JaRooN Odesláno 3. října 2014 Nahlásit Odesláno 3. října 2014 Vypada takto - dal jsem ho pro srovnani na cerne:
Ičo Odesláno 3. října 2014 Nahlásit Odesláno 3. října 2014 Tak som si dnes vyzdvihol zásielku na pošte a som sklamaný. Materiál nie je najhorší, ale mohlo to byť aj lepšie... Horšie však je, že som sa príliš podcenil a L-ká, ktoré som vzal, sú mi skoro ako nočná košeľa :-) Takže ak by mal niekto záujem o výmenu za M, som za. Prípadne odpredám. Tu je foto, farby sú Navy a Nebeská modrá. Škoda, tešil som sa vyše dva mesiace a chuj z toho... Jedine že by som do nich pribral
ondralbc Odesláno 3. října 2014 Nahlásit Odesláno 3. října 2014 Velikost je kazdeho vec, ale ta barva U Jaroona je jasne na reklamaci, to at mi nikdo nerika, ze to je kralovska modra... Ja osobne bych jim to vratil.
JaRooN Odesláno 3. října 2014 Nahlásit Odesláno 3. října 2014 Ondro, nechce se mi do toho. Manzelce se libi, pry mi jde k pleti a slusi mi Tak si ho necham a priste si objednam tmavsi. Ja jsem spokojeny, velikost jsem trefil a jde mi hlavne o to, abych mel na sobe to spravne logo
El Nano Odesláno 3. října 2014 Nahlásit Odesláno 3. října 2014 před chvíli jsem si konečně vyzvedl balíček na poště a jsem naprosto spokojenej, takhle jsem si to představoval, dokonce i velikost jsem trefil správnou Ondro, ještě jednou díky za organizaci celé akce :-)
kuncák7 Odesláno 3. října 2014 Nahlásit Odesláno 3. října 2014 Komunikuj s tim Fuskou, vychazi mi z toho ze s nima uz proste nebudeme spolupracovat....Ondro,komunikuju,neboj. Komunikace v pohode,mam kopii podaciho listku. Problem je jen a jen na strane posty. Balicek podan na postu 26.9.,potvrzeni tam je.
Vit Odesláno 3. října 2014 Nahlásit Odesláno 3. října 2014 Komunikuj s tim Fuskou, vychazi mi z toho ze s nima uz proste nebudeme spolupracovat.... Ondro, vyhodnotil bych to až na konci, bylo to celkem dost kusů a sem píšou spíše nespokojení.Důležitý bude postoj firmy k oprávněným reklamacím.
gerber Odesláno 3. října 2014 Nahlásit Odesláno 3. října 2014 Jakou mas barvu?Me se to moje cervene zda trosinku vetsi nez cerne Moje velikost M má modrou barvu, tedy přesněji myslím, že se to jmenuje námořnická modř...
jankoxxx Odesláno 4. října 2014 Nahlásit Odesláno 4. října 2014 obe tricka doma a za mna spokojnost velka ak sa bude robit mikina tak sa hlasim..
Vit Odesláno 4. října 2014 Nahlásit Odesláno 4. října 2014 obe tricka doma a za mna spokojnost velka ak sa bude robit mikina tak sa hlasim.. Mrkni SEM
PotoWatch Odesláno 5. října 2014 Nahlásit Odesláno 5. října 2014 (upraveno) Ano, to oni dělají také. My tiskneme 90% vlajky, nemáme stroje na trika (ani na potisk, ani na výšivky)Ja mám zase firmu na potisk tričiek. Ak by ste niekto potreboval tak spravím nejakú cenu..:-)http://www.berevi.eu A máme teraz už aj strieborné aj modré a zlaté kovové potlače.. Upraveno 5. října 2014 uživatelem PotoWatch
PotoWatch Odesláno 5. října 2014 Nahlásit Odesláno 5. října 2014 sorry pred chvílou som dal chybný odkaz.. http://www.berevi.eu/ Toto je ono.. :-)
PotoWatch Odesláno 5. října 2014 Nahlásit Odesláno 5. října 2014 Ale samozrejme výšivky sú oveľa kvalitnejšie.Prednosť tlače je rýchlosť a cena. Ale tá cena 180 je veľmi dobrá a ťažko sa konkuruje. Je to z dôvodu, že logo je malé.Pri väčšom logu, už výšivka asi nebude možná, alebo sa nedá zaplatiť.
PotoWatch Odesláno 5. října 2014 Nahlásit Odesláno 5. října 2014 (upraveno) Ja len do budúcna a keď niekto niečo potrebuje aj po jednom kuse sa cena pri potlači nemení.Netreba objednávať po desiatkach. A keď treba zvládnem aj grafiku ak máte nejaký nápad. Upraveno 5. října 2014 uživatelem PotoWatch
Anela Odesláno 7. října 2014 Nahlásit Odesláno 7. října 2014 opozdene, ale velmi dekuji za realizaci, ja jsem spokojeny, vse odpovida objednavce, takze jeste jednou diky moc...
nividic Odesláno 7. října 2014 Nahlásit Odesláno 7. října 2014 Ondro jeste jednou diky za tu praci, cos s tim nakonec mel. Dostal jsem pulku s dopisnim prislibem na zbytek. Pak poreferuju aji s fotodox.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se