Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
  V 26. 12. 2013 v 21:18, USER47 napsal:

S 021 už se ovšem asi nebude příliš vcházet do cenovýho limitu a jeho nejbližšího okolí, ne?:)

Tuším, že mě přišly kolem 13k i se zasláním z Japonska. Po objednání do týdne doma. ;-)

• Odpovědi 55
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno
  V 26. 12. 2013 v 20:06, Juraj11 napsal:

Kup si Suma, hodi se ke vsemu jak Bondovky a stroj je za ty penize super. Hodi se na ne remen i tah a pri prodeji nebudes nijak moc tratit ;)

odesláno přes moji Ťapku

Ježíšmarja Juraji suma opravdu ne, na to musí mít člověk koule aby si je vzal k obleku, nehledě na velikost 44mm na malém zápěstí ;)

Teď už tady jenom chybí Alda s jeho Damaskem :D

Odesláno
  V 26. 12. 2013 v 21:18, Honza.manta napsal:

Na mne ten tvůj model casio moc nepůsobí dojmem oblekovek. Jak už tu proběhlo - mechanika je mechanika. Na tvém místě bych se kouknul na modely od Certiny - mají širokou škálu jak quartzů, tak mechanik a je to swiss a nebo na možnosti od Seika - kvalita je srovnatelná, jen si myslím, že Seiko bude o kousek levnější.

Certiny do 10k asi s automatem nesežene (minimálně ne nové v ČR), v té ceně leda něco s quarzem.

Pokud by ti seděli víc nějaký potápky (i když k saku je to na pováženou, ke casual košili imho v pohodě) tak ještě něco z produkce steinhart, tam ale někomu může vadit ta přílišná inspirace u rolex.

Pak ještě pilotky - v té ceně Laco, Archimede a Steinhart

Zkus mrknout pro inspiraci do nabídky chronoshopu...

Odesláno
  V 26. 12. 2013 v 21:53, t.p napsal:

Ježíšmarja Juraji suma opravdu ne, na to musí mít člověk koule aby si je vzal k obleku, nehledě na velikost 44mm na malém zápěstí ;)

Teď už tady jenom chybí Alda s jeho Damaskem :D

Odesláno

Děkuji všem za příspěvky! Hodinkám moc nerozumím, proto jsem rád, že se tu diskuze takto rozproudila a je tu tolik různých názorů. Nechci typické oblekovky, chci je nosit i k jinému oblečení a navíc se na ně cítím ještě tak trošku mladý. U mě je největší problém s tím úzkým zápěstím, kvůli tomu mohu mít opravdu jen hodinky s menším pouzdrem. Zviklali jste mě  :), nyní uvažuji nad hodinkami s mechanickým strojkem. Z doporučovaných značek se mi zatím asi nejvíce líbí Seiko, ale nebráním se ani jiným značkám. Na co si mám dát při výběru prvních hodinek s mechanickým strojkem pozor?

Odesláno

Zkus sem hodit model, který se ti konkrétně líbí, pak bude i jednoduší poradit případné jiné varianty.

Pokud budeš kupovat nové hodinky, pak si asi jen dát pozor na to kde je kupuješ (ČR, zahraniční e-shopy?) i u těchto "levnějších" hodinek se objevují padělky. Pokud půjdeš do zde zmiňovaných značek, tak mě žádný jiný zásadní problém nenapadá...

Až si vybereš, tak se dá poradit i kde dobře koupit...

Odesláno

Majku jdes na to dobre. Pokud nijak vyrazne nespechas, v klidu si to tu projdi, mrkni do prodekniho vlakna vcetne locked a nech to pusobit ;-)

Projdi si recenze a taky chlubirnu, s tvou predstavou to rozjodne otrese,ale ve vysledku budes mit nejen supr hodinky, ale i zajimavou cestu k nim. Navic promocni hodinky...to je skoro neco jako ritual prechodu :-)

Odesláno

Chi :-)

Kazdy si muze nosit k obleku, co chce. Otazka je, jakym zpusobem chce pusobit na okoli.

Jinac souhlasim s kolegou z kontejneru od autobusoveho nadrazi. Pokud budeme respektovat pozadavky studenta a cenovy limit vychazi mi z toho take univerzalni japonec sarb. Splni pozadavky a nabizi alternativu klasicke pouzdro vs. lehce sportovni pouzdro /napr.021/. Po prehozeni na kuzi se z univerzalu stavaji oblekovky jak remen. Pak jeste existuji alternativy Orientstar, jsou vetsi, maji zdobeny stroj, strukturovany cifernik nebo rezervu natahu.

Pokud by to mel byt svycar, pak lehce nad limit. Treba Mido Multifort, nebo jiz zmineny Tissot Visodate. Nebo Nejake Certiny, Rado, .. Chce to prostudovat kolekci :-)

Odesláno (upraveno)

Miku, na co si mas dat pozor?

Jak zminili kolegove. Hod jsem tve favority a vyslechni si nazory.

Nespechej, nech to uzrat a rid se vlastni intuici. Vsichni ti tu dobre poradi, ale hodinky budes nosit ty a radost budou delat tobe, ne ostatnim :-)

Upraveno uživatelem Toblin
Odesláno (upraveno)
  V 26. 12. 2013 v 22:36, nividic napsal:

Majku jdes na to dobre. Pokud nijak vyrazne nespechas, v klidu si to tu projdi, mrkni do prodekniho vlakna vcetne locked a nech to pusobit ;-)

Projdi si recenze a taky chlubirnu, s tvou predstavou to rozjodne otrese,ale ve vysledku budes mit nejen supr hodinky, ale i zajimavou cestu k nim. Navic promocni hodinky...to je skoro neco jako ritual prechodu :-)

Jojo, promoce... :)

post-21738-0-14345200-1388098519_thumb.jpg

Upraveno uživatelem VintageLover
Odesláno

Sorry za OT:

K tematu hodinek k promoci. Jake jste dostali/chteli dostat, pripadne by radi dali klukovi k promoci?

Pokud by to vyplynulo jako nosne/zajimave vlakno, poprosil bych mody o jeho zalozeni, at to tu majkovi nezahustime.

Diky.

Odesláno
  V 26. 12. 2013 v 22:54, VintageLover napsal:

Jojo, promoce... :)

Pane, moc mě neprovokujte! ;) Po té co jsem pustil moony a někde je zahlédnu, derou se mi slzy do očí a trhám si zbylý vlasový porost.....

Odesláno
  V 26. 12. 2013 v 23:05, Chosef76 napsal:

Pane, moc mě neprovokujte! ;) Po té co jsem pustil moony a někde je zahlédnu, derou se mi slzy do očí a trhám si zbylý vlasový porost.....

Musím sem tam kolegu zdravotníka poškádlit. ;)

Doporučuju se k nim vrátit co nejdřív... :)

Odesláno
  V 26. 12. 2013 v 23:05, nividic napsal:

Sorry za OT:

K tematu hodinek k promoci. Jake jste dostali/chteli dostat, pripadne by radi dali klukovi k promoci?

Pokud by to vyplynulo jako nosne/zajimave vlakno, poprosil bych mody o jeho zalozeni, at to tu majkovi nezahustime.

Diky.

Prispejem k OT. Tiež by ma toto zaujímalo, pretože sa práve nachádzam v rovnakej situácii. Takže podobné vlákno by ma vedelo nasmerovať pri výbere... :)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...