geometr Odesláno 28. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2014 Koukal jsem na tu krémovou variantu a ta se mi líbí hodně (obecně se mi líbí krémové cifry). Jinak vyrábějí se asi už jen podobné, které ale podle mě nejsou zdaleka tak vyvedené, jako ty Tvé. http://www.orientuhren.de/orient-automatik-sporty-fet0k003w0-p-459.html http://www.orientuhren.de/orient-automatik-sporty-fet0k002b0-p-422.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vikinho Odesláno 27. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2017 Náhodou jsem na ně narazil na ebay, tak jsem koukal, jestli tu o nich něco je.. Ta modrá varianta je celkem pěkná, na tahu, byť teda na mě zbytečně velká.. no a taky Vánoce se blíží, tak si tohle vlákno zaslouží obnovit (kolegovi se omlouvám, ale po ránu mě to rozesmálo) Píši vám všem uživatelum tohoto fora.Jsem přítelkyně jednoho z vás!Trávíte spoustu času na těchto stránkách a zapomínáte že máte ženy,děti a nám v hrudi bije srdce,ne strojek z fantastických hodinek. Nezapomínejte na nás!Protože mi Milujeme,milujeme VáS!!!!!! štastné a veselé vám všem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
law.man Odesláno 30. července Nahlásit Sdílet Odesláno 30. července (upraveno) Defender II v krémové barvě, na zeleném nebo hnědém NATO strapu se mi asi líbí nejvíc, na světlé perforované kůži je to takové vyblité a ten originální lesklý kožený řemínek vypadá děsně levně, to jsem ani nefotil. Btw. U tohohle modelu je fakt dost hlučný rotor, to chrastí jak dětská řehtačka. Třeba mé Kamasu II jsou krásně tiché. Upraveno 30. července uživatelem law.man Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eloga Odesláno 21. října Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října S khaki strapem to jde, jinak ne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chronopetr Odesláno 21. října Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října No vidíš, a mně to zrovna přijde nejlepší na té kůži. Možná zkusit nějakou tmavší, trochu retro, trochu odrbanou. To nato mi na nich přijde takové umělé. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se