pjanek Odesláno 25. prosince 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2013 Díky za inspirační fotku, jsou krásný! Něco takovýho bych si uměl představit. Ty obdélníkový by na mně asi vypadaly divně (27 let), ale zaoblený/kulatý vypadají imho mnohem moderněji. Ještě uvažuju o nějakých starších leteckých, ty vypadají taky perfektně Odesláno z mého ASUS Transformer Pad TF300TG pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 25. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2013 Ty co postoval Kamil - Lemanie MVS, Eterna MVS, ale největší koule mají Lonžiny. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 25. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2013 Přihazuju rychlocvak reklamních letáčků, které jsem vytahl ze spod skla pracovního stolu. Dle mě mohou pocházet ze zmiňovaného období. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
malymarek Odesláno 25. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2013 Ty co postoval Kamil - Lemanie MVS, Eterna MVS, ale největší koule mají Lonžiny. to ano, jsem pro džíny:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 25. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2013 Přihazuju rychlocvak reklamních letáčků, které jsem vytahl ze spod skla pracovního stolu. Dle mě mohou pocházet ze zmiňovaného období.Ta první fotka vlevo je jasná. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 25. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2013 Mám doma staré hranaté DOXA , nerezové, s rytinou ,,Zemský závod hlídek 1938". Jsou ve stylu těch hranatých ZENITH. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 25. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2013 Ta první fotka vlevo je jasná. Vypadá to tak, ale tohle období co se hodinek týká, zrovna do mého ranku nepatří. Mám doma staré hranaté DOXA , nerezové, s rytinou ,,Zemský závod hlídek 1938". Jsou ve stylu těch hranatých ZENITH.Maš je doma a fotku nám nedáš... Já vím není světlo, tak zítra Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 25. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2013 Jeronimo-tyhle reklamy mám moc rád,viděl jsem jich poměrně dost a většinou byly fantastický,tyto jakbysmet. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 25. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2013 Vypadá to tak, ale tohle období co se hodinek týká, zrovna do mého ranku nepatří. Maš je doma a fotku nám nedáš... Já vím není světlo, tak zítra Musím říct, že taky nejsem fanoušek do Art Deco apod... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 25. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2013 Maš je doma a fotku nám nedáš... Já vím není světlo, tak zítra Já nefotím, fotí moje drahá polovička. Poslední dobou toho vyfotila docela dost. Musím to opatrně dávkovat. Dnes jsem se celý den patlal z nějaké virózy a obě naše malé ratolesti měly obvyklou, ba řekl bych o něci větší, špičku. Moje drahá je už kolem desáté poněkud křehká. Kromě toho je opravdu světlo naprd. Takže to zítra zkusím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kupa54 Odesláno 27. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2013 Tohle je dost zajímavé téma, nastřádal jsem několikery prvorepublikové hodinky, pocházejí z rodin přátel a z různých dědictví a pod. Zlaté IWC jsou z doktorské rodiny, ostatní z rodin drobných živnostníků a původ obou typů Doxa je mi neznámý, dědy býval tramvaják a měl kapesní Omega v obecném kovu, ale ty zmizely v propadlišti dějin, druhý děda měl nějaké remontýrky a i po těch se slehla zem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pjanek Odesláno 27. prosince 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2013 Paráda! Rozhodně díky za fotky, člověku to pomůže promyslet si, co tak vlastně přibližně hledá.. O víkendu prohrabu rodinné pozůstalosti. Není možné, aby se mi po předcích nedochovaly žádné hodinky. Ale mám obavu, že najdu max. něco po babičce, což by bylo sice fajn, ale já je asi moc neponosím... Přijde mi až neuvěřitelný, když si člověk uvědomí, že to jsou funční předměty třeba 90 let staré. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 27. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2013 Kupa54-moc pekny,to si je nechal nejak renovovat,nebo se k tobe dostaly takhle krasne zachovaly?Vsechny jsou,nebo alespon vypadaj,jako minimalne noseny... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kupa54 Odesláno 28. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2013 Všechny jsou v původním, dochovaném stavu, sklíčka jsem rozleštil a zbytek jen opatrně otřel, mám rád patinu , strojky řešil hodinář (mimochodem v těch Chronosvisech je starý strojek zřejmě z nějakých jeptišek a ručky se nastavují pomocí kolíčku, který prochází pouzdrem na 4 hodině, strojek je údajně velmi starý a jedná se dobovou přestavbu) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
malymarek Odesláno 28. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2013 Všechny jsou v původním, dochovaném stavu, sklíčka jsem rozleštil a zbytek jen opatrně otřel, mám rád patinu , strojky řešil hodinář (mimochodem v těch Chronosvisech je starý strojek zřejmě z nějakých jeptišek a ručky se nastavují pomocí kolíčku, který prochází pouzdrem na 4 hodině, strojek je údajně velmi starý a jedná se dobovou přestavbu)vypadají moc dobře na svůj věk, ty optimy a schaffky se mi líbí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
seh1 Odesláno 28. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2013 Tyhle si koupil můj děda v říjnu 1944 na Slovensku . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
malymarek Odesláno 28. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2013 Tyhle si koupil můj děda v říjnu 1944 na Slovensku . a strojek? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kupa54 Odesláno 31. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2013 Ještě bych se rád pochlubil nejnovějším, vánočním přírůstkem Eterna 1938 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pjanek Odesláno 31. prosince 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2013 Krása, krása. Jen postujte, sbírám inspiraci Tyhle pěkný starý kousky hledáte na aukru / bazosi, atp., nebo jsou i jiné zdroje, o kterých zatím nevím? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kupa54 Odesláno 31. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2013 Eterny jsou po tchánovi naštěstí je moc nenosil a patina na ciferníku je přímo geniální Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se