Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 103
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

emoce ne, jenom zapal chronodeprese :) a hledam neco emocne nabiteho a damasko to bohuzel neni :) ikdyz musim priznat, ze jsem uvazoval nad DK13 s tim, ze necham pouze pouzdro a strojek a zacnu si designovat vlastni ciselnik a rucky :)

Chronodeprese je sviňa, to já vim:-)

Ty indexy na DK 13 tě rozčilujou já vim, no jestli do toho půjdeš budu moc zvědavej na výsledek... Ale to pouzdro je na čistý voblekovky taky vysoký...

Možná zkus nějakej vintážní kousek, já mam rád historii a u takových hodinek ty emoce jsou fakt vysoko... Když najdeš kukačky s pěknym příběhem, možná tě to ukojí:-) A navíc, to vzrušení při hledání a shánění takovýho kousku... :rolleyes:

Pardon za OT

Odesláno

Nezasahoval som do vyberu lebo som od zaciatku tusil ze ta cesta povedie skor ci nieskor k Damasko. Ked si to clovek raz v hlave usporiada tak ho nikto nepresvedci ze su tie hodinky nudne, hrackarske a podobne. Ja som prave preto siel do nich, nikto ich neriesi a ja mam svoj pokoj a dobry pocit.

A niet nad ten zazitok ked ti predavac v butiku s lestenkami typu breitling omega ci TH pri skusani ich hodiniek povie, ci by si nemohol obzriet tvoje Damaska :-D  holt stale nas je malo

tak vitaj v klube  :cheers:

Odesláno

Ze zkušenosti mohu říct, že mne úplně nejrychleji a na trvalo ze všeho hodinářského, co jsem kdy měl, omrzela komplikace den v týdnu ( AN/DE) - světe, to je pruda !!! :D :D :D

Odesláno

Kostra prave ziskal 8 Aldu<br />2 dolu za chybejici Si a lunetu...<br /><br />At slouzi!<br /><br />Sent from my BlackBerry 9780 using Tapatalk

Odesláno (upraveno)

Ano ano, zustavaji doma, jak jsem je opet dal na ruku, tak jsem si rekl ze by se mi styskalo ;).

tefanM - nechci kecat, ale myslím, že zůstávají doma u spokojeného majitele ;)

Upraveno uživatelem blackhead
Odesláno

Já myslím, že minimálně jednoho Aldu mají :smile_anim: , toho podstatného, který mě k nim prostřednictvím fotek ze svého vlákna přivedl :photo:

Odesláno

Tesim se na ne jak male decko. Jak si clovek zvykne na ICE HARDENED je ztracen, neni cesty zpet...

To se jako fakt dá i na takové hodinky těšit? Vždyť to je přece NÁSTROJ ne? To je jako se těšit na kladivo, nebo kombinačky.......... :lol2:

Odesláno

Za sebe myslím,škoda těch Orisek,ale vybíral a kupoval jsi Ty,tvůj pohled je tedy nejdůležitější a máš můj plný respekt.I přes vlákno plné rad druhým směrem jsi si obhájil před sebou to,co jsi chtěl už původně a jak tu někdo správně napsal,mezičlánky nemaj cenu.I tak si myslím,že ty Orisky Ti budou ještě nějakou dobu ležet v hlavě.Jinak day-date je pro mně jedna z nejvyužitelnějších komplikací.Tak gratuluju :-)

Odesláno

Konrad v rolaku, jak s kombinackama a kladivkem ladi Aldovy Damaska...to by bylo panecku emocni pokoukanicko :D<br /><br />Sent from my BlackBerry 9780 using Tapatalk

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...