Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Tak som si dnes vyzdvihol zásielku na pošte a som sklamaný. Materiál nie je najhorší, ale mohlo to byť aj lepšie... Horšie však je, že som sa príliš podcenil a L-ká, ktoré som vzal, sú mi skoro ako nočná košeľa :-) Takže ak by mal niekto záujem o výmenu za M, som za. Prípadne odpredám. Tu je foto, farby sú Navy a Nebeská modrá. Škoda, tešil som sa vyše dva mesiace a chuj z toho... Jedine že by som do nich pribral :D

post-716-0-56054400-1412343293_thumb.jpg

Odesláno

Ondro, nechce se mi do toho. Manzelce se libi, pry mi jde k pleti a slusi mi :D

Tak si ho necham a priste si objednam tmavsi. Ja jsem spokojeny, velikost jsem trefil a jde mi hlavne o to, abych mel na sobe to spravne logo :)

Odesláno

před chvíli jsem si konečně vyzvedl balíček na poště a jsem naprosto spokojenej, takhle jsem si to představoval, dokonce i velikost jsem trefil správnou  :clap:

Ondro, ještě jednou díky za organizaci celé akce :-)

Odesláno

Komunikuj s tim Fuskou, vychazi mi z toho ze s nima uz proste nebudeme spolupracovat....

Ondro,komunikuju,neboj. Komunikace v pohode,mam kopii podaciho listku. Problem je jen a jen na strane posty. Balicek podan na postu 26.9.,potvrzeni tam je.

Odesláno

Komunikuj s tim Fuskou, vychazi mi z toho ze s nima uz proste nebudeme spolupracovat....

Ondro, vyhodnotil bych to až na konci, bylo to celkem dost kusů a sem píšou spíše nespokojení.

Důležitý bude postoj firmy k oprávněným reklamacím.

Odesláno

Jakou mas barvu?Me se to moje cervene zda trosinku vetsi nez cerne :D

Moje velikost M má modrou barvu, tedy přesněji myslím, že se to jmenuje námořnická modř...

Odesláno (upraveno)

Ano, to oni dělají také. My tiskneme 90% vlajky, nemáme stroje na trika (ani na potisk, ani na výšivky)

Ja mám zase firmu na potisk tričiek. Ak by ste niekto potreboval tak spravím nejakú cenu..:-)

http://www.berevi.eu

post-35699-0-66455900-1412514153_thumb.jpg

A máme teraz už aj strieborné aj modré a zlaté kovové potlače..

post-35699-0-97393500-1412514194_thumb.jpg

Upraveno uživatelem PotoWatch
Odesláno

Ale samozrejme výšivky sú oveľa kvalitnejšie.

Prednosť tlače je rýchlosť a cena. Ale tá cena 180 je veľmi dobrá a ťažko sa konkuruje. Je to z dôvodu, že logo je malé.

Pri väčšom logu, už výšivka asi nebude možná, alebo sa nedá zaplatiť.

Odesláno (upraveno)

Ja len do budúcna a keď niekto niečo potrebuje aj po jednom kuse sa cena pri potlači nemení.

Netreba objednávať po desiatkach. A keď treba zvládnem aj grafiku ak máte nejaký nápad.

Upraveno uživatelem PotoWatch

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...