případě volby Orisek neležely v hlavě ty Damaska. Tak to je vždycky, když člověk musí zvolit jednu ze dvou variant
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se