CEGY Odesláno 19. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2014 Ty údaje nejsou vypáleny laserem, ale je to klasický displej, kde se ty data nahrajou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 19. ledna 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2014 V 19. 1. 2014 v 7:33, CEGY napsal: Ty údaje nejsou vypáleny laserem, ale je to klasický displej, kde se ty data nahrajou.Aha dik za info...mel jsem moznost videt pouze foto tak jsem myslel,ze to tam "pálí" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 19. ledna 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2014 V 19. 1. 2014 v 6:39, Daemonultimate napsal: Tak gratuluju,co je doma,to se počítá :-),už Tě přešla ta chuť na signaci?Počítej s tím,že nic není definitivní.Tak signace uz neni ted,jsou to mé ctvrte hodinky,ale prvni luxusni (jinak mam jeste tissot prc516 heritáge,stare prim sport a na kolo a vylety do prirody suunto core steel steel),ale uz jsem tady v jednom vlakne psal ze uvazuji o ulozeni penez do ROLEXek Submariner...takhke to mam alespon ted v planu, mozna se penize ale rozfofrujou za neco jineho nez hodinky :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jiricek Odesláno 17. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2014 Ty SOH 42 vypadají vážně parádně! Taky nad nimi uvažuji mé první hodinky jsou SEIKO 5 FF Sport a SOH 42 je moje další etapa jak jsi s nimi spokojený? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ace Odesláno 17. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2014 Podle mě vypadaji dobře. Není to jenom o vzdálenosti lug to lug, ale o zakřivení nožiček. Mám ruku 18 cm a SOH 46 jsou mi taky úplně v pohodě. V 18. 12. 2013 v 19:13, koveras napsal: Vypadaju,zatial mam zo vsetkych stran pozitivne nazory. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 17. května 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2014 V 17. 5. 2014 v 9:39, jiricek napsal: Ty SOH 42 vypadají vážně parádně! Taky nad nimi uvažuji mé první hodinky jsou SEIKO 5 FF Sport a SOH 42 je moje další etapa jak jsi s nimi spokojený?Jsem velice spokojeny, velikost mi sedi paradne a nazivo jsou mnohem hezci. Velikost zapesti 17,8cm.Lumi je slabsi a ETA se bude muset vyladit na lepsi presnost...ale to je detail Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jiricek Odesláno 18. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června 2014 jsou vážně parádní!!! Bože ještě dlouhá cesta k nim.. ale jednou to vyjde Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WatchDeluxe Odesláno 8. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července 2014 Pekne hodinky gratuluji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jiricek Odesláno 9. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července 2014 to uz je napodruhé, co se vracím k tvým fotkám jsou vážně parádní Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 10. července 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 2014 Dekuji za kladne ohlasy...soh42 me stale baví. Nosim je kazdy den. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 10. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 2014 42 parádní.Nedivim se že bavěj. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ischak Odesláno 8. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2014 mam ty SOH 46mm a jsou peckové. Každý je vyloženě nemá, ale myslím, že jsem viděl na Genzerovi z Partičky a ještě nějaký kuchař v telce je má. A měsíčně potkám tak jednoho člověka, co je má... dělám personalistu v centru Prahy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
autobus Odesláno 2. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. prosince 2014 Moc hezky hodinky taky sem po nich pokukoval...gratuluji ti ať ti bezproblemove slouzi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tkol Odesláno 3. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2014 Ja mam modre SOH 46 a maximalni spokojenost!! Aktualne me nejoblibenejsi... :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
volf Odesláno 11. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2015 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se