villain83 Odesláno 5. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2014 Dekuju. Zachovale ano, ale vsechny jsou pouzivane a je to na nich videt. Ty Nomos jsou prdacky,a propos,Igeny ani PS2 uz nemas? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 5. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2014 Igeny uz dlouho ne, ale zustaly na foru. PS2 jsem mel nerez renovaci, ta uz je davno pryc a ted mam olezle, osoupane PS2 po zemrelem dedovi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 5. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2014 Vim,pamatuju oboje,jak hnedy Igeny,tak cerny dvojky.Ja mel dvojky taky v nerezu a strelil je,docela se mi stejska.Netusil jsem,ze si je pustil... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 5. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2014 Dvojky koupl Ricous, ale sly zase rychle dal, kdo vi, kde je jim konec. Taky si na oboje obcas zavzpominam, ale co bolo to bolo, terazky mam jine hracky, jede se dal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ouskavl Odesláno 5. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2014 K Perreletům 40mm, IWC 38mm, přikoupeny DJ 36mm. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chosef76 Odesláno 5. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2014 to ouskavl : Krásný přírustek, gratuluji. Moc hezky Ti tato optimální ;-) velikost pasuje na ruku. Mohl bys prosím tu ruku otočit a udělat fotografii spony? Díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lu2cz Odesláno 7. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2014 Tak jsem taky vybíral a zkoušel, a zatím jsem nedokázal pochopit, jak by člověk s obvodem mého zápěstí (18 cm) mohl nosit na ruce hodinky, které mají průměr 45, 47, 49 mm a víc, a na výšku 16 mm a více... ale třebas na to jednou přijdou, až zkusím nějaké, které nebudu moci sundat... Takže se přidávám do klubu malých hodinek s Anteama 39 mm bez korunky... ale dokážu si klidně na ruce představit i 36ky... třebas u DJů i když jsou 36, tak mi vždycky na všech foto tady na fóru připadají na ruce větší a krásně sedí... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ivanhoe34 Odesláno 11. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2014 zdravim klub Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 11. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2014 krasny pětky...zdravim klub IMG_5778.jpg Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 11. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2014 neni co dodavat. krasavice. Tak jsem taky vybíral a zkoušel, a zatím jsem nedokázal pochopit, jak by člověk s obvodem mého zápěstí (18 cm) mohl nosit na ruce hodinky, které mají průměr 45, 47, 49 mm a víc, a na výšku 16 mm a více... ale třebas na to jednou přijdou, až zkusím nějaké, které nebudu moci sundat... Takže se přidávám do klubu malých hodinek s Anteama 39 mm bez korunky... ale dokážu si klidně na ruce představit i 36ky... třebas u DJů i když jsou 36, tak mi vždycky na všech foto tady na fóru připadají na ruce větší a krásně sedí... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David_B Odesláno 12. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2014 Teď už tady asi taky patřím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ivanhoe34 Odesláno 12. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2014 Teď už tady asi taky patřím To su tie od Iztapu? Anyway, lepsi vstup do klubu si ani neviem predstavit... Vzdy sa tu nad nimi rozplyvam dokonale univerzalky, uzivaj si ich a obcas sem s nimi zavitaj Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David_B Odesláno 13. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2014 Jo, to bývaly jeho Prvních 24 hodin jsem si na tu velikost zvykal, ale pak už to bylo absolutní nadšení a stále trvá. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chosef76 Odesláno 13. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2014 David_B: moc gratuluji k Expám. Jsem rád, že je tu další nositel těchto legendárních Rolexů, které mi tady přijdou trochu nedoceněné. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 13. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2014 krasny expedicni rolbicky...Teď už tady asi taky patřím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Alda Odesláno 13. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2014 (upraveno) Ma je pekne David. Super hodinky. Nejvic me se.re, ze mi sednou na ruku i tyhle 36ky... Upraveno 13. dubna 2014 uživatelem Alda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marecenator Odesláno 25. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2014 sa to tu hemzi rlx, pridam nieco zo svojej stajne. Dnes som v praci za pretekara! Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Toams Odesláno 25. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2014 Dobri muzi s malymi hodinkami, vedel by mi z Vas niekto pomerat velkost puzdra (na dlzku - od konca noziek) Rolad EXP I a II, stare modely (36mm a 39mm).Na nete su vcelku roznorode informacie. Vdaka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marosb Odesláno 5. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. května 2014 dnes som prezul na silikoncelkom sa mi to vidi Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lu2cz Odesláno 5. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. května 2014 Vypadají fajn... slušivé Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se