Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Návštěvník dabelM
Odesláno

Ano, polotričko z edice I. je na omak a tenčí, připomíná mě klasický tričko.

Edice II.je již tloušťkou srovnatelná s polotričkem, které můžeš zakoupit v kamenných značkových obchodech.

Odesláno

Vcera dorazila v poradku i prazska zasilka. Trika vypadaji moc pekne,nenasel jsem zbeznym pohledem zadny kazy ani couhajici prebytecny nite. Kvalita latky mi prijde velmi dobra - pevna a pritom prijemna. Kolem vysivky je samozrejme videt otlaceny kolecko z vysivacky,to by melo po vyprani zmizet.

Az se trochu vzpamatuju,hodim sem nejake foto :-)

Odesláno

Kdyby náhodou měl někdo přebytečně navíc polo černé v M velikosti rád bych ho odkoupil. Až teď jsem se sem dostal koukám, že trošku pozdě na objednávku. Díky :)

Odesláno

tommi psal jsem ti SZ.

Mrkni na to. ;).

tommi napsal:

Vcera dorazila v poradku i prazska zasilka. Trika vypadaji moc pekne,nenasel jsem zbeznym pohledem zadny kazy ani couhajici prebytecny nite. Kvalita latky mi prijde velmi dobra - pevna a pritom prijemna. Kolem vysivky je samozrejme videt otlaceny kolecko z vysivacky,to by melo po vyprani zmizet.

Az se trochu vzpamatuju,hodim sem nejake foto :-)

Odesláno

Ahoj,bohužel se ze mne stal ležák,a to ještě minimálně týden. Všem v pražské zásilce se moc omlouvám,že trika doručím později. Pokud by však měl někdo zájem se pro triko zastavit u mne doma, bude kdykoliv vítán :-)

Příp. po dohodě u manželky v práci ve Stodůlkách.

Odesláno

Tommi: hlavne se uzdrav chlape, ja pockam, zadnej stres;).

Odesláno

Pánové, bohužel budu ležák déle než jsem čekal, až 28.12. mám další kontrolu, pak se uvidí.

Takže platí to, co jsem psal výše, možno se zastavit u mne doma, vyzvednout triko u manželky

v práci, příp. se ozvěte, domluvíme se jinak. Pište, klidně i volejte, nemám moc co na práci :(

Varjag si triko už vyzvedl, Koza_c si ho vyzvedne v pátek, takže uvedené "funguje" :goof:

Odesláno

Tričko je ve Zlíně, rodiče mi ho už určitě balí pod stromek. ;-)

Organizátorům děkuji.

• po 3 týdnech...
Odesláno

Nebavili jste se náhodou v posledním týdnu s Tommim ? Před týdnem jsem mu psal ohledně předání triček, od té doby nebyl online. Na trička kašlu spíš jestli je Ok. Vždycky mi odpověděl dost rychle totiž. Jestli někdo máte jeho Tel. tak Vás poprosím do sz, díky. 

Odesláno
  V 11. 1. 2016 v 13:56, vojta1 napsal:

Nebavili jste se náhodou v posledním týdnu s Tommim ? Před týdnem jsem mu psal ohledně předání triček, od té doby nebyl online. Na trička kašlu spíš jestli je Ok. Vždycky mi odpověděl dost rychle totiž. Jestli někdo máte jeho Tel. tak Vás poprosím do sz, díky.

Nene, taky jeste nemam triko, ale chci ho az bude fit. Tel., nemam.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...