Přejít na obsah

Klub malych hodiniek

jankoxxx

Doporučené příspěvky

Tak jsem taky vybíral a zkoušel, a zatím jsem nedokázal pochopit, jak by člověk s obvodem mého zápěstí (18 cm) mohl nosit na ruce hodinky, které mají průměr 45, 47, 49 mm a víc, a na výšku 16 mm a více... ale třebas na to jednou přijdou, až zkusím nějaké, které nebudu moci sundat... Takže se přidávám do klubu malých hodinek s Anteama 39 mm bez korunky... ale dokážu si klidně na ruce představit i 36ky...  třebas u DJů i když jsou 36, tak mi vždycky na všech foto tady na fóru připadají na ruce větší a krásně sedí...

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

neni co dodavat. krasavice.

Tak jsem taky vybíral a zkoušel, a zatím jsem nedokázal pochopit, jak by člověk s obvodem mého zápěstí (18 cm) mohl nosit na ruce hodinky, které mají průměr 45, 47, 49 mm a víc, a na výšku 16 mm a více... ale třebas na to jednou přijdou, až zkusím nějaké, které nebudu moci sundat... Takže se přidávám do klubu malých hodinek s Anteama 39 mm bez korunky... ale dokážu si klidně na ruce představit i 36ky...  třebas u DJů i když jsou 36, tak mi vždycky na všech foto tady na fóru připadají na ruce větší a krásně sedí...

Odkaz ke komentáři

• po 2 týdnech...

Dobri muzi s malymi hodinkami, vedel by mi z Vas niekto pomerat velkost puzdra (na dlzku - od konca noziek) Rolad EXP I a II, stare modely (36mm a 39mm).

Na nete su vcelku roznorode informacie. Vdaka

Odkaz ke komentáři

• po 2 týdnech...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...