ramon Odesláno 6. května 2007 Nahlásit Odesláno 6. května 2007 Dají se někde koupit? Třeba tyhle jsou fajn...
safi Odesláno 6. května 2007 Nahlásit Odesláno 6. května 2007 Dají se někde koupit? Třeba tyhle jsou fajn... Ano dají - www.higuchi.inc.com ...sice je možná nemá vyobrazené na stránkách, ale určitě je má na skladě.
ramon Odesláno 6. května 2007 Autor Nahlásit Odesláno 6. května 2007 Ano dají - www.higuchi.inc.com ...sice je možná nemá vyobrazené na stránkách, ale určitě je má na skladě. Díky, omrknu to pořádně, jestli se vyznám v té japonštině, co tam ještě má. Posledně jsem tam zkoušel koukat a nenašel jsem nic.
dubraro Odesláno 7. května 2007 Nahlásit Odesláno 7. května 2007 Nehledej, normálně mu napiš. A počítej s tím, že nebudou laciné Ale určitě levnější, než stejně kvalitní švýcary.
roon Odesláno 7. května 2007 Nahlásit Odesláno 7. května 2007 tady je pár kousků Orient Star Royal s cenou v jenech, aby sis udělal představu http://www5b.biglobe.ne.jp/~brow/takeya/orsroyal.html
safi Odesláno 7. května 2007 Nahlásit Odesláno 7. května 2007 Pár fotek modelu WZ0081EG (pouze jiná barva ručiček):
safi Odesláno 7. května 2007 Nahlásit Odesláno 7. května 2007 orient vyrábí podobný model po jménem Oriental star dynamic WZ0021EH. obecně: průměr 34mm, maximální odchylka + 25 seconds - - 10 vteřin, hacking. Cena je cca 60 000 YEN = 11 500 CZK.
safi Odesláno 7. května 2007 Nahlásit Odesláno 7. května 2007 Za cenu cca 60 000 CZK vyrábí Orient model WE0041JA s automatickým strojkem s možností ručního nátahu a maximálními odchylkami + 6 seconds - -4 second (static accuracy), samozřejmostí je hacking
ramon Odesláno 7. května 2007 Autor Nahlásit Odesláno 7. května 2007 orient vyrábí podobný model po jménem Oriental star dynamic WZ0021EH. obecně: průměr 34mm, maximální odchylka + 25 seconds - - 10 vteřin, hacking. Cena je cca 60 000 YEN = 11 500 CZK. Co se týče té přesnosti, tak podobnou myslím +25/-15s mají i obyčejné power reserve automat, to jsem myslel že u téhle řady bude větší kvalitativní rozdíl. Vzhledově se mi líbí i některé základní modely Orient, ale chtěl jsem nějaký lepší a přesnější kalibr.Ty Star Royal se mi líbí moc, ale sakra potřeboval bych datum, jinak nemají chybu. Bylo lákavé že mají ruční nátah a výbornou přesnost. Royal Orient jsou super, ale těch 60 tisíc je moc. To si člověk nevybere. Ještě se chci zeptat, u těchto řad co se sem nedovážejí to asi nebude sranda s nějakým servisem, že? Ještě musím zvážit jestli nejít raději do nějakých Seiko Spiritů, tam se myslím papírově neudává taky nějaká závratná přesnost, ale co tu mají lidi zkušenosti tak skutečnost je mnohem lepší, tak by mě zajímalo na jakou přesnost se dají jednotlivé řady reálně vyladit. A nebo záleží kus od kusu...?
ramon Odesláno 7. května 2007 Autor Nahlásit Odesláno 7. května 2007 Tak o těch možnostech vyladění Seiko kalibrů už jsem prostudoval poučné vlákno Jen by mě zajímalo jestli ty Orienty za 5 tisíc s přesností -15/+25 taky půjdou vyladit do 5s denně. A co potom budou dělat ty +6/-4 , ty asi půjdou přesněji jak quartz
dubraro Odesláno 8. května 2007 Nahlásit Odesláno 8. května 2007 Ty Star Royal se mi líbí moc, ale sakra potřeboval bych datum, jinak nemají chybu. Doporučil bych ctěné pozornosti třeba model Orient Star Power Reserve WZ0291FD (jedna z položek mého wishlistu ). Cena obdobná jako Seiko Spirit, jsou to hodinky stejné (střední) kategorie. Nižší řada je Orient nebo Orient Automatic, vyšší jsou Orient Star Royal a Orient Royal. Přesnost bude obdobná jako u Spiritu. Na rozdíl od nich mají ukazatel rezervy ale nemají ruční nátah.
afrikab Odesláno 8. května 2007 Nahlásit Odesláno 8. května 2007 Ty Star Royal se mi líbí moc, ale sakra potřeboval bych datum, jinak nemají chybu. Doporučil bych ctěné pozornosti třeba model Orient Star Power Reserve WZ0291FD (jedna z položek mého wishlistu ). Cena obdobná jako Seiko Spirit, jsou to hodinky stejné (střední) kategorie. Nižší řada je Orient nebo Orient Automatic, vyšší jsou Orient Star Royal a Orient Royal. Přesnost bude obdobná jako u Spiritu. Na rozdíl od nich mají ukazatel rezervy ale nemají ruční nátah. Onehda jsem je kupoval pro jednoho clena fora, moc si je pochvaloval.
safi Odesláno 8. května 2007 Nahlásit Odesláno 8. května 2007 Ty Star Royal se mi líbí moc, ale sakra potřeboval bych datum, jinak nemají chybu. Doporučil bych ctěné pozornosti třeba model Orient Star Power Reserve WZ0291FD (jedna z položek mého wishlistu ). Cena obdobná jako Seiko Spirit, jsou to hodinky stejné (střední) kategorie. Nižší řada je Orient nebo Orient Automatic, vyšší jsou Orient Star Royal a Orient Royal. Přesnost bude obdobná jako u Spiritu. Na rozdíl od nich mají ukazatel rezervy ale nemají ruční nátah. Onehda jsem je kupoval pro jednoho clena fora, moc si je pochvaloval. Nová řada Orient Star má už i manuální nátah a hacking: WZ0011EJ WZ0021EJ WZ0031EJ
Návštěvník Kamil Odesláno 8. května 2007 Nahlásit Odesláno 8. května 2007 A stojí sto tisíc jako Prim Pavouk?
safi Odesláno 8. května 2007 Nahlásit Odesláno 8. května 2007 A stojí sto tisíc jako Prim Pavouk? :-) myslím že po slevě cca 35 000 YEN = max. 6500 CZK
Návštěvník Kamil Odesláno 8. května 2007 Nahlásit Odesláno 8. května 2007 A stojí sto tisíc jako Prim Pavouk? :-) myslím že po slevě cca 35 000 YEN = max. 6500 CZK Po jaké slevě? Pošli mi odkaz, prosím. Už mám zase cukání...
Návštěvník Kamil Odesláno 8. května 2007 Nahlásit Odesláno 8. května 2007 Tyhle jsou taky zajímavý: http://cgi.ebay.com/ORIENT-STAR-MENS-World...1QQcmdZViewItem
Lapis Odesláno 8. května 2007 Nahlásit Odesláno 8. května 2007 A tyto taky http://cgi.ebay.com/ORIENT-STAR-MENS-WATCH...7QQcmdZViewItem
afrikab Odesláno 8. května 2007 Nahlásit Odesláno 8. května 2007 Prodejce ujiie-japan muzu doporucit, nema sice velky feedback, ale spolehlivost overena.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se