Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

....mna stale draždia A1 aj je teraz vianočna zlava ,ale nemožem sa vyrovnat zo zaplatenim vypalneho darmožračom.Riešili ste to nejak?...idealne by bolo zaplatit im to na dva krat jednu malu platbu a potom zvyšok a keby mi deklarovali na baliku tu malu sumu.

Odesláno (upraveno)

......no unas je to trochu inač pokial posiela firma 20%dph sa plati u každej sumy,ak je to nad 150.-euro ,priplaca sa ešte clo cca 6%....poplatok pošte za administrativu je cca 5.-euro

Upraveno uživatelem Karol
Odesláno

ja kdyz kupoval Maranez z HK, pozadal jsem je, aby na baliku deklarovali 20,54 dolaru, prislo to Fedexem za tri dny bez dalsich poplatku, cca pred dvema mesici :-D

tak to zkuste, prinejhorsim to neprojde ;-)

Odesláno (upraveno)

......no odomna colnici pytaju vypis platby z banky takže toto by mi neprešlo....ale prešiel mi balik z Filipin ale od sukromnej osoby

...teraz čakam balik z činy a dohodol som že mi napišu cenu do 20 dolarov ,tak som zvedavy,,,,objednal som nejake strapy som zvedavy na kvalitu

Upraveno uživatelem Karol
Odesláno

ten tah je paradni a soucasne brutalni, takze z lestenek dela pekne divery, ale to kouzlo patiny na mosazi to nema;

ja bych k temto volil napr cerny hrubsi remen s oranzovym prositim - projdi si vlakno Hratky s remeny, tahy, naramky..., nebo Handcrafted by ZRNO v sekci Fotgalerie atp., urcite najdes inspiraci

Odesláno (upraveno)

Čoveče, kdybys to nenapsal, tak bych si toho nikdy nevšiml. Ale já jsem schopný nosit i řemen naruby a nevím o tom. Posunutá luneta, dny i datum a pět minut sem, tam není u mě žádná míra. 

Upraveno uživatelem Jeronimo
Odesláno

Hurá. tak už jsou u mne - ještě jsou teplé...

;)

bál jsem se toho data a té ocelové korunky, ale na první pohled žádná tragédie.

Co ale udělám (moje úchylka), co nejdříve přezuju na nějaký pořádný řemen. A tady je ale škoda, že origo spony jsou 20mmm, čili řemen musí být  22/20mm, a to se mi k těm hodinkám moc nezdá, raději bych 22/22mm, no a v tom případě bude třeba shánět mosaznou sponu 22mm

:rolleyes:

PS. někde jsem tu četl, že je problém s výměnou lunety - podle mne je to přesně naopak, nic není snadnějšího, lup a je to...  :cool02:

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...