prischera Odesláno 6. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 6. prosince 2013 Dostal jsem za úkol vybrat hodinky pro tchýni zadání je hodně vágní. Spíše lehce sportovní univerzálky, na pohonu nezáleží. Velikost do cca 36mm. Zatím mě zaujaly tyhle Orientky Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. nevíte jak je na tom aktuálně Orient s kvalitou? Vím, že je zadání hodně široké, tak spíš pokud vám v téhle cenové kategorii něco v poslední době zaujalo, budu rád za tipy. Můžou být i starší, pokud budou v dobrém stavu, dal jsem poptávku do koupím.
Toblin Odesláno 6. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 6. prosince 2013 Mě se líbí třeba tyto.Pokud by to měl být vyloženě sportovní model, hledal bych u Seiko. Mají hafo pěkných pětek. Ovšem vybírat hodinky jako dárek je velmi těžká disciplína. Zvlášť pokud jde o dámu, vystavuješ se nepředstavitelnému riziku Existuje zde totiž velmi malá pravděpodobnost, že se jí trefíš do vkusu. No ale poradil bych asi toto:Nosí ta dáma zlato nebo stříbro? Podle toho je třeba volit barvu pouzdra.Můžeš se důvěrně poradit s osobou, která opravdu ví, co se jí líbí?Můžete si o tom jakoby náhodou nezávazně promluvit?(Např. vybírám si nové hodinky, náhodou tu mám katalog, co se líbí tobě? atd. )A hlavně bacha na automaty. Pokud k tomu nemá vztah, zřejmě je nebude chtít po odložení znovu seřizovat, případně štelovat každý týden. Sám jsem na takovém průzkumu nenápadně pracoval již od léta. Nakonec jsem zjistil, že jsem vedle jak ta jedle a nakonec koupil elegantní quartzky Timex na meshi. Přeji šťastnou ruku Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
prischera Odesláno 6. prosince 2013 Autor Nahlásit Odesláno 6. prosince 2013 Díky za rady. Situaci mám trošku zjednodušenou , Tchýně měla ode mě pár vintážních kousků, nevadí jí ruční nátah, automat by se jí líbil, ale ani baterka není problém. To vím z osobního rozhovoru. Zlaté doplňky jsou možné, ne nutné. Obecně preferuje spíše větší (ale do těch 36-38mm), pánsky laděné hodinky. Definitivní volbu budou ohledně vkusu potvrzovat její dcery (od kterých je zadání), které si myslím mají odhad na maminku přesný.
Toblin Odesláno 6. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 6. prosince 2013 Vidím, že situaci máš pod kontrolou (zdroj: watchuseek.com)
prischera Odesláno 7. prosince 2013 Autor Nahlásit Odesláno 7. prosince 2013 Tak jsem nakonec koupil od MarvinaX Junghansky, dík za rady . Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
emef Odesláno 7. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 7. prosince 2013 Tak jsem nakonec koupil od MarvinaX Junghansky, dík za rady . junghans-0474030-munchen-lady.jpg To je supr kauf!
bohus76 Odesláno 7. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 7. prosince 2013 Tak jsem nakonec koupil od MarvinaX Junghansky, dík za rady . junghans-0474030-munchen-lady.jpgNějaké info /velikost,stroj a tak / by nebylo?
prischera Odesláno 7. prosince 2013 Autor Nahlásit Odesláno 7. prosince 2013 (upraveno) Tady: http://www.hodinky-junghans.cz/doprodej/4100006-junghans-0474030-munchen-lady-4000897387006.html TYP STROJKU: Quartzový strojek J645.29 POUZDRO: ocelovéUKAZATEL DATA: datumovkaLUMINISCENCE: ručičkySKLO: safírovéŘEMÍNEK: ocelový tahVODOTĚSNOST: 100m / 10atmBARVA CIFERNÍKU: perleťový / stříbrné ručky a indexyBARVA ŘEMÍNKU/TAHU: stříbrnýPRŮMĚR POUZDRA: 32 mmVÝŠKA HODINEK: 7,8 mmVÁHA: 88 gROZTEČ NOŽIČEK: 16 mm Marv mi na ně ještě udělal nějakou slevu, nakupuju u něj docela pravidelně . Upraveno 7. prosince 2013 uživatelem prischera
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se