Jump to content

Recommended Posts

Posted

Zdravím všechny nadšence do hodinek! Jsem tu nový a tak se také pochlubím co nosím na zápěstí.

Potřeba "pořádných" hodinek u mě nastala až na VŠ, v době, kdy jsem se připravoval na zkoušku ze statistických metod. Řekl jsem si, že se potřebuji pořádně namotivovat a pořídil jsem Seiko snn231. S chronographem na ruce jsem složil státnice a zatoužil po něčem automatickém a tak jsem k promoci dostal oranžová Mini monstra, jakožto tool watch :) . Co vám budu povídat, už vybírám automaty do práce :D .

Omlouvám se za nic moc fotky, časem se snad polepším...

Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience.

Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience.

Posted

Ty SNN231 jsou parádní, kdes je kupoval? Jinak chválím i oranžády. Po jakým automatu do práce koukáš, zase nějakej japonec?

Posted

Díky! SNN231 jsem kupoval přel libro.cz , za dva roky jsem je skoro nesundal, mám k ním kůži a dvě nata. Jsou odolný, vypadaj dobře snad na všem a ke všemu, mají pár chybek na ciferníku, lumi o něco horší než u malejch příšerách, ale vypadá úžasně...

Další hodinky si chci nechat víc projít hlavou, neskutečně se mi líbí Stargate, ale jsou na mojí ruku moc velký, pak Hamilton khaki king na tahu...

Posted

Tenhle proces výběru je na tom to nejlepší, je dobrý dát si na čas. Tak si to užij ;o)

Posted

Ty SNN231 jsou fakt super, kdyby byly v mechanice, tak už je mám, ale asi do nich vletím i tak. A to černé nato jim fakt sluší. Hodíš sem ještě fotku lumi prosím? Thnx a ať slouží i nadále

• 5 months later...
Posted

Všechny opět zdravím! Moje vlákno se sice jmenuje "Dvakrát Seko", ale už to není pravda :) . Schválně, jak daleko moje Seiko mánie dojde...

Takže k věci, musel jsem koupit starý Monstra, je čím dál méně možností je jako nové sehnat a jejich reedice už jaksi není to pravé...

Nehodlám nosit dříví do lesa a psát sáhodlouhé recenze, ale pár postřehů si neodpustím. První dojem trochu zkazil tah, zkrátit ho je porod, extenze i spona měla nejdřív hodně hrubý chod a ani pohodlí mi nepřišlo nejlepší. Po dvou dnech na ruce to beru zpět, je super! Celkově zpracování, z toho, co zde od Seika mám, plus ještě mohu srovnávat Maka a SKX007, mi Monstra přijdou jako nejlépe zpracované hodinky. Našel jsem zatím jen jednu chybku na cifru, luneta sedí na indexech, lumi je opravdu tak dobrá jak se říká. Na mé 16,5 cm útlé ruce vypadají a nosí se OK.

Pokud jde o srovnání s Baby Monstrama, designem "bejby" na opravdové příšery prostě nemají, kvalitou jsou pozadu také, horší chod lunety, slabší lumi, tah z ohýbaného plechu... 

Přidávám pár fotek, nevalné kvality. Díky za návštěvu a ať vám to tiká!

Posted

Všechny opět zdravím! Moje vlákno se sice jmenuje "Dvakrát Seko", ale už to není pravda :) . Schválně, jak daleko moje Seiko mánie dojde...

Takže k věci, musel jsem koupit starý Monstra, je čím dál méně možností je jako nové sehnat a jejich reedice už jaksi není to pravé...

Nehodlám nosit dříví do lesa a psát sáhodlouhé recenze, ale pár postřehů si neodpustím. První dojem trochu zkazil tah, zkrátit ho je porod, extenze i spona měla nejdřív hodně hrubý chod a ani pohodlí mi nepřišlo nejlepší. Po dvou dnech na ruce to beru zpět, je super! Celkově zpracování, z toho, co zde od Seika mám, plus ještě mohu srovnávat Maka a SKX007, mi Monstra přijdou jako nejlépe zpracované hodinky. Našel jsem zatím jen jednu chybku na cifru, luneta sedí na indexech, lumi je opravdu tak dobrá jak se říká. Na mé 16,5 cm útlé ruce vypadají a nosí se OK.

Pokud jde o srovnání s Baby Monstrama, designem "bejby" na opravdové příšery prostě nemají, kvalitou jsou pozadu také, horší chod lunety, slabší lumi, tah z ohýbaného plechu... 

Přidávám pár fotek, nevalné kvality. Díky za návštěvu a ať vám to tiká!

Máš to fakt pěkné. Ta Monstra se mi líbí čím dál tím víc.

Jen dotaz. Kam se poděla ta chrona ze šňůry na poslední fotce. Snad nespadla?  :eek:

• 2 weeks later...
Posted (edited)

Tentokrát se budu chlubit cizím peřím... Nevydržel jsem to, a tátovi jsem taky vybral pořádný automaty. Zaslouží si je. Tak tedy jeho stará Casia a nová Maka.

Moje dojmy z nich jsou veskrze pozitivní, ze slavného tria (SKX007, Příšera, Mako) jsou takový "nejčučavější" :) .

Táta chtěl nato, a musím říct, že jim to sekne víc, než na tahu...

Edited by Vajt