Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Krasny Nighte. Moc DS se tu nevidi. o to vic se mi libi:) btw. byl to ten model ze stribra? nebo ocel?

Nejmenší hodinky, co jsem kdy měl, byly Dubey & Schaldenbrand Diplomatic, neskutečně pohodlný hodinky (34mm široký).

Kdyby byly kulatý, bylo by to málo, ale čtveratý či obdélníkový hodinky jsou vždycky větší.

Upraveno uživatelem Kid_A
  • Odpovědi 2,9tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

K lungo mare se hlasim tez....

Asi som sa este nezahlasil. Tiez mam kandidata do tohoto klubu. 39 mm lungo mare attachicon.gifuploadfromtaptalk1392018750626.jpg

Odoslané z Nexus 5

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odesláno

Otázkou je, co jsou ještě malé hodinky. 39 mm je podle mě už docela velké. I když je to asi hodně individuální. Podle mě, klasický příklad malých hodinek rozměr je 33 mm.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

• po 3 týdnech...
Odesláno

iwc dokonaly:))

ale obavam se, ze tem by to sluselo i na pytliku od mlika:))

Tak jo, naštěstí k němu byly i hodinky pod 40mm.

38 mm - 38,5 mm - 39 mm - 39 mm

Odesláno

OK chlapci, trochu by som potreboval brainstorming... Je tu opat kriza a chut na nieco nove. Ak chcem nieco nove, Breitling by museli ist prec. Co poviete popripade co by ste odporucili do 1800 EUR? Moze to byt aj podstatne lacnejsie, moj vkus poznate :)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...