Návštěvník dabelM Odesláno 7. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 7. prosince 2015 Ano, polotričko z edice I. je na omak a tenčí, připomíná mě klasický tričko. Edice II.je již tloušťkou srovnatelná s polotričkem, které můžeš zakoupit v kamenných značkových obchodech.
Koza_c Odesláno 7. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 7. prosince 2015 Takze neco jako treba viz.http://forum.chronomag.cz/index.php?app=core&module=attach§ion=attach&attach_rel_module=post&attach_id=429916ktere jsem si nechal udelat pri reklamaci u prvni objednavky.
Koza_c Odesláno 7. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 7. prosince 2015 Edit odkaz (fotografie a prispevek c. 720):http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/68355-tri%C4%8Dko-chronomag/page-36
tommi Odesláno 8. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 8. prosince 2015 Vcera dorazila v poradku i prazska zasilka. Trika vypadaji moc pekne,nenasel jsem zbeznym pohledem zadny kazy ani couhajici prebytecny nite. Kvalita latky mi prijde velmi dobra - pevna a pritom prijemna. Kolem vysivky je samozrejme videt otlaceny kolecko z vysivacky,to by melo po vyprani zmizet.Az se trochu vzpamatuju,hodim sem nejake foto :-)
luudohoanganh Odesláno 10. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 10. prosince 2015 Kdyby náhodou měl někdo přebytečně navíc polo černé v M velikosti rád bych ho odkoupil. Až teď jsem se sem dostal koukám, že trošku pozdě na objednávku. Díky
Koza_c Odesláno 10. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 10. prosince 2015 tommi psal jsem ti SZ.Mrkni na to. . tommi napsal: Vcera dorazila v poradku i prazska zasilka. Trika vypadaji moc pekne,nenasel jsem zbeznym pohledem zadny kazy ani couhajici prebytecny nite. Kvalita latky mi prijde velmi dobra - pevna a pritom prijemna. Kolem vysivky je samozrejme videt otlaceny kolecko z vysivacky,to by melo po vyprani zmizet.Az se trochu vzpamatuju,hodim sem nejake foto :-)
tommi Odesláno 11. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 11. prosince 2015 Ahoj,bohužel se ze mne stal ležák,a to ještě minimálně týden. Všem v pražské zásilce se moc omlouvám,že trika doručím později. Pokud by však měl někdo zájem se pro triko zastavit u mne doma, bude kdykoliv vítán :-) Příp. po dohodě u manželky v práci ve Stodůlkách.
tano Odesláno 11. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 11. prosince 2015 Tommi: hlavne se uzdrav chlape, ja pockam, zadnej stres;).
Koza_c Odesláno 11. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 11. prosince 2015 Presne jak pise tano.Brzy se uzdrav a no stress. . V 11. 12. 2015 v 18:20, tano napsal: Tommi: hlavne se uzdrav chlape, ja pockam, zadnej stres;).
Honza.manta Odesláno 12. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 12. prosince 2015 Uvidím, když tak zavolám. Hlavně se z toho vylež!
tommi Odesláno 16. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 16. prosince 2015 Pánové, bohužel budu ležák déle než jsem čekal, až 28.12. mám další kontrolu, pak se uvidí.Takže platí to, co jsem psal výše, možno se zastavit u mne doma, vyzvednout triko u manželkyv práci, příp. se ozvěte, domluvíme se jinak. Pište, klidně i volejte, nemám moc co na práci Varjag si triko už vyzvedl, Koza_c si ho vyzvedne v pátek, takže uvedené "funguje"
guzmic Odesláno 16. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 16. prosince 2015 Tričko je ve Zlíně, rodiče mi ho už určitě balí pod stromek. ;-) Organizátorům děkuji.
tommi Odesláno 18. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 18. prosince 2015 (upraveno) To jsem rád,že je máte a snad se líbí. Nějaká fotečka na sobě by bodla. Upraveno 18. prosince 2015 uživatelem tommi
Koza_c Odesláno 18. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 18. prosince 2015 Je perfektni a vsem mohu doporucit.Absolutni kvalita a prijemny material.Jeste jednou diky tommi. .
tommi Odesláno 20. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 20. prosince 2015 (upraveno) Konečně jsem ho také vyzkoušel, shodou okolností také v modré. Upraveno 20. prosince 2015 uživatelem tommi
Koza_c Odesláno 20. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 20. prosince 2015 Jsou ready.Predchozi objednavku mam dve svetle modre a tuhle jsem vybral Turquoise, ale vypada jako modra.Kazdopadne vse super. .
Návštěvník Odesláno 11. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 11. ledna 2016 Nebavili jste se náhodou v posledním týdnu s Tommim ? Před týdnem jsem mu psal ohledně předání triček, od té doby nebyl online. Na trička kašlu spíš jestli je Ok. Vždycky mi odpověděl dost rychle totiž. Jestli někdo máte jeho Tel. tak Vás poprosím do sz, díky.
tano Odesláno 11. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 11. ledna 2016 V 11. 1. 2016 v 13:56, vojta1 napsal: Nebavili jste se náhodou v posledním týdnu s Tommim ? Před týdnem jsem mu psal ohledně předání triček, od té doby nebyl online. Na trička kašlu spíš jestli je Ok. Vždycky mi odpověděl dost rychle totiž. Jestli někdo máte jeho Tel. tak Vás poprosím do sz, díky.Nene, taky jeste nemam triko, ale chci ho az bude fit. Tel., nemam.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se