Přejít na obsah

Armida A7 brass

Doporučené příspěvky

Asi to není ideální, ale nenašel jsem doma nic jiného než nějaký prášek na umyvadla na bázi chloru. Vysypal trošku do umyvadla,nabral to na kartáč a čistil a čistil...pamatuju si, že jsem kdysi zkoušel i citrónovou šťávu, ale to skoro vůbec nešlo. Až jsem byl hotový, oblepil jsem hodinky a nechal trčet zkosenou hranu, kterou jsem vyleštil Cape codem.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

V 21. 9. 2014 v 15:03, ggrand napsal:

Asi to není ideální, ale nenašel jsem doma nic jiného než nějaký prášek na umyvadla na bázi chloru. Vysypal trošku do umyvadla,nabral to na kartáč a čistil a čistil...pamatuju si, že jsem kdysi zkoušel i citrónovou šťávu, ale to skoro vůbec nešlo. Až jsem byl hotový, oblepil jsem hodinky a nechal trčet zkosenou hranu, kterou jsem vyleštil Cape codem.

*

fotka pěkná...

nojo cídit hodinky chlorovaným práškem, mo já nevím, k tomu bych asi neodhodlal, ale i to je cesta možnost jak si udělat radost.

Mi to jen připomíná mé starší pokusy s numismatickým materiálem podobného nebo měděného složení, cídění moc nepomáhalo. Tak patina nepatina, šup do "lázně". Stačí ocet se solí. Po takové koupeli pak platí jako na vojně, co je černý to je bílý, co je bílý, to není vidět... tohle by z těch bronzovech udělalo naprosté zlaťáky. Ale nešel bych do toho ani bych to nikomu neradil. Tož tak, asi tedy když takový materiál, tak jedině s patinou.

• Hlasovat proti 1
Odkaz ke komentáři

• po měsících...

Pánové tak jsem v tom s váma... To je bomba tyhle hodinky, už jen to balení!
Hodně mě potěšil ze začátku malinko nezvyklý chod lunety a dost mě nasrala ta krásná spona, která má ovšem pouze 20mm navíc placatý jazýček - řemen jsem si udělal v předstihu ale 22mm a kulaté díry :frusty:

Do neděle budou tedy na zulu. Hodně potěší ty náhradní stěžejky!

Jak tedy nejlépe urychlit patinu? Rád bych trochu odlišil lunetu od těla...

Odkaz ke komentáři

Docela se mi osvědčily vajíčka. Vzal jsem plast. krabičku, naňahnal žloutek a do něj hodinky. Ale spíš se to dělá tak, že se rozmačkají vajíčka do sáčku a teprve vzniklý plyn reaguje s hodinkama, které jsou spolu s vajíčkama v sáčku, ale leží odděleně. Nutné je ale první pořádně hodinky nebo lunetu odmastit. Ocet zanechává skoro nevratné stopy a je dost agresivní. Nejlepší je ale hodinky nosit a třeba co 2 dny je fotit, abys pak viděl, že se ti mění, ikdyž to tak nevnímáš.

Odkaz ke komentáři

Já je měl přes noc na topení ale ty máš ty žloutky asi vařený ne? Já je měl nad kastrulkem s žloutky v pytíku a výsledek slabý.

No jo, já hlavně nesnáším Hardlex takže pokud pujdu znovu do monster tak opět koupím bubble domed safír... To samé pro Suma

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...