safi Odesláno 7. května 2007 Nahlásit Odesláno 7. května 2007 Seiko v květnu začne prodávat nové modely z řady Seiko Mechanical. Tato řada je o stupínek výše než řada Seiko Spirit, kam patří v podstatě všechny současné modely s kalibrem 6r15. Nové modely budou vybaveny kalibrem 4S36 s 31 kameny, automatickým nátahem, možností ručního nátahu a hackingem. kromě ukazování času budou rovněž ukazovat den v měsící a název dne v týdnu, rezervu chodu a GMT (druhý čas). Kalibr 4S36 je odvozený z kalibru 4S76 z vrcholové řady Seiko Credor. Rozdílem oproti vyššímu kalibru bude asi povrchové zpracování, které nebude na "TOP AAA" úrovni, ale jen na "TOP A" úrovni :-) Cena cca 35 000 CZK
roon Odesláno 7. května 2007 Nahlásit Odesláno 7. května 2007 no ten kalibr by se mi líbil, ale ten ciferník mi přijde takový až přeplácaný až najdu lepší fotky tak je sem dám.
safi Odesláno 25. července 2007 Autor Nahlásit Odesláno 25. července 2007 (upraveno) Máme zde první pořádné fotografie modelu SARN003: Zajímavostí je, že kalibr je ručně upravován v dceřiné společnosti Seiko, hodinářském ateliéru Shizukuishi (http://www.shizukuishi-watch.com/). Jak jsem z internetové prezentace pochopil, tak v tomto ateliéru vznikají i některé modely z řady Grand Seiko a Seiko Credor. Takže exkluzivita je zaručena a perfektní technická dokonalost také. Doporučuji tento odkaz: http://www.shizukuishi-watch.com/tour/tour.html zdroj: www.watch-tanaka.com Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 25. července 2007 uživatelem ¨safi
afrikab Odesláno 25. července 2007 Nahlásit Odesláno 25. července 2007 Ja jsem myslel, ze znak "S" na korunce znaci radu Spirit.
safi Odesláno 25. července 2007 Autor Nahlásit Odesláno 25. července 2007 Ja jsem myslel, ze znak "S" na korunce znaci radu Spirit. Ono to možná bude značit Seiko
safi Odesláno 27. července 2007 Autor Nahlásit Odesláno 27. července 2007 Další foto modelu SARN003 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
safi Odesláno 27. července 2007 Autor Nahlásit Odesláno 27. července 2007 A další foto modelu SARN001 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Lovap Odesláno 27. července 2007 Nahlásit Odesláno 27. července 2007 (upraveno) Mne to pripadá trocha "přeplácané". váčšina prvkov na ciferníku je natlačená do malého priestoru. Upraveno 27. července 2007 uživatelem Lovap
tecka Odesláno 4. srpna 2007 Nahlásit Odesláno 4. srpna 2007 jsou pekne akorat mi k nim nesedi ty reminky ... ani ta kuze ani kov se mi k tomu nehodi ... teda alespon v techto barvach
B.F.G. Odesláno 4. srpna 2007 Nahlásit Odesláno 4. srpna 2007 Pro mě hrozně nepřehledné, je to opravdu naplácané všechno do středu.
bolverk Odesláno 13. srpna 2007 Nahlásit Odesláno 13. srpna 2007 Tak mě se líbí jen verze s kovovým tahem.
gandalf Odesláno 13. srpna 2007 Nahlásit Odesláno 13. srpna 2007 Pořád se k nim vracím, určitě bych nelitoval těch peněz za ty hodinky na kůži.
Daniel Odesláno 19. srpna 2007 Nahlásit Odesláno 19. srpna 2007 Hmmm taky se mi zdají dost nepřehledné
Kwisatz Haderach Odesláno 27. prosince 2007 Nahlásit Odesláno 27. prosince 2007 Jaký je prosím průměr pouzdra? Na NETu jsem našel několik údajů, ale všechno to bylo v nerozluštitelném písmu. Díky.
New Milis Odesláno 27. prosince 2007 Nahlásit Odesláno 27. prosince 2007 (upraveno) Jaký je prosím průměr pouzdra? Na NETu jsem našel několik údajů, ale všechno to bylo v nerozluštitelném písmu. Díky. In Stock - Fast Shipping from JAPAN NEW IN BOX This is Japan Domestic Market Version Seiko Mechanical Watch SARN003 Caliber : 4S36 Stainless Steel Case Leather Band (20mm width) See-Thru Back 31 Jewels Curved Dual Sapphire Glass : Non-Reflective Coating Thick non-reflective coating on the sapphire glass which a crack or scratch cannot be easily attached, and the visibility is improved while controlling reflection Anti Magnetic WR 10 Bar Water Resistant Display : hour, minute, second, date Size of Case (Diameter)/ total weight : 39mm x 39mm / 101 g Case Thickness : 13.4mm Accuracy : Automatic Movement / +15~10 seconds per day Comes with original SEIKO box and Japanese manual MSRP in Japan : 262,500 Yen (apprx. $ 2225 USD) Upraveno 27. prosince 2007 uživatelem New Milis
Kwisatz Haderach Odesláno 27. prosince 2007 Nahlásit Odesláno 27. prosince 2007 In Stock - Fast Shipping from JAPAN NEW IN BOX This is Japan Domestic Market Version Seiko Mechanical Watch SARN003 Caliber : 4S36 Stainless Steel Case Leather Band (20mm width) See-Thru Back 31 Jewels Curved Dual Sapphire Glass : Non-Reflective Coating Thick non-reflective coating on the sapphire glass which a crack or scratch cannot be easily attached, and the visibility is improved while controlling reflection Anti Magnetic WR 10 Bar Water Resistant Display : hour, minute, second, date Size of Case (Diameter)/ total weight : 39mm x 39mm / 101 g Case Thickness : 13.4mm Accuracy : Automatic Movement / +15~10 seconds per day Comes with original SEIKO box and Japanese manual MSRP in Japan : 262,500 Yen (apprx. $ 2225 USD) A je to ze 100% důvěryhodného zdroje?
New Milis Odesláno 27. prosince 2007 Nahlásit Odesláno 27. prosince 2007 A je to ze 100% důvěryhodného zdroje? Jo. Z e-bay.
afrikab Odesláno 28. prosince 2007 Nahlásit Odesláno 28. prosince 2007 Mne to pripadá trocha "přeplácané". váčšina prvkov na ciferníku je natlačená do malého priestoru. Kazdy si zada sve. Jednoduchych modelu ma v rade Spirit dost, tak proc nedoplnit nabidku necim extravagantnejsim. Na realnych fotkach vypadaji nahodou moc hezky.
hciq Odesláno 28. prosince 2007 Nahlásit Odesláno 28. prosince 2007 Náhodou je to velmi fešáckej model, sekundární funkce jsou natlačený do středu a tím nerušej to k čemu jsou hodinky hlavně určený tj. odečet času. Pouzdro je tvarově hodně dobrý a přitom klasický, takže další asijskej kopanec do řiti celý euroatlantický pop hodinářský produkci. Při tom množství funkcí je čitelnost přímo obdivuhodná.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se