Jeronimo Odesláno 21. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září 2014 Na první pohled se skoro zdá, že jsou ze stejného materiálu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ggrand Odesláno 21. září 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září 2014 Tak jsem je zrestartoval. Jsou pěkně žluťoučké. Vyleštil jsem hrany na pouzdru, je to mňamka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 21. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září 2014 Dobrý. Nechceš popsat podrobnější postup restartu. Já mám zase v hlavě restartovat pouzdro a lunetu nechat s patinou tak jak je. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ggrand Odesláno 21. září 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září 2014 Asi to není ideální, ale nenašel jsem doma nic jiného než nějaký prášek na umyvadla na bázi chloru. Vysypal trošku do umyvadla,nabral to na kartáč a čistil a čistil...pamatuju si, že jsem kdysi zkoušel i citrónovou šťávu, ale to skoro vůbec nešlo. Až jsem byl hotový, oblepil jsem hodinky a nechal trčet zkosenou hranu, kterou jsem vyleštil Cape codem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eloga Odesláno 25. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2014 V 21. 9. 2014 v 15:03, ggrand napsal: Asi to není ideální, ale nenašel jsem doma nic jiného než nějaký prášek na umyvadla na bázi chloru. Vysypal trošku do umyvadla,nabral to na kartáč a čistil a čistil...pamatuju si, že jsem kdysi zkoušel i citrónovou šťávu, ale to skoro vůbec nešlo. Až jsem byl hotový, oblepil jsem hodinky a nechal trčet zkosenou hranu, kterou jsem vyleštil Cape codem.*fotka pěkná...nojo cídit hodinky chlorovaným práškem, mo já nevím, k tomu bych asi neodhodlal, ale i to je cesta možnost jak si udělat radost.Mi to jen připomíná mé starší pokusy s numismatickým materiálem podobného nebo měděného složení, cídění moc nepomáhalo. Tak patina nepatina, šup do "lázně". Stačí ocet se solí. Po takové koupeli pak platí jako na vojně, co je černý to je bílý, co je bílý, to není vidět... tohle by z těch bronzovech udělalo naprosté zlaťáky. Ale nešel bych do toho ani bych to nikomu neradil. Tož tak, asi tedy když takový materiál, tak jedině s patinou. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trojan Odesláno 5. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. prosince 2014 Pánové tak jsem v tom s váma... To je bomba tyhle hodinky, už jen to balení!Hodně mě potěšil ze začátku malinko nezvyklý chod lunety a dost mě nasrala ta krásná spona, která má ovšem pouze 20mm navíc placatý jazýček - řemen jsem si udělal v předstihu ale 22mm a kulaté díry Do neděle budou tedy na zulu. Hodně potěší ty náhradní stěžejky!Jak tedy nejlépe urychlit patinu? Rád bych trochu odlišil lunetu od těla... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ggrand Odesláno 5. prosince 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 5. prosince 2014 Docela se mi osvědčily vajíčka. Vzal jsem plast. krabičku, naňahnal žloutek a do něj hodinky. Ale spíš se to dělá tak, že se rozmačkají vajíčka do sáčku a teprve vzniklý plyn reaguje s hodinkama, které jsou spolu s vajíčkama v sáčku, ale leží odděleně. Nutné je ale první pořádně hodinky nebo lunetu odmastit. Ocet zanechává skoro nevratné stopy a je dost agresivní. Nejlepší je ale hodinky nosit a třeba co 2 dny je fotit, abys pak viděl, že se ti mění, ikdyž to tak nevnímáš. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trojan Odesláno 5. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. prosince 2014 Díky, zkusím to :-) Jedna mobilová pod UV Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ggrand Odesláno 5. prosince 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 5. prosince 2014 To máš ty od Jirky? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trojan Odesláno 6. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. prosince 2014 Jojo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ggrand Odesláno 6. prosince 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 6. prosince 2014 Tak to už se spolu setkaly Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trojan Odesláno 6. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. prosince 2014 Vidíš to :-D a co máš k Armidám do komba? Přemýšlím o koupi ještě nějakých... Super jsou A1 ale 1k$ se mi dávat nechce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ggrand Odesláno 6. prosince 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 6. prosince 2014 Bronz jsem si už užil a sklamal mě, takže si chrochtám s mosazí. Tohle je moje Armida stáj : Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trojan Odesláno 6. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. prosince 2014 Ty v oceli jsou A1? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trojan Odesláno 6. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. prosince 2014 Na A7 mi prostě chybí pořádná lupa, ten plochý safír je nuda.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ggrand Odesláno 6. prosince 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 6. prosince 2014 Ty 1 jsou v mosazi i v oceli. Spojením lesklého černého ciferníku+plochého skla jsou A7 moje nejlépe čitelné hodinky.Nevím, jestli jsem to tu už nedával, ale vypadají A7 po vytáhnutí z vajíčkové kůry. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trojan Odesláno 7. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2014 Jak dlouho tam byly?? To čumím, ja je nechal "v plynu" přes noc a akorát trochu ztmavly a jsou víc vidět čísla na lunetě (což je super). Asi vezmu ještě nějaká Suma... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ggrand Odesláno 7. prosince 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2014 Byly tam tak den,pekne u krbu v teple. Suma mam taky jeste v planu spolecne s Monstrama,ale ty pudou na prestavbu,protoze Seiko je pro me synonymem paradnich pouzder a bohuzel slabsi kvality sestaveni. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trojan Odesláno 7. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2014 Já je měl přes noc na topení ale ty máš ty žloutky asi vařený ne? Já je měl nad kastrulkem s žloutky v pytíku a výsledek slabý. No jo, já hlavně nesnáším Hardlex takže pokud pujdu znovu do monster tak opět koupím bubble domed safír... To samé pro Suma Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ggrand Odesláno 7. prosince 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2014 Aha, já neřekl, že vařené ? Tak teda vařené ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se