Kid_A Odesláno 1. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2015 jojo, taky sem neco soupnu... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roubass Odesláno 1. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2015 jojo, taky sem neco soupnu...Tak ty jsou pěkný! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 1. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2015 Kromě DJ přidávám ještě něco na způsob návrat ztraceného syna. Mělo by to být jen na chvilku, ale jak jsou po servisu, vyčištěné a seřízené, s novýma ručkama, tak vypadají jako nové a budu mít asi trochu problém je pustit. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
semi001 Odesláno 1. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2015 Kromě DJ přidávám ještě něco na způsob návrat ztraceného syna. Mělo by to být jen na chvilku, ale jak jsou po servisu, vyčištěné a seřízené, s novýma ručkama, tak vypadají jako nové a budu mít asi trochu problém je pustit.Jsou super Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 1. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2015 Dík, a to je ta fotka (jako obvykle) dost mizerná. V reálu jsou fakt po tom servisu neskutečný :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
semi001 Odesláno 1. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2015 Dík, a to je ta fotka (jako obvykle) dost mizerná. V reálu jsou fakt po tom servisu neskutečný :-)Obecně jsou neskutečný , takže fotka nefotka jsou parádní ;( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rybiz Odesláno 2. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2015 Ale jooo, splnuji podminky clenstvi :-) Rozměr: 37,5 x 36,7 mm Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Povidláček Odesláno 5. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. května 2015 Dnes je tomu zhruba čtvrt roku, co jsem si pořídil tyto 38 mm Hamiltony. Ruku mám asi 18 cm, předtím jsem nosil dva roky potápky o průměru 43 mm. Bál jsem se, že těch 38 mm bude působit dětsky, ale mohu nyní s odstupem času a po zaběhnutí konstatovat, že si nedovedu představit pohodlnější hodinky. Úplně jsem přehodnotil svůj postoj k menším hodinkám. Dříve jsem si nedovedl představit, že bych nosil hodinky pod hranici 40 mm. Dnes přemýšlím, že 40 mm je zhruba můj strop a cokoli nad mi bude velké. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sabbath Odesláno 5. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. května 2015 Taky přidávám svůj kousek - 38 mm x 8,86 mm. Díky dlouhým nožičkám však vypadají větší. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 6. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2015 Dnes je tomu zhruba čtvrt roku, co jsem si pořídil tyto 38 mm Hamiltony. Ruku mám asi 18 cm, předtím jsem nosil dva roky potápky o průměru 43 mm. Bál jsem se, že těch 38 mm bude působit dětsky, ale mohu nyní s odstupem času a po zaběhnutí konstatovat, že si nedovedu představit pohodlnější hodinky. Úplně jsem přehodnotil svůj postoj k menším hodinkám. Dříve jsem si nedovedl představit, že bych nosil hodinky pod hranici 40 mm. Dnes přemýšlím, že 40 mm je zhruba můj strop a cokoli nad mi bude velké.Tohle jsem mival taky,ale pak si nasadis zpatky vetsi hodinky a zjistis,ze to je v cajku,zvyknes si rychle.I kdyz uznavam,ze 40mm je ideal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
monika1910 Odesláno 6. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2015 Aj ja sa hlásim do klubu :-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 6. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2015 Tohle jsem mival taky,ale pak si nasadis zpatky vetsi hodinky a zjistis,ze to je v cajku,zvyknes si rychle.I kdyz uznavam,ze 40mm je ideal.To bych se možná trochu přel , já mám aktuálně DJ, Mark XV a bondovky, což rozhodně nejsou nějak extra velký hodinky a připadají mi čím dál mň pohodlný, takže zvažuju prodej a nákup něčeho menšího. Ale samozřejmě je to individuální. Jinak @ Monika1910 - moc pěknej kousek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 6. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2015 Taky se pridam do klubu s 27,4 x 34,8 mm idealni velikost na 17,5 cm ruku. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 6. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2015 Aj ja sa hlásim do klubu :-) moni, moc pekny dejecka! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 6. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2015 Tohle jsem mival taky,ale pak si nasadis zpatky vetsi hodinky a zjistis,ze to je v cajku,zvyknes si rychle.I kdyz uznavam,ze 40mm je ideal. haha 39,5 - to je teprve ideal:)) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skalis Odesláno 6. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2015 Taky se pridam do klubu s 27,4 x 34,8 mm idealni velikost na 17,5 cm ruku.Spajdy, fajn, ze se zase ukazes! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 6. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2015 To vis Honzo, mel jsem takovy slozitejsi obdobi a ty neustaly vymeny hodinek me zacaly stvat, tak jsem potreboval pauzu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 6. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2015 (upraveno) To bych se možná trochu přel , já mám aktuálně DJ, Mark XV a bondovky, což rozhodně nejsou nějak extra velký hodinky a připadají mi čím dál mň pohodlný, takže zvažuju prodej a nákup něčeho menšího. Ale samozřejmě je to individuální. Jinak @ Monika1910 - moc pěknej kousek.No jo,Maro,jenze ty mas tesne pred duchodem,takze u tebe to je uz jenom o pohodlnosti:-)))) Upraveno 6. května 2015 uživatelem villain83 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 6. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2015 No, já bych to spíš definoval jako Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. a do důchodu daleko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 6. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2015 No, já bych to spíš definoval jako mládí.jpg a do důchodu daleko:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se